Bakışını yakaladıgım koca

Açık saçık güzel bir bayan görünce esinize gosteriyormussunuz o da bu kez sizi yormadan bakmış işte ne var bunda? Siz gösterince rahatsız olmuyorsunuz da o bakınca mi rahatsız oldunuz çok enteresansiniz gerçekten.

Off bu soruya cevap vermekten cok sıkıldim. Yorumlarda yaziyor cevabi. Konuya yorum yapiyorsaniz baska yorumlarida okuyun bi zahmet en azindan bi kacini Allah rizasi icin.
Sonra ki aciklamalar tatmin edici bir aciklama degil yalniz. Siz de tatilde askili giyiyosunuz ya. Tatilde kocasi askili giymesine izin vermeyen kadinlar eslerine sizi "bak bak" diye gostersinler o zaman. Rahatsiz olmayacak misiniz?. Yani neye gore acik kime gore acik siz de baskasina acik gelebilirsiniz degil mi?

Ne alaka sen kendin o mu demişsin oda belki ondan baktı.ruzgardN nem kapmayin hemen ya

Anlamadim? Ben esim bakmaz demiyorum sadece denk gelmedim hic allah sasirtmasin diyorum.

Bu kadar çok kıskançlık sağlığa zararlıdır ne kadar korkarsan kocan başkasına bakıyor mu diye okadar adamın kontrolünden çıkarırsın fazla üzerine düşmeyin Rabbim evinden huzur ve mutluluğunuzu daim etsin inşallah amin

Açık saçık kız görünce eşinize niye gösteriyorsunuZ
Yani ah keşke azıcık bu kocakafalı kocalar bi anlasa ne kadar çoookkkk sevildiklerini ve bilebilse onu seven kadınının kıymetini ne yazik çoğu erkeklerin görmezden geldiği fakat iş işten geçince başını duvara vurduğu andır kadınının onu artık kıskançlık göstermediği zaman .....

kendinizle celisiyorsunuz,demossiniz ki guzel bi kiz gorursem ben gosteririm bak die,sonra da diosunuz ki kadina bakti iyi iste yorulmanoza gerek yok artik guzel kadinlsri kendi fark edio demek ki

Aynen..güzel kız görünce eşinize göstermek nedir ?? Benim yanımda baksa öfkeden ölürüm heralde

Ya esinizin kime baktigina yanindayken nasil bakiyorsunuz bana da ogretin bi ben mi beceremiyorum bunu. Yolda elele yürürken esinize yandan mi bakiyosunuz karsidan kizi kesiyo mu diye? Ben baksam bile nereye baktigini anlamiyorum

Ya esinizin kime baktigina yanindayken nasil bakiyorsunuz bana da ogretin bi ben mi beceremiyorum bunu. Yolda elele yürürken esinize yandan mi bakiyosunuz karsidan kizi kesiyo mu diye? Ben baksam bile nereye baktigini anlamiyorum
Yan bakış at :) ya da oturdugunuzda karsısına geç canım sanki kulaklarımda gözüm var gibi yanyanayken eşime de bakarım :)

Yan bakış at :) ya da oturdugunuzda karsısına geç canım sanki kulaklarımda gözüm var gibi yanyanayken eşime de bakarım :)
Yan bakis atiyorum yine anlamiyorum karşıda kime baktığını. Bi de kocama kafami çevirip bakmak varken yan yan keserken karsidan nasi gorunuyorum acaba Gecen biz yürürken bi kiz oturuyordu köşede. Esim de sigarasini icti cope atacak. Cop te kizin oldugu tarafta az ileride esim oraya bakiyodu ama ben anlamadim kime baktığını mesela. Hayir varsa böyle bi durum ayar vereyim.

Okadar ayrıntılı bilemeyiz canım bakcagı varsa sana belli etmez zaten :)
Ama her zaman bi gözün onda olsun
Ben mesela dışarda yanımızdan güzel kız geçse eşime hafif bakarım çaktırmadan hani o bakıyor mu diye ya da tv de reklam manken filan çıkıyor eşime bakarım izliyor mu diye o da hemen kafasını bana çevirir ya da kanal değiştirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…