Sonra ki aciklamalar tatmin edici bir aciklama degil yalniz. Siz de tatilde askili giyiyosunuz ya. Tatilde kocasi askili giymesine izin vermeyen kadinlar eslerine sizi "bak bak" diye gostersinler o zaman. Rahatsiz olmayacak misiniz?. Yani neye gore acik kime gore acik siz de baskasina acik gelebilirsiniz degil mi?Off bu soruya cevap vermekten cok sıkıldim. Yorumlarda yaziyor cevabi. Konuya yorum yapiyorsaniz baska yorumlarida okuyun bi zahmet en azindan bi kacini Allah rizasi icin.
hatta guzel acik sacik bi kiz gorursem ben dürtüp gösteririm esime.
Öyle manyagim benNeden?
Anlamadim? Ben esim bakmaz demiyorum sadece denk gelmedim hic allah sasirtmasin diyorum.Eşlerinin kimseye bakmadigini iddia edenler neyin kafasindalar anlamıyorum. AVM de alışverişte yolda her yerde bakıyor bu erkekler. Bazısı kadınların iç organlarına kadar bakıyor bazısı daha yüzeysel. Aldatır mi sorusuna gelince o potansiyel onlarda yoğun.
Aminnnn cumlemizin insallahBu kadar çok kıskançlık sağlığa zararlıdır ne kadar korkarsan kocan başkasına bakıyor mu diye okadar adamın kontrolünden çıkarırsın fazla üzerine düşmeyin Rabbim evinden huzur ve mutluluğunuzu daim etsin inşallah amin
Yani ah keşke azıcık bu kocakafalı kocalar bi anlasa ne kadar çoookkkk sevildiklerini ve bilebilse onu seven kadınının kıymetini ne yazik çoğu erkeklerin görmezden geldiği fakat iş işten geçince başını duvara vurduğu andır kadınının onu artık kıskançlık göstermediği zaman .....Açık saçık kız görünce eşinize niye gösteriyorsunuZ
Dedim ya normalde oyle kimseye bakarken gormedim esimi bu zaman kadar hatta guzel acik sacik bi kiz gorursem ben dürtüp gösteririm esime.
Neden böyle yapıyorsunuz ki?esimi bu zaman kadar hatta guzel acik sacik bi kiz gorursem ben dürtüp gösteririm esime.
Yan bakış at :)Ya esinizin kime baktigina yanindayken nasil bakiyorsunuz bana da ogretinbi ben mi beceremiyorum bunu. Yolda elele yürürken esinize yandan mi bakiyosunuz karsidan kizi kesiyo mu diye? Ben baksam bile nereye baktigini anlamiyorum
Yan bakis atiyorum yine anlamiyorum karşıda kime baktığını. Bi de kocama kafami çevirip bakmak varken yan yan keserken karsidan nasi gorunuyorum acabaYan bakış at :)ya da oturdugunuzda karsısına geç canım sanki kulaklarımda gözüm var gibi yanyanayken eşime de bakarım :)
Okadar ayrıntılı bilemeyiz canım bakcagı varsa sana belli etmez zaten :)Yan bakis atiyorum yine anlamiyorum karşıda kime baktığını. Bi de kocama kafami çevirip bakmak varken yan yan keserken karsidan nasi gorunuyorum acabaGecen biz yürürken bi kiz oturuyordu köşede. Esim de sigarasini icti cope atacak. Cop te kizin oldugu tarafta az ileride esim oraya bakiyodu ama ben anlamadim kime baktığını mesela. Hayir varsa böyle bi durum ayar vereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?