- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Akrep burcu musun?kızlar benim bakışlarıma hep sert bakıyorsun deniliyo çok moralimi bozuyo gözlerim koyu kahverengi onları daha parlak daha yumuşak göstermek için lens kullanmayı düşünüyorum açık kahverengi lens işe yarar mı bıktım artık bu durumdan çünkü makyajlada değişmiyor
kızlar benim bakışlarıma hep sert bakıyorsun deniliyo çok moralimi bozuyo gözlerim koyu kahverengi onları daha parlak daha yumuşak göstermek için lens kullanmayı düşünüyorum açık kahverengi lens işe yarar mı bıktım artık bu durumdan çünkü makyajlada değişmiyor
Hayır nedenAkrep burcu musun?
Oda kahveSaçınız ne renk?
Kaşlarımıda açtım boyadım yine değişmediSert bakisin goz rengiyle ilgisi yok. Kaşlarinizla ilgilidir.
Lens işe yarar mıKimin ne dediğinin bir önemi Yok bence , Allah herkesi kusursuz güzellikte yaratıyor size ait olan bakışlarınızı neden yapay hale getiriyorsunuz bırakın kim ne derse desin ha kendiniz isterseniz lens kullanın tabii ama etrafın lafı ile kendinizde bir değişiklik yapmayın bence :)
Kaşlarıma sayısız değişiklik yaptım değişmediKaş şekli de çok etkiliyor.
Kaşlarımıda açtım boyadım yine değişmedi
Kaşlarımıda açtım boyadım yine değişmedi
Malesef yok düz şekilde en yumuşak gösterecek şekilde kaşlarım hatta bunu kuaförüm dediŞekli... Kaşlari kavisli olanlar mesela biraz sert bakiyor gibi gorunur. Benim de kavislidir ama bahsettigim kavis yumusak bir kavis degil. Baya belirgin sert kavis ile kaslar çatikmis hissi verir.
Bu da yok diyorsan sert bakiyorsun diyen uyduruyordur
Yani lens işe yaramaz mıYapısal bir şey ne yaparsan yap çok mucizevi değişmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?