Bakışlar

Göz rengiyle bakışın ne alakası var yahu. Eğer kaşları çatıp gözlerinizi kısarak bakıyorsanız ondandır. Millet öyle diyor diye gözlerinizin üzerine, gözleri kurutan plastik şeyi takmayın. Ben miyop olduğum için nefret ederek mecbur kullanıyorum çok zararlı

Saç renginizi degistirebilirsiniz, ben geçenlerde saçımı boyattim her gören yüzüne bı yumuşaklık vermiş diyor. Deneyebilirsiniz.

Valla bende çok gülerim sevimli olmak için ama yinede sevilmem. Dikkat ettim de bazı insanlar ciddi dursa bile sevilir sayılır. Ben onlardan değilim iste. Görümcemin ufak kızı bile bana yenge demiyor yada komşular laf atmıyor bebegim doğdu hayirlamaya bile gelmediler. Benim de yapım bu. Size gelince, bakislarinizi değiştiremezsiniz burnunuzu,kaslarınızı dudaklarinizi değiştirebilirsiniz ama bakışları degistiremiyoruz
Kimi insan dA gayet normal dururken bile sanki tebessüm ediyor gibi ifadesi vardir
Her insan farkli

Kaşlarınız bıraz aöık renk olsa yumusar belki göz kısmı. Benım de bakıslarıma sert denır. Millet ciddi ve sert derken ben bakıslarıma gayet seksi vamp diyorum:d bence kafanıza takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…