shhshsksjs teşekkür ederim abla moral verdinKız niye kötü olsun Allah yaratmış Negzel diyip bakmak da ne var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
shhshsksjs teşekkür ederim abla moral verdinKız niye kötü olsun Allah yaratmış Negzel diyip bakmak da ne var![]()
hayir tabiki sorun bakmak veya gozgoze gelmek değil ki bunu bende normal buluyorum anlık şeyler, sadece estetik açıdan iyi bulup fazla incelediğim için rahatsız olup yazdımAblacigim relax biraz. Daha bunun evliliği var evlenince ne yapacksin? Eyvah ya karşı cinsi görürsem diye gözlerin kapalı mı gezeceksin.
Evet aldatmak.kızlar ben üniversite öğrencisiyim çok iyi bir ilişkim var evlenmeyi düşündüğümüz ve kötü hissettiğim için üyelik açıp yazmak istedim. çok her şeyi didikleyen biriyim. otobüs durağında bekliyordum şahsen ben karşı cinse bakma konularında çok dikkatliyimdir sevgilime karşı sadakatim bozulsun istemem öyle kızlar beni anlayacaktır. otobüsten liseli gruplar indi bende haliyle izliyordum içimden şaşırdım dedim ki bu oğlanlar liseli ama liseye bu yaşa göre yakışıklılarmış ben lisedeyken böyle değildi dedim ve birine baktım ama hani bana baksın konuşalım gibi bir niyet yoktu içimde 4-5 saniye biraz fazla uzun bakıp inceledim yüzünü ve acayip kötü hissettirdi bu durum beni neden o kadar uzun baktığıma dair ve eğer benden küçük olmasa yaşı büyük bir adam olsa asla böyle uzun bakmazdım da saygu çerçevesinde bu tarz takıntılar yaşayan varsa yazsın lütfen
Bu konuda sizinle aynı düşünen bir tek benim sanırım.Sen orda ay liseli çıtıra baktım aldattım mı yoksa diye kendini yerken sevgilin “ağğbiiiğ hatundaki döte bak, memeye bak” diye geziyor ortalıkta muhtemelen.
Bu sadakat mevzusu fazla abartılıyor. İnsanız, karşı cinsi yakışıklı bulabiliriz, etkilenebiliriz. Bunda anormal bir şey yok.
25 yazıyor bilgilerinizde. Bir de ben lisedeyken bu şekilde değil diyorsunuz geçen yıl değil yani.hahahajahahdj 18 yaşındayım ben zaten 1 ci sınıfa gidiyorum genelde 08 liler iyi bir tipte olmaz tipleri oturmaz anlamında sübyancı mıyım abla iç çekeyim şaşırdım yani
O zaman sorun yok ablacımhahahajahahdj 18 yaşındayım ben zaten 1 ci sınıfa gidiyorum genelde 08 liler iyi bir tipte olmaz tipleri oturmaz anlamında sübyancı mıyım abla iç çekeyim şaşırdım yani
abla sübyancı olsam sevgilime karşı kötü hissediyorum birine bakınca bile der miyim gerçek yaşımı belirtmedim bilerek. ben lisedeyken derken geçen yılı kastettim tövbe estağfurullah hoş bir suçlama değil 25 olsam sabah 8 de ne işim var otobuste25 yazıyor bilgilerinizde. Bir de ben lisedeyken bu şekilde değil diyorsunuz geçen yıl değil yani.
Hayır bir şey değil de sanki sizin ilk baktığınız bunlar değil gibi geldi
O kelimeyi yazan ben degilim karıştırdın galibaabla sübyancı olsam sevgilime karşı kötü hissediyorum birine bakınca bile der miyim gerçek yaşımı belirtmedim bilerek. ben lisedeyken derken geçen yılı kastettim tövbe estağfurullah hoş bir suçlama değil 25 olsam sabah 8 de ne işim var otobuste
Fazla abartılıyor. Sonra aynı performansı erkeklerden de bekleyip instagramda iki fenomen izledi diye boşanmaya falan kalkıyorlarBu konuda sizinle aynı düşünen bir tek benim sanırım.
Karşı cins ve sadakat konusunda kadınların her şeyi çok abarttığını düşünüyorum. Bazıları Karşı cins arkadaşı bile kabul etmiyor burda.
Insanım, duygularım var. Sürekli değişen bi canlıyım. Etkilenmis olabilirim. Bunlar sınırlı kaldığı sürece ihanet asla değil bence.
Ha işi ele alırım, birine bal gibi aşık olurum, görüşür buluşurum buna tamam aldatmak denir .
25 yaşındakiler kaçta otobüse biniyor ki?abla sübyancı olsam sevgilime karşı kötü hissediyorum birine bakınca bile der miyim gerçek yaşımı belirtmedim bilerek. ben lisedeyken derken geçen yılı kastettim tövbe estağfurullah hoş bir suçlama değil 25 olsam sabah 8 de ne işim var otobuste
kızlar ben üniversite öğrencisiyim çok iyi bir ilişkim var evlenmeyi düşündüğümüz ve kötü hissettiğim için üyelik açıp yazmak istedim. çok her şeyi didikleyen biriyim. otobüs durağında bekliyordum şahsen ben karşı cinse bakma konularında çok dikkatliyimdir sevgilime karşı sadakatim bozulsun istemem öyle kızlar beni anlayacaktır. otobüsten liseli gruplar indi bende haliyle izliyordum içimden şaşırdım dedim ki bu oğlanlar liseli ama liseye bu yaşa göre yakışıklılarmış ben lisedeyken böyle değildi dedim ve birine baktım ama hani bana baksın konuşalım gibi bir niyet yoktu içimde 4-5 saniye biraz fazla uzun bakıp inceledim yüzünü ve acayip kötü hissettirdi bu durum beni neden o kadar uzun baktığıma dair ve eğer benden küçük olmasa yaşı büyük bir adam olsa asla böyle uzun bakmazdım da saygu çerçevesinde bu tarz takıntılar yaşayan varsa yazsın lütfen
ben yazdım 25 diye üye olurken paranoyak mısınız ne iç çekeceğim sapık olsam durumu açmam burayaO kelimeyi yazan ben degilim karıştırdın galiba
Yaşını doğru söylüyor musun diyorum
25 yazıyor bilgilerinde 25 i sen yazmadın mı kim yazdı?
kendim için söyledim öğrenci olduğum için otobüs kullanıyorum o yaşta olsam araba olur konu zaten o değil25 yaşındakiler kaçta otobüse biniyor ki?
ben yazdım 25 diye üye olurken paranoyak mısınız ne iç çekeceğim sapık olsam durumu açmam buraya
Ahahaha 25 yaşında kaç gencin arabası var acaba? Seni hayal dünyandan çıkarayım, 25 yaşında da otobüse bineceksinkendim için söyledim öğrenci olduğum için otobüs kullanıyorum o yaşta olsam araba olur konu zaten o değil