• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakışmak aldatmak mıdır lütfen eleştirmeden cevaplayın

Ablacigim relax biraz. Daha bunun evliliği var evlenince ne yapacksin? Eyvah ya karşı cinsi görürsem diye gözlerin kapalı mı gezeceksin.
hayir tabiki sorun bakmak veya gozgoze gelmek değil ki bunu bende normal buluyorum anlık şeyler, sadece estetik açıdan iyi bulup fazla incelediğim için rahatsız olup yazdım

kızlar ben üniversite öğrencisiyim çok iyi bir ilişkim var evlenmeyi düşündüğümüz ve kötü hissettiğim için üyelik açıp yazmak istedim. çok her şeyi didikleyen biriyim. otobüs durağında bekliyordum şahsen ben karşı cinse bakma konularında çok dikkatliyimdir sevgilime karşı sadakatim bozulsun istemem öyle kızlar beni anlayacaktır. otobüsten liseli gruplar indi bende haliyle izliyordum içimden şaşırdım dedim ki bu oğlanlar liseli ama liseye bu yaşa göre yakışıklılarmış ben lisedeyken böyle değildi dedim ve birine baktım ama hani bana baksın konuşalım gibi bir niyet yoktu içimde 4-5 saniye biraz fazla uzun bakıp inceledim yüzünü ve acayip kötü hissettirdi bu durum beni neden o kadar uzun baktığıma dair ve eğer benden küçük olmasa yaşı büyük bir adam olsa asla böyle uzun bakmazdım da saygu çerçevesinde bu tarz takıntılar yaşayan varsa yazsın lütfen
Evet aldatmak.

Sen orda ay liseli çıtıra baktım aldattım mı yoksa diye kendini yerken sevgilin “ağğbiiiğ hatundaki döte bak, memeye bak” diye geziyor ortalıkta muhtemelen.

Bu sadakat mevzusu fazla abartılıyor. İnsanız, karşı cinsi yakışıklı bulabiliriz, etkilenebiliriz. Bunda anormal bir şey yok.
Bu konuda sizinle aynı düşünen bir tek benim sanırım.

Karşı cins ve sadakat konusunda kadınların her şeyi çok abarttığını düşünüyorum. Bazıları Karşı cins arkadaşı bile kabul etmiyor burda.

Insanım, duygularım var. Sürekli değişen bi canlıyım. Etkilenmis olabilirim. Bunlar sınırlı kaldığı sürece ihanet asla değil bence.

Ha işi ele alırım, birine bal gibi aşık olurum, görüşür buluşurum buna tamam aldatmak denir .

hahahajahahdj 18 yaşındayım ben zaten 1 ci sınıfa gidiyorum genelde 08 liler iyi bir tipte olmaz tipleri oturmaz anlamında sübyancı mıyım abla iç çekeyim şaşırdım yani
25 yazıyor bilgilerinizde. Bir de ben lisedeyken bu şekilde değil diyorsunuz geçen yıl değil yani.
Hayır bir şey değil de sanki sizin ilk baktığınız bunlar değil gibi geldi

25 yazıyor bilgilerinizde. Bir de ben lisedeyken bu şekilde değil diyorsunuz geçen yıl değil yani.
Hayır bir şey değil de sanki sizin ilk baktığınız bunlar değil gibi geldi
abla sübyancı olsam sevgilime karşı kötü hissediyorum birine bakınca bile der miyim gerçek yaşımı belirtmedim bilerek. ben lisedeyken derken geçen yılı kastettim tövbe estağfurullah hoş bir suçlama değil 25 olsam sabah 8 de ne işim var otobuste

abla sübyancı olsam sevgilime karşı kötü hissediyorum birine bakınca bile der miyim gerçek yaşımı belirtmedim bilerek. ben lisedeyken derken geçen yılı kastettim tövbe estağfurullah hoş bir suçlama değil 25 olsam sabah 8 de ne işim var otobuste
O kelimeyi yazan ben degilim karıştırdın galiba
Yaşını doğru söylüyor musun diyorum
25 yazıyor bilgilerinde 25 i sen yazmadın mı kim yazdı?

..."öyle kızlar"....:) başınız cok agriyacak. Sevgiliniz olmasi gozunuze erkek sinek konmamasi demek degil. Sadakati kadin erkek iliskisine, gorusmesine, gulusmesine,konusmasina,bakismasina baglarsaniz yandiniz. Ruyasindan adami uyandirip ruyanda beni mi aldatiyordun diyen kadinlara dönersiniz.

Bu konuda sizinle aynı düşünen bir tek benim sanırım.

Karşı cins ve sadakat konusunda kadınların her şeyi çok abarttığını düşünüyorum. Bazıları Karşı cins arkadaşı bile kabul etmiyor burda.

Insanım, duygularım var. Sürekli değişen bi canlıyım. Etkilenmis olabilirim. Bunlar sınırlı kaldığı sürece ihanet asla değil bence.

Ha işi ele alırım, birine bal gibi aşık olurum, görüşür buluşurum buna tamam aldatmak denir .
Fazla abartılıyor. Sonra aynı performansı erkeklerden de bekleyip instagramda iki fenomen izledi diye boşanmaya falan kalkıyorlar 🙄

25 yaşındakiler kaçta otobüse biniyor ki?

Bende sevgilimi aşırı seviyorum, ama öyle erkeklerle karşılaşıyoruz ki
Yunan tanrısı gibi bakmamak elde değil 🧐

Zihninizi böyle saçma şeylerle bulandırmayın

kızlar ben üniversite öğrencisiyim çok iyi bir ilişkim var evlenmeyi düşündüğümüz ve kötü hissettiğim için üyelik açıp yazmak istedim. çok her şeyi didikleyen biriyim. otobüs durağında bekliyordum şahsen ben karşı cinse bakma konularında çok dikkatliyimdir sevgilime karşı sadakatim bozulsun istemem öyle kızlar beni anlayacaktır. otobüsten liseli gruplar indi bende haliyle izliyordum içimden şaşırdım dedim ki bu oğlanlar liseli ama liseye bu yaşa göre yakışıklılarmış ben lisedeyken böyle değildi dedim ve birine baktım ama hani bana baksın konuşalım gibi bir niyet yoktu içimde 4-5 saniye biraz fazla uzun bakıp inceledim yüzünü ve acayip kötü hissettirdi bu durum beni neden o kadar uzun baktığıma dair ve eğer benden küçük olmasa yaşı büyük bir adam olsa asla böyle uzun bakmazdım da saygu çerçevesinde bu tarz takıntılar yaşayan varsa yazsın lütfen

Vallahi bizim yan evde bir delikanli var, (Allah sahibine bagislasin) motora falan biniyor, annesiyle arkadaşız (benden epey buyuk) cocuga bakiyorum yani, cunku guzel cocuk, cokta kibar, kimde gorse bakar, guzele bakmak sevaptir demişler 🙃

Ama burada niyet onemli, siz icinizdeki niyetten eminseniz neden aldatma olsun ki?

Ayrica su an liseliler arasinda ben oyle bakilacak kadar yakisikli bir genc goremiyorum ki cevrem epey guzel cocuklarla, ailelerle dolu.

O kelimeyi yazan ben degilim karıştırdın galiba
Yaşını doğru söylüyor musun diyorum
25 yazıyor bilgilerinde 25 i sen yazmadın mı kim yazdı?
ben yazdım 25 diye üye olurken paranoyak mısınız ne iç çekeceğim sapık olsam durumu açmam buraya

Ne var bunda insan güzel bir çiçeğe de bakar, pusette tatlı bir bebeğe de bakar, vitrinde ilgi çekici bir ayakkabıya da bakar, güzel bir kıza da bakar yakışıklı bir erkeğe de bakar. Ne yapalım gözlerimizi mi bantlayalım? Ne niyetle baktığınız önemli, gelsin benimle konuşsun, çıkalım diye bakmamışsınız ya.

Back
X