bakmadan geçmeyin..böyle bişey daha önce gördünüzmü

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
kızlar az önce böyle bişeyi internette gördüm çok hoşuma gitti ..daha önce yaptıranınız varmı ? düğün salonuna özel bişeymi ? istanbulda avrupa yakasında hangi düğün salonlarında bu tarz değişik şeyler var ?
gelinle damat havadan iniyolarmış bu şekilde

ılk kez gordum ,buna benzer bır sey gördüm ama havan ınmıyordu :)

bunun ıcın kır düğünü fılan olması lazım bence düğün salonunda herkes göremez .

salonda yukarıdan aşagı inen görmüş..salonun ta ortasından yukardan geliyorlar gelin damat..ama bunu görmemiştim araba falan..eee aslı dügün ne zaman canım

edıt olsa ıkıncı mesajı yazmıyacaktım :)

düğün salonu ıcınde dısarıdan kamera ıle ckeılıp düğün salonu ıcınde kı tvye yayınlarlar ancak ama yıne de kır düğünü ıcın cok daha hos oolur

hmm bu düğün salonunda olmuş ama resimden öyle gözüküyor.. umarım bulabilirim valla çok hoşuma gitti. kır düğünü olsa nerden inicekki ama :))) havadanmı :)) burda en azından düğün salonunda tepeden inerken bi halat mekanizması falan vardır yanii..

düğün 02.04.2011 diyoruz canım bakalım 6ay var

kır dugunu ıcın tabıkı daha hos olur ama nerden ınıcekkı bu arabaya benzeyen sey tepeden :))
zaten bu sıstemın oldugu bı dugun salonu luks olur ve ortadakı pistte genıs olur ve artık cogu salonda projeksıyon sıstemı var onun sayesınde cok rahat gorebılıyo herkes geln damadı

Eeee şimdi nasıl gidiyo evlilik.. bekarlıkmı daha güzel evlilikmi boshayallersmile

güsel gidiyor canım..
ikiside ap ayrı..boshayallersmile
yaşam son bulmadan 2 sini de yaşamak gerek diyerekten bende evlendim..
egerki sevdigin insanla evlenirsen güsel bişey..mantıkla olucak iş degil..bu yüzden benimki güsel gidiyor..

inegölde organizasyon firması var onda gördüm
tabi gelin dama değil sünnet çocukları vardı içinde
balkabağı şeklindeydi araba araba

Asli cnm bende bu sitede gordum kizlarin dedigi gibi balkabagi seklinde organizasyon sirketleri istedigin gibi yapilir sanirim
bu arada onundeki 6 ayi hic anlamiycaksin hele son aylar cok cabuk geciyor hayirlisi olsun

Asli cnm bende bu sitede gordum kizlarin dedigi gibi balkabagi seklinde organizasyon sirketleri istedigin gibi yapilir sanirim
bu arada onundeki 6 ayi hic anlamiycaksin hele son aylar cok cabuk geciyor hayirlisi olsun

araştırıcam ben bu balkabagı oalyını bkalm :)
tatlm valla gozumde buyuyo ıns dedgn gbı hzlı gçer :)
ŞAFAK 186 :)

düğün 02.04.2011 diyoruz canım bakalım 6ay var[/QUOTE]

Canım az kalmış düğüne - tabi o size nasıl da uzuuun gelir- ama sahiden az kalmış..İnş. hayırlısıyla burda düğün resimlerini de görürüz.
Resimdeki araba da çok hoşmuş,çok romantik olur ama tuzlu da olur sanki:uhm:

bak benim dediğimde bu net resmini bulamadım ama

evet canım bencede bi organizasyon firmasından istendiği zaman biraz tuzlu olabilir.
düğüne azmı kalmış hehehe dediğin gibi bize çok uzun geliyo
daha 184 gün , 26 hafta var

bak benim dediğimde bu net resmini bulamadım ama

buda çok güzelmiş gelin damada pek olmaz gerçi ama :) bende görmüştüm buna benzer bişi sünnet düğününde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…