- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Öncelikle amacım sansasyon falan değil. Konu başka yerlere gitmez umarım. Müslümanlar için oruç ayındayız. Ben de aksatmadan tutuyordum. Araya regl girdi. Oruç tutarken aklıma pek gelmez sigara açken canım istemez çünkü. Neyse oruca ara verdik sigara içiyorum gündüz haliyle balkonda. Evim yüksek 1.kat. Yani birinin görmesi için kafasını kaldırıp bakması lazım çünkü yere oturarak içiyorum sadece kafam görünüyordur bakanlar için. Evin önünde de yol var adam araba kullanıyordu ve sürerken yan camdan kafasını kaldırıp baktı resmen sonra yola sonra bir daha bana baktı geçene kadar ayıp yahu. Ya da yoldan geçenler olsun yukarı baka baka geçiyorlar bu taciz değil de nedir. Sizin yaşadığınız yerlerde de var mı böyle yobazlıklar. Sigarayı bitirene kadar daha çok strese giriyorum dedim banyoda içeyim bari havalandırmadan gider. Gidene kadar 2 saat geçti. Evimin bulunduğu yer sakin çok bina insan vs yok ama geçen de bakıyor. Eşim diyor içme boşver akşam içersin öyle yapıcam galiba ya da bir gün biriyle kavga edeceğim.