• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakmamak bu kadar zor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TeslaninOsilatoru

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
1.527
3.487
133
Öncelikle amacım sansasyon falan değil. Konu başka yerlere gitmez umarım. Müslümanlar için oruç ayındayız. Ben de aksatmadan tutuyordum. Araya regl girdi. Oruç tutarken aklıma pek gelmez sigara açken canım istemez çünkü. Neyse oruca ara verdik sigara içiyorum gündüz haliyle balkonda. Evim yüksek 1.kat. Yani birinin görmesi için kafasını kaldırıp bakması lazım çünkü yere oturarak içiyorum sadece kafam görünüyordur bakanlar için. Evin önünde de yol var adam araba kullanıyordu ve sürerken yan camdan kafasını kaldırıp baktı resmen sonra yola sonra bir daha bana baktı geçene kadar ayıp yahu. Ya da yoldan geçenler olsun yukarı baka baka geçiyorlar bu taciz değil de nedir. Sizin yaşadığınız yerlerde de var mı böyle yobazlıklar. Sigarayı bitirene kadar daha çok strese giriyorum dedim banyoda içeyim bari havalandırmadan gider. Gidene kadar 2 saat geçti. Evimin bulunduğu yer sakin çok bina insan vs yok ama geçen de bakıyor. Eşim diyor içme boşver akşam içersin öyle yapıcam galiba ya da bir gün biriyle kavga edeceğim.

Bizde ne bakıyon len diye kavga çıkaran insanlar var ben şaşırmıyorum.Birde yolda gözünü dikip bakanlar var onlarda bir değişik :işsiz:

Balkon konusu için demiyorum. Ama oruçlu insanların yanında bakmamak çok mu zor diye düşünüp içmemek daha güzel olur.. Ama oruç tutan insan da orucun sadece aç kalmaktan ibaret olmadığının bilincinde olmalı, biri gözünün önünde yiyip içiyorsa sinirlenmemeli, tavır takınmamalı, orucun anlamını idrak edebilmeli.. Konuya gelecek olursam sırtınızı balkon tarafına dönerek içebilirsiniz isterseniz (hani akşam içeceğim demişsiniz ya o açıdan dedim) herhalde o kadar da dikkat edip bakmazlar, onlar da o kadar artık bakmasın yani diyesim geldi :)

Öncelikle amacım sansasyon falan değil. Konu başka yerlere gitmez umarım. Müslümanlar için oruç ayındayız. Ben de aksatmadan tutuyordum. Araya regl girdi. Oruç tutarken aklıma pek gelmez sigara açken canım istemez çünkü. Neyse oruca ara verdik sigara içiyorum gündüz haliyle balkonda. Evim yüksek 1.kat. Yani birinin görmesi için kafasını kaldırıp bakması lazım çünkü yere oturarak içiyorum sadece kafam görünüyordur bakanlar için. Evin önünde de yol var adam araba kullanıyordu ve sürerken yan camdan kafasını kaldırıp baktı resmen sonra yola sonra bir daha bana baktı geçene kadar ayıp yahu. Ya da yoldan geçenler olsun yukarı baka baka geçiyorlar bu taciz değil de nedir. Sizin yaşadığınız yerlerde de var mı böyle yobazlıklar. Sigarayı bitirene kadar daha çok strese giriyorum dedim banyoda içeyim bari havalandırmadan gider. Gidene kadar 2 saat geçti. Evimin bulunduğu yer sakin çok bina insan vs yok ama geçen de bakıyor. Eşim diyor içme boşver akşam içersin öyle yapıcam galiba ya da bir gün biriyle kavga edeceğim.
takmayın yaa... sanki tepsiler dolusu kebaplar yiyorsunuz.. alt tarafı bir dal sigara.. bunun ayıbı olmaz.. rahatça için bence..

Bu tarz şelere ben de çok takılıyorum canımm bızım oturdugumuz sitede de sitenin gırısıne oturlar hep 50 yas ustu teyzeler, amcalar siteden çıkana kadar bakıyor dönup arkadan bakarlar, konussan ayrı dert, konusmasan ayrı dert, ama ben rahatsız oluyorum

Gayri ihtiyari gözleri takılıp bakıyorlardır yahu, sigara içmenizle ne ilgisi var ki? Çok da yüksek değil 1. Kat, yolda yürürken yukarda bir hareket fark etsem ben de başımı kaldırır bakarım.
Size bir şey demedikleri sürece bakmak yasak değil sonuçta.

Ne saçmalık. Sanki karşısına geçip Erol Taş gibi ısıra ısıra tavuk budu yiyorsunuz. Kendi balkonunda, kendi evinin sınırlarında sigara içiyorsun. Ki ben oruçlu değilken dışarıda susayınca da bir duvar köşesine geçip sırtımı dönüp su da içiyorum. Ne yapalım yani? Herkesin abadeti kendine. Ben tam tersi evdekiler ben tutarken yemek yemekten kaçınınca kızıyorum. Yiyin için benim orucum bana diyorum. Benimle beraber kimse tutmak zorunda değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X