- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Ben sigarayla orucla alakali oldugunu düsünmüyorum size bakmistir adam:) var öyle utanmadan bakan insanlar. Esinize de bakiyorlar mi sigara icerken?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözleriyle kadınları içeri tıkmışlar resmen. Benim şu an yaşadığım yer de böyle bir yer.Evet böyle bir durum var toplumda maalesef. Doğuda küçük ilçede görev yaptığım için bıliyorum. Markete giderdim kahvedeki adamlar kafalarını kaldırıp bakardı. Normal giyinene bakardı kapalı giyinen bakardı. Bir de oradaki kadinlar hiç dışarı çıkmazdı o yüzden tuhaf gelirdi kadınlara bakarlardi hep.
Eşim ramazanda hiç çıkmaz balkona zaten oruc tutar. Normal bir günde içtiğimizde ikimize de kimse bakmamıştı ya da ben mi farketmedim bilmiyorumBen sigarayla orucla alakali oldugunu düsünmüyorum size bakmistir adam:) var öyle utanmadan bakan insanlar. Esinize de bakiyorlar mi sigara icerken?
Benim bulunduğum yerde de tüm memleket oruçlu. Cüce zannettilerse bu beni üzer çünkü 1.80nimEgildiginiz icin buda neymis boyle diye bakmis olabilirler
Cuce gibi gorunuyosun cunku kimseyi alakadar etmez ama benimde evim yol uzeri 1. Kat bende kisa tabureye oturup iciyorum
Bazen arabadan oyle bakislar olabiliyo
Onuda beni cuce zannetmelerine bagliyorum
Yada uc harffli fln sanabilirler ne bilim
Disardan garip gorunuyo cunku
Memleket nere bilmiyorum ama dogudan uzaklastikca rahatlama oluyo
Mesela esimin memleketinde ramazanda sabah kesinlikle ekmek bulamamistim
Tum memleket oruclu yani guzel bisey ama kadinlarida dusunmek gerek ozel durumdan oturu
Bu şehri biliyorum anlıyorum diyelim. Üniversiteyi de burda okudum bir gün parkta sigara içerken kadının biri geldi bir saat dil döktü içme sigara elma ye armut ye vs. neyse o zamanlar naifliğimden sustum dinledim kadını derse bile geç kalmıştım kırmamak için ne salaklık. Neyse ertesi gün yine aynı yerde sigara içiyorum o kadın beni gördü yine bakışlarıyla deldi geçti resmen dün bir saat boşuna mı konuştum gibisinden. Durdu bi bes on dakika beni izledi uzaktan. Bu şehir bu insanlar başkalarının hayatına burnunu sokmaya meraklılarSigara yüzünden baktığına nasıl bu kadar emin oldunuz bilemedim