Bal Böcününnn Çeyizi

Canım markası emsan, krc mağazasından aldım, krca da emsan üğrünleri satıyo artık. Fiyatı 79 du indirim vardı bide peşin alınca bi indirim daha 72 ye gelmişti.

Canım modeli çok güzel gerçekten henüz eline ulaşmadığını söylemiştin. Resim yanıltmadıysa mat bir model ben de Emsan da 36 parça modellerden 3 model arasında kaldım karar veremiyorum.

Emsan Açelya modeli

Emsan Reyhan

ve senin model arasında kararsızım. Yakından görmek istiyorum aslında hepsini ama Ankarada nerde bakabilirim bilmiyorum. Açelya model nasıl sence?

Canım bende bu üç model arasında kalsaydım, yine kendi aldığımı tercih ederdim. Benim aldığım model üstü parlak sapları mat ve ince çok zarif zengin bir duruşu var o yüzden tercih ettim. Bide benzer modelin hisar markası aynı yine sade parlak olanını almıştım. Sade desen seviyorum senin gibi. Bir parlak biri mat olsun dedim. Benimkide 36 parça bi takım daha alıp 12 ye tamamlamayı düşünüyorum.
Ben bu üç model arasından kendiminkine puan veriyorum, tabi bu zevk meselesi karar yine senin tatlım.

Hmm parçaları çok diyosunn, blendırdan, robottan diğer elektiriklilerden pratik olsun diye parçaları az olanını seçtik, bundan çıkıcak acısı desene:26:

Canım ben de seninkini çok beğendim fakat ben de 12 kişilik takımı Hisar Milano model almıştım buna çok benziyor. O yüzden farklı bir model almak istiyorum. Emsan hem fiyat olarak uygun hem de kaliteli bence. Bu kaşıkları yakından görmem lazım. İnternetten gördüğüm kadarıyla güzeller. Bir de Korkmazın Shadow modeli aklım çok karıştı :S

İştee bende de hisarın milanoo 12 kişik takımı varr. Ama bu eklediğin resimlerr o modeli daha çok andırıyorr, hepsi düz sade olcak.
Emsan kaliteli hemde dediğin gibi uygun bizim evde 25 senelik emsanlarımız var tencerede çatal bıçakta duruyoo hiç bişey olmadı.
Yakından gör bide cnm içine sinmesi önemlii kullancak olan sensinn

Canım meyva sıkacağını çok iyi yapmışsın.
Bebek olunca kurtarıcın olacak.
Hamiş olunca sende sağlıklı beslenmek adına, içeceklerini taze taze sıkıp içersin.
Aslında hamiş olmadanda kocişinle iyi bakın kendinize.:)

Yatak örtüsünü sormuşsun canım, kadife bana pek cazip gelmiyor.
Kadife kimisi ip tutar elini sürdüğün yer parlar. ( ipler hareketli ya :) )
Senin tüm çeyizinde olduğu gibi bu konuda da en doğru kararı vereceğine eminim.

Sevgiler...

Merhaba cnm, seni uzun zamandır görmüyorumdum yorumun beni mutlu etti
Katı meyva sıkacağını almayı hiç düşünmüyodum yer tutma açısından bide bana çok gereksiz geliyordu. Sözlüm isteyince bundan muhakak al demesi üzerine araştırdım, almaya karar verdim bu markadan hanüz almadın ilk fırsatta alıcam.
Yatak örtüsünde de bu çok ama çok hoşuma gitti rengi tam benlik cıvıl cıvıl ama işte dediğin gibi kadife olması beni kararsız bıraktı. Ben hep saten düşünüyodum kadifee çok toz tutar bide kullanışlı olmaz gibime geliyo. Aynı bu renk saten üsttü pullu buldum çok cafcaflı buldularr. Sanırım içime sinen bi model bulana kadar beklemeliyim

Canim güle güle kullan aldiklarini ins.
catak KB takimini cok begendim bende bakiniyodum seceneklerim arasina seninkide girecek sanirim

bide yagliklarini nerden aldin diye soracaktim özellikle mor olanini cok begendim.. renk takintim varda

Sağol canm çok teşekkürler, daha iyileri senin olsunn...
Çatal-bıçak takımımdan hangisini beğendim cnm, hisar olanmı gerçi ikiside birbirine benziyo biri saten sade modeller ben beğenerek almıştım :97:
Bende de renk takıntısı var genelde herşeyi pembe, mor almaya çalışıyorum o renkler yoksa beyaz alıyorum. O şişelerden şimdi 3 tane oldu 2 sini paşabahçe mağazasından aldım. Diğerinide carrefordan aldım cnm.

bendee tesekkür ederim canim.. Aynen bende öyle yapmaya calisiyorum mor agirlikli iste hersey
Ztn hisarin Milano modeliydi sanirim seninki özellikle günlük icin düsünmüstm, ama diger saten olani görmemistim esas o cok $IK.. zevklerimiz hemen hemen ayni sade hmodelleri seviyorsun

Son düzenleme:

Evet cnm herşeyde sadeliği seviyorum, sadenin modası asla geçmiyor...
Bide misafir için aldıklarımızı az kullanacağımız için uzun yıllar gittiğini düşünürsek modası geçmiycek şeyler seçmek daha şık olacaktır diye düşünüyorum:97:

Daha mandalların var,buzdolabı süslerin var canım hepsi çok güzeller Allah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah

Eksikk çokkk canımm düğün seneye yaz düşünüyoruz ama sankii hiç yetişmiycek gibime geliyorr. Çeyiz yapmak çok keyiflii söz nişandan sonraa tam gazz devam edicemm mandallarımıda alırımm artık

Eksikk çokkk canımm düğün seneye yaz düşünüyoruz ama sankii hiç yetişmiycek gibime geliyorr. Çeyiz yapmak çok keyiflii söz nişandan sonraa tam gazz devam edicemm mandallarımıda alırımm artık

ooo seneye yaza kadar biter bütün eksikler cnm
Allah yardım edior yuva kurana
nasıl halledilior herşey kısa zaanda insan hiç anlamıor
acele etmeden alırsın sende vaktinde varmış
içine sine sine
benimde daha eksiklerim var ama uğraşmıom valla artık

İnş. canım benimm. Şu nişan sözz içime sinerek olsun istiyorum, mendiiler işletiyorum. Nişan hazırlıkalrı gözümde büyüyorr, bohça hazırlığı vss.. ancak eylül gibi çeyizze devam edicem gözüküyor... Bi nişanı atlatsam sanki hafifliycemm
Allahım kimseyi utandırmasınn, her yuva kurmak isteyene yardım etsin herşeyy gönüllerimizce olsun hayırlısıyla inş..

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır sergilediklerinize bakıorum bugün ilk kez yazıorum herşey çok güzelll bnmde yaza düğünüm var hazrlıklar son sürat dvm edio bu sitede yeniyim ilk olarak biri nolur bana şu daisypathi yapmayı öğretsn yapamıorummm

Merhaba htc aramıza hoşgelsin diyim o zaman Bende yıllardır bu siteye bakar okurdum ama çeyiz sevdasına dayanamayıp üye oldum iyikide olmuşum
Allah seninde yardımcın olsun cnm, hayırlı uğurlu olsun inş. Zevkli güzel heycanlar Allahım herkese yaşatsın inş.
Sen neyi anlamadın daisypathi ne oluyo bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…