Bal Böcününnn Çeyizi

güle güle kullan ikedan aldıklarını tatlım.

güle güle kullan tatlım ağız tadıyla herşeyin çok güzel maşallah

Çok sağolun kıslar teşekkürler...

böcüğüm güle güle kullan son aldıklarınıda.. ikeacıyız sanırım bu hafta
ama ben un eleginden görmedim

Evet baktım bi çok kişi ikeadan aldıklarını eklemiş bu haftasonu hepimiz ordaydık sanırım Un eleği bi kaç yerde vardı canım benim alacakalrımın içinde olduğundan hemen ekledim sepete.

Canım aldıklarını güle güle kullan.
Senin düğün belli değil ama maaşallah herşey fazla fazla tamam.
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Sevgiler...

Evet canım ufak tefekleri aldım gibi geriye büyüklerr kaldı. Sanırım tüm çeyizim tamamlanınca düğün tarihim belli olcak

bal_bocegi yeni aldıklarını da güzel günlerde kullan inşallah. İlk sayfaya yeni aldıklarını eklemen de ayrıca ince bir davranış. Sıkıldıkça bakıyorum içim açılıyor :)

Tek tek sayfalardan bakmak zor oluyor, bazı arkd.kine bakarken ben zorlanıyorum benimkine bakanlar zorlansınlar istemedim Ayrıca sıksık sayfama bakmanada çok sevindim beğenerek bakıyosan ne mutlu bana

Tek tek sayfalardan bakmak zor oluyor, bazı arkd.kine bakarken ben zorlanıyorum benimkine bakanlar zorlansınlar istemedim Ayrıca sıksık sayfama bakmanada çok sevindim beğenerek bakıyosan ne mutlu bana

Elbette keyifle bakıyorum :) Dediğin gibi ilk sayfada güncelleme yapmayınca zor oluyor alınan şeyleri takip etmek.

doreline siparişlerin çok güzelmiş yavv çok begendim rengi ne tatlı şey öle...

Böcügümmm hayırlı olsun dedim mi topicine bu aralar çook yogunumm hayırlı olsun tatlımm hepsini agız tadıyla kullan

Dememiştin canım benim hiç sorun değilll, sağol iyi dileklerin inş. hepberaber aldıklarımızı iyi günlerde kullanırız inş.

çookkkk güzelll herşeyn canım yaa allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsn inşallah

güle güle kullan cnm termosunu.. eşinle güzel caylar kahveler içersiniz inş.:107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…