- Konu Sahibi bal_bocegi
-
herşeyin çok güzel allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
Güle güle kullan aldıklarını canım
canım son aldıklarınıda güle güle kullan. çok güzeller.
[/B]
Sağol balım, bu aralar bişey alamıyorum malüm başka telaşlarım başladı :78: sen nerelerdesin bakim gözükiyosun, çeyize devam mı?
canım bu aralar bende çeyiz almıyorum. benim de düğünüme 3 ay kaldı. nikah günü, balayı yeri, gelinlik falan seçimiyle uğraşıyorum. eksik kalanlarıda evlendikten sonra alırım inşallah napalım :)
senin ne telaşların var nişanmı düğünmü ?
aldiklarinizi gule gule kullanin agiz tadiyla,
hepsi birbirinden güzeller güle güle kullan
Katı meyve sıkıcağı önemsiz gibi görünsede bence sıkma portakal pazar günü kahvaltılarının vazgeçilmezi gibi bol bol vitamin, hayırlı olsun canım şimdiden
güle güle kullan cnm
ben katı meyve sıkıcağı almadım diğer türlü aldım ama pişman oldum
keşke böyle alsaydım die.
çok kullanışlı bunlar
güle güle kullan canım katı meyve sıkacağını...
Çok sağolun kıslar, müstakbel sözlümm illaki bundna al dedi, bende napcan havuç suyumu içicez diyordum, sonra kuzenim almış açıkçası narenciye sıktığını bilmiyodum söyleyince ee o zaman alıym dedimNarenciye sıkacağı alcaktım zaten, ama bebek felan olunca elma havuç suyuda hazırladım bebişkoma diyee ileriyi düşünerek karar verdim. İnşallah memnun kalırım
Günlük çatal-bıçak takımım (henüz elime geçmedi :) geçince kendimde resimlerini çekip ekliyeceğimm)
Aaa narenciye de mi sıkıyormuş ? Ben de yazdığını okuyunca öğrendim :)
Güle güle kullan. İnşallah hayalini kurduğun gibi olur her şey :)
Allah tamamına erdirsin.
Canım çeyizlerin çok tatlı ben özellikle günlük çatal kaşığını beğendim nerden ve ne kadara aldığını merak ettim, belki ben de alırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?