Bal Böcününnn Çeyizi

[/B]

Sağol balım, bu aralar bişey alamıyorum malüm başka telaşlarım başladı :78: sen nerelerdesin bakim gözükiyosun, çeyize devam mı?

canım bu aralar bende çeyiz almıyorum. benim de düğünüme 3 ay kaldı. nikah günü, balayı yeri, gelinlik falan seçimiyle uğraşıyorum. eksik kalanlarıda evlendikten sonra alırım inşallah napalım :)
senin ne telaşların var nişanmı düğünmü ?

Oyy çok az kalmış ne güzel, muradına çok az kalmış darısı başımıza. Sona gelmişsin gelinlik aşaması balayıı çok güzell Benim daha yeni adımlar balım, tanışma söz fasılları henüz ama ilk bişeylere başlamak stres yaratıyor biraz:26:

aldiklarinizi gule gule kullanin agiz tadiyla,

Çok sağol canım, daha güzelleri senin olsun

Kıslarr sizce bu yata örtüsü nasıll, kadifee kullanışlı olur mu ??

Kıslarr yoğun istek üzerinee katı meyvesıkacağımıda almaya karar verdim. Her zamanki gibi tercihim korkmazdan yana umarım memnun kalırımm:44:

Katı meyve sıkıcağı önemsiz gibi görünsede bence sıkma portakal pazar günü kahvaltılarının vazgeçilmezi gibi bol bol vitamin, hayırlı olsun canım şimdiden

güle güle kullan cnm
ben katı meyve sıkıcağı almadım diğer türlü aldım ama pişman oldum
keşke böyle alsaydım die.
çok kullanışlı bunlar

Katı meyve sıkıcağı önemsiz gibi görünsede bence sıkma portakal pazar günü kahvaltılarının vazgeçilmezi gibi bol bol vitamin, hayırlı olsun canım şimdiden

güle güle kullan cnm
ben katı meyve sıkıcağı almadım diğer türlü aldım ama pişman oldum
keşke böyle alsaydım die.
çok kullanışlı bunlar

güle güle kullan canım katı meyve sıkacağını...

Çok sağolun kıslar, müstakbel sözlümm illaki bundna al dedi, bende napcan havuç suyumu içicez diyordum, sonra kuzenim almış açıkçası narenciye sıktığını bilmiyodum söyleyince ee o zaman alıym dedim Narenciye sıkacağı alcaktım zaten, ama bebek felan olunca elma havuç suyuda hazırladım bebişkoma diyee ileriyi düşünerek karar verdim. İnşallah memnun kalırım

Aaa narenciye de mi sıkıyormuş ? Ben de yazdığını okuyunca öğrendim :)
Güle güle kullan. İnşallah hayalini kurduğun gibi olur her şey :)
Allah tamamına erdirsin.

Aaa narenciye de mi sıkıyormuş ? Ben de yazdığını okuyunca öğrendim :)
Güle güle kullan. İnşallah hayalini kurduğun gibi olur her şey :)
Allah tamamına erdirsin.

Evet canım narenciyede sıkıyomuşş Portakalın kabuğunu soyup atıyomuşun o hallediyomuş
Ben sadece portakal sıkmak için narenciye sıkacağı almayı düşünüyodum, ama bu makinenin hem portakal hem katı sıktığını öğrenince, hemde yoğun istek olunca almak zorunda hissettim. Arada büyük fiyat farkı var ama uzun vadeli düşünerek avuttuk kendimizi:26:

Canım çeyizlerin çok tatlı ben özellikle günlük çatal kaşığını beğendim nerden ve ne kadara aldığını merak ettim, belki ben de alırım :)

Canım markası emsan, krc mağazasından aldım, krca da emsan üğrünleri satıyo artık. Fiyatı 79 du indirim vardı bide peşin alınca bi indirim daha 72 ye gelmişti.

Yeni aldıkların hayırlı olsun canım, katı meyve sıkacağı çok kullanışlı oluyor ama yıkaman gereken parça sayısı çok oluyor, biraz o konuda sıkıntı var ama işe yaradığı kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…