Bal Böcününnn Çeyizi

Her şeyin çok güzel maaşallah:) İçine sine sine kullanırsın mutlulukla inşaallah :)

Aksiliksiz bir akşam diliyorum canım, her şey rast gider inşallah :)
Şimdiden tebrikler, sonsuz mutluluklar :)

maşallah canım herşeyin çok güzel güle güle kullan mutluluklar

Her şeyin çok güzel maaşallah:) İçine sine sine kullanırsın mutlulukla inşaallah :)

Aksiliksiz bir akşam diliyorum canım, her şey rast gider inşallah :)
Şimdiden tebrikler, sonsuz mutluluklar :)

Cevap çok geç oldu farkındayım, bu topiği çok ihmal ettimm çünkü çeyizime hiç bişey alamıyorum bu ara iyi dilekleriniz için teşekürler kıslaaarr

Almilaa çok sağol cnm unutmamışsın teşekkürlerr herşey çok güzeldi o gece aksiliksiz harikaydı şükürr hayatımdaki en güzel dündü allahım herkese yaşatsınn

ayyyyyyy çok şekerler ya..

Rica ederim canım , gözün aydın, Allah tamamına erdirsin ve amiiiin :)

Son düzenleme:
Beğendim ama hiç bişe göremedim :26:
neyi beğendim o zaman dimii, ilk yazını okudum onuu :) heycanla aşşa bi indimki bisecikler yok..

Kıslarrr resimlerii sildimm, aslındaa özenerekk çekkmiştim alıntı yapmadan eklemiştim, burdaki herkess netten alıntı yaparak ekliyor. Benim resimlerimide çalıp kullandıkları içinn silmek zorunda kaldımm. Herkess bi hazıra konma çabasında üzgünümm

Topigini ihmal etmissin canim.. hazirliklarin nasil gidiyor ?

Canım bu topiğimi çok seviyodum ama resimlerr paylaşılıncaa artık ilgilenmiyorumm.
Eskisi kadar sık çeyiz alışverişi yapamıyorum bu ara nişan hazırlıklarım var.
Ama beğendiğim şeyleri alıyorum sanırım netteki resimlerini paylaşmalıyım

Mutlu sona adım adım :)
Hayırlı olsun bal böceği :) Allah tamamına erdirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…