Bal Böcününnn Çeyizi

canım çok beğendim tepsini ve sepetini umarım herşey gönlüne göre olur...bende gidicem yakın zamanda söylediğin yeri umarım bulabilirim...

canım çok beğendim tepsini ve sepetini umarım herşey gönlüne göre olur...bende gidicem yakın zamanda söylediğin yeri umarım bulabilirim...

Beğendiğine sevindim gülümm, ne kadar erken davranırsan o kadar iyii, her konuda yardımcı olurum cnm,
Tarih bellimii senin

cnm ben ist.da oturmuyrm artık gelip almam çok zor ama belki buralarda bi yerlerde bulabilirim
çiçekçilerde var galiba bunlardan

Anladım balımm, bulamazsann ben yolıyım sana :82:

Liste için teşekkürler canım :) Yardımına başvurabilirim gene, şimdiden haber vereyim :)

bal böceği çeyizlerin çok güzel
tatlı huzurlu günlerde kullan inş
yalnız bişey sorcam, resimleri büyük eklemeyi nasıl başarıyosun?
ben yapamıyorm:44: resimlerimin boyutu mu küçük acaba

Beğendiğine sevindim gülümm, ne kadar erken davranırsan o kadar iyii, her konuda yardımcı olurum cnm,
Tarih bellimii senin

belli gibi canım 19 haziranda nişanım olacak inşallah...bende yakın bir zamanda gideyim eminönüne...malum yapılacak çok iş alınacak çok şey var...

bal böceği çeyizlerin çok güzel
tatlı huzurlu günlerde kullan inş
yalnız bişey sorcam, resimleri büyük eklemeyi nasıl başarıyosun?
ben yapamıyorm:44: resimlerimin boyutu mu küçük acaba

Amin cnm sağol,
Resimlerim orjinal çekim canm o yüzden büyük internetten değil.
Birde eklerken hızlı resim programı var önce ordan yüğkleyim sonra burdan grafik ekle butonundan ekliyorum resimler net çıkıyor.
İstersen bu konuda yardımcı olurum cnm

belli gibi canım 19 haziranda nişanım olacak inşallah...bende yakın bir zamanda gideyim eminönüne...malum yapılacak çok iş alınacak çok şey var...

Oyy ne güzell az kalmışşş
Son zamanlara bırakma canım alsanda hereşyi yine bi eksik buluyorsun,
Bide hafta içi gitmeye çalış, cumartesi çok kalabalık oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…