Bal Böcününnn Çeyizi

Mutlu sona adım adım :)
Hayırlı olsun bal böceği :) Allah tamamına erdirsin :)

Aynenn heycanlanıyorum nişanı atlattım çeyiz ev hazırlıkları tam gaz bundan sonraa, senle görüşemedik cnm epeydir nasılsın?? hazırlıkların ne alemdee? düğün ne zamandı senin cnm

seni tekrar aramızda görmek güzel...bu arada tebrik ederim canım...

Evet bende tekrar aranıza dönmekten mutluyummm dün başladım çeyiz bakmayaaa düğün seneye yaz olcak, havalar soğumadan ve yazlıklar kalkmadan yazlık pijama gecelik işini kapatmak istiyorum kap kacakk bakıyorumm, dün blendır seti baktımm süpürgeee felan çok işim varrr

Canım hoş geldin, özlettin kenidin :) nişanın da hayırlı olsun :) heyecanla bekliyoruz çeyizlerini

aYY CNM BENDE ÖZLEMİŞİM İNANN SENİ TOPİĞİİ ÇEYİZLERİMİZİ TAKİP EDERDİKK NE GÜZELL

sen naptın ne aşamadasın düğün ne zamandıı nişanın olmuştu en son doğrumu hatırlıyorumm

evet canım yaklaşık 2,5 aylık nişanlıyım :)))

Düğün kasım 11 de.. ona da bir 45 gün kaldı. Evin tadilatını felan bitirdik, eşyaları yerleştirdik. çeyizler gitti.. Mutfağı felan yerleştirdim. Şimdi nevresimleri felan temizleyip yerleştiriyorum :)) bakalım biticek yavaş yavaş.

Ayy nee güzel cnm yaaa darısıı başımızaa artıkkk

Eşyaların gitmiş evin yerleşmişşş düğününe az kalmışş yeni bir hayat seni bekliyodurr nasıl heycanlısındırr kim bilirrr

Aynenn heycanlanıyorum nişanı atlattım çeyiz ev hazırlıkları tam gaz bundan sonraa, senle görüşemedik cnm epeydir nasılsın?? hazırlıkların ne alemdee? düğün ne zamandı senin cnm

Ay ne güzeldi çeyiz alışverişi yapmak. Düğünden sonra tamamlayacağım eksikleri ben artık :) Eşimle birlikte hiç alışveriş yapamadık zaten hazırlıklar boyunca :)
Hazırlıklarım bitti gibi. İstanbul'daki düğünle ilgili hazırlıklar tamam da memlekette olacağın yeri tutuldu sadece. 15 Ekim'den sonraya anca bakabileceğim. Son 25-30 gün kalaya kalacak son kontroller.
19 Eylül'de nikahımız oldu resmen evliyiz 8 gündür :) Daha kimliğimi alamadım gerçi of öyle de yoğunuz ki bu ara

Daha güzelleri ve kolayları senin olsun canım :) yavaş yavaş geliyor heyecan

Aminnn cnm çokk sağollll

İnanmıyorumm artık evlisinn demekk ne güzellllllllll, allahım utandırmasın bir yastıkta kocayın inş.. sana artık çeyiz soramıycazz ununu eledinn rafa asmışsınn bileee :))
Gelişmelerden haberdar et canımm inş. herşeyy gönlüncee güzel oluu balımm

Evliyim de eşim yok yanımda neye yarar :))
Tayin için belgeleri verdi inşallah çabucak gelebilecek yanıma :)
Amin amin amin :)
İnşallah canım ya cümlemizin gönlüne göre olur umarım her şey dilediğimizce. Allah utandırmasın :)
Fotoğraf ekleyeceğim ama ev hala tam halini almadı, parça parça eklemiş oluyorum. Tamamlansın bakalım bir hayırlısıyla düğünden önce tekrar temizlik yapıp örtüleri de serip son halini vereceğiz artık :)
İlginç insan evcilik oyununda gibi hissediyor kendini :)

Kesinlikle katılıyorum sana almilacığım hatta bazen başkasının işini yapıyorum gibi geliyor :)) sanki bir büyü bu ve beni içine almış gibi.. Şu evlerimiz de hayırlısı ile bir yerleşse :)

Kesinlikle katılıyorum sana almilacığım hatta bazen başkasının işini yapıyorum gibi geliyor :)) sanki bir büyü bu ve beni içine almış gibi.. Şu evlerimiz de hayırlısı ile bir yerleşse :)

Olsun balım evlenmişsin bakk, nasıl olsa kavuşcaksınızz yolun büyük kalanı bitmiş minicik bir hasrete de katlanılır bundan sonraaa:78:
Sanırım bahsettiğiniz konuu herkeste oluyorrr bende nişanda hissettim bunuu kendimi bildim bilelii hep evlilik aşamalarıyla ilgili hayal kurardımm şimdi bu hayaller gerçekleşiyoo ve ben sandii bir yabancı gibi izliyorumm. Başrolde kendimi hissedemiyorumm aynen bende başkasının düğünü nişanı herneyse izler gibiyimmm

Bu aradaa çeyizz dizilmişş evvv bakmayaa doyamıyor insann yeni bir hayat yeni eşyalarr yeni bir düzennn bilmiyorumama ben çok severimm sizinde dizilmiş evlerinizi görmek isterimm. Allahım huzurla oturmayı nasip etsin darısı başımaa kell başımaaaa

İnşallah canım :) Allah daha güzellerini nasip etsin :)

Sabrın sonu selamet deyip, ya sabır çekerek geri sayıyoruz artık :)
Ben de ilk yerleştiğinde mobilyalar durup durup bakıyordum, şimdi alıştı gözüm :))
Eşime bakarım artık durup durup, evde bir tek onun varlığı yeni olacak benim için :)))))))))
Yeni aldıklarını da güle güle kullan canım, ben de haftasonu çarşıya çıktım bir şeyler almamak için zor tuttum kendimi; iki kaseyle geri dönebildim şükür :))

Oyy ne güzell işteee, bu arada evini merak ediyorummm :))
Hep birr ömürr eşinee bak oda sana baksınn, allahım ağzınızın tadını hiç bozmasınn
Bende artıkk gördüklerimee saldırır vaziyetteyimm ama kontrollü gitmek zorundayımm, özlemişimm çeyizz almayııı

Böceğim selam canım. Nasılsın. Aldıklarını güle güle kullan. Nişanın nasıl geçti?
Düğün tarihiniz bellimi? Eksiklerin neler kaldı ? Heycanlımısın? Nişanlılık nasıl geçiyor :)))
Amma soru sordum :)

Ayy panduşumm nasıl özlemişimm seniii, hoşgeldinnnnnn cnmm :)))
Ben çok iyiyim sen nasılsın asıll evlilik nasıl gidiyorrrr, sen evlendik gittin bizz halaa çeyizz diziyoruzzz
Nişanım düğün gibiydii çok güzle geçtii düğünümde haziranda nasipsee
Eksik bitmez biliyosunn, çeyizimde ufak tefek bişilerrr % 60 ı tamamm kalanıda alıyorum yavaş yavaş
Evett heycanlıyımm nişandan sonraa heycann sardı benii artık önümüzde sadecee düğünn varr düşünmek bilee heycanlandırıyorr

Ben çok anlattım şimdi sıra sendeee evlilik nasıll, doğruu yoldamıyızz tavsiyelerinn nelerr sakın şunu alma yapmaa dediklerin varmıı aldığın çeyizlerden memnunmusunn ?? :)))

Maşallah canım, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Şimdiden almakla çook iyi etmişsiniz :)

Ekledim canım bir fotoğraf, bakalım beğenecek misin ? :)
Amin amin. İnşallah her şey hayal ettiğimizden çok daha güzel olur :)
Ben de ara vermiştim ya almaya, patlama yaşamak üzereyim ama şu an çeyiz almak için çok yanlış bir zaman :)) Başka ihtiyaçlarımız var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…