- Konu Sahibi bal_bocegi
-
Maşallah canım, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Şimdiden almakla çook iyi etmişsiniz :)
Ekledim canım bir fotoğraf, bakalım beğenecek misin ? :)
Amin amin. İnşallah her şey hayal ettiğimizden çok daha güzel olur :)
Ben de ara vermiştim ya almaya, patlama yaşamak üzereyim ama şu an çeyiz almak için çok yanlış bir zaman :)) Başka ihtiyaçlarımız var .
Ayy panduşumm nasıl özlemişimm seniii, hoşgeldinnnnnn cnmm :)))
Ben çok iyiyim sen nasılsın asıll evlilik nasıl gidiyorrrr, sen evlendik gittin bizz halaa çeyizz diziyoruzzz
Nişanım düğün gibiydii çok güzle geçtii düğünümde haziranda nasipsee
Eksik bitmez biliyosunn, çeyizimde ufak tefek bişilerrr % 60 ı tamamm kalanıda alıyorum yavaş yavaş
Evett heycanlıyımm nişandan sonraa heycann sardı benii artık önümüzde sadecee düğünn varr düşünmek bilee heycanlandırıyorr
Ben çok anlattım şimdi sıra sendeee evlilik nasıll, doğruu yoldamıyızztavsiyelerinn nelerr sakın şunu alma yapmaa dediklerin varmıı aldığın çeyizlerden memnunmusunn ?? :)))
Canım benim
Allah tamamına erdirsin. İnşallah düğününde çok güzel geçer.
sENİNde düğünün haziranda olucak demek benim gibi. Şimdi sana zaman geçmiyomuş gibi gelicek bi süre.
Mart geldimi zaman öyle bi hızlı geçmeye başlıcak ki sen bile anlamıcaksın. Benim öyle olmuştu.
Evet eksik hiç bitmez. Evlenince bile bişiler çıkıyo ufak tefek alıyosun.
Evlilik şimdi çok güzel. Cicim aylarındayız daha :)) Ama büyük sorumluluk canım.
Hem çalışıp hemde ev sorumluluğu birden fazla gelir belki ama zamanla o bile zevke dönüşebilir :)
Yemek yapmayı bilmiyosan şimdiden evde pratik yapıp alış canım :) En büyük tavsiyem o :)
Ben pek bilmiyodum, okuldu işti derken annem yapardı yemekleri. Yeni yeni öğreniyorum.
Çeyizle ilgili de aklıma gelenleri söylim ; eğer evlendikten sonra çalışmaya devam ediceksen
yatak örtüsüne çok para verme ikinciyide alma, bide perdelerini aldıktan sonra al. Yatak odanla uyumlu olur.
Çalıştığın için zaten herzaman sermiyosun.
Nevresim takımları, pike takımları en çok kullandığım çeyiz eşyam canım.
Her hafta değişik değişik mis gibi seriyorum. Eşiminde çok hoşuna gidiyor.
Havlularda çok kullanılıyor. Ama dantelliler zor oluyor onları kullanmıyorumBirsürü dantelsiz güzel havlular var :)
Yatak odanı henüz almadıysan bazalı olsun canım. Birsürü şeyi toparlıyor.
Ondan sonracığıma perdelerinide almamışındır büyük ihtimal. Onları alırkende perdeciyle konuş,
Yıkanınca ütü istemeyen perdelerden seç VE yıkanınca kendini salmayanlardan. Bu perde bence en önemli şeylerden biri.
Küçük tavalar tencereler çok işe yarıyor. Küçük saklama kaplarıda. Kalan yemeklerini koymak için.
Canım aklıma bunlar geldi ilk etapta. Senin soruların olursa herzaman sorabilirsin. Konuşalım :)
Ayy canımsınn anlattıkların o kadar iyi geldikiii, ben sevgilimi çok seviyodum ama sözden sonra bi kat daha nişandan sonraa bi kat bi kat dahaa arttıı inşallah evlenince katkat katt daha artarrrr
Şuan aslında zaman kısa bilee geliyoo düşündükçe panik oluyorum sanki bişiler yetişmiycek eksik kalcakmışgibii herşeyyi zamanla aldıkçaa eksikler biticek inş.
Canım yemek yapmayı biliyorum çocukluğumdan berii merakım vardıı o konuda umarım sorun yaşamam eşimde yaptıklarımı beğenirse problem yok :))
Küçük günlük kullanmalık tencereler aldım saklama kaplarımıdadediğin gibi bol aldım,
Havlularımı banyom değişcekk rengine göre düzz havlular alcam dediğin gibii
Yatak örtüsüde aynı şekilde günlükk hemen şöyle yatağın üzerine atıvereceğim bişi alcm henüz almadım
Perde olarakta bizim evde kullandığımızz çekmeli perdeler oluıyoyaa onlardan düşünüyorumm. Şimdilik bilemiyorum :26:
Nevresimleride bol almaya çalışıyorum 3 tane var şuan 2 depikee 1-2 tane daha nevresim alsam iyidirr.
Saten nevresim kullanıyomusun misal memnunmusunn ??
Bide mutfakta elektronikk eşyalarla aran nasıll gereksiz dediğin varmıı
Blendırın seninphilipstii hatırlıyomusunn arzumun siyahıı çıkarsa alırım diyodumm çıkmışşama almıycam sanırımm blendırda kararsızım sen memnunmusunn
Balım maddi yönden sıkışıcaksan nevresimleri sona sakla. Çünkü 3 tane almışın. 2 de piken var. Çok yatılı misafirin gelmezse yeter sana. Başka eksiklerin varsa acil onları al :) Bana nevresim hediyede geldi çünkü. :)
Saten nevresim ilk gece serdik. 1 hafta bile kullanmadık canım. Baya kaygan oluyo. Yazın sıcak kışın soğuk tutuyo.
Pamuk satenlere iyi güzel diyolar. O sateni bide doğumumda kullanırım heralde canım.
Herkes bitane olsun bulunsun diyo. 1 taneden fazla alma.
Mutfakta elektronik eşyalarla aram çok iyi canım :)
Blendırımdan çok memnunum böceğim. Bence almalısın o setten. Her eve lazım.
Mercimek çorbanı yapıyosun süzme pratik. Soğanlarını doğratıyosun. Kek mek yapıyosun. Gerçi kek yapmadım hiç zamansızlıktan.
Ben çok kullanıyorum blendırı. Benimki bide iki hazneli hem küçük hem büyük kabı vardı.
Az şeylerde hemen küçükle yapıyorum. Bana doğramaktan daha pratik geliyor.
Geçen domates geçirdim robottan az bişi kışlık dolaba koyduk. İki dakkada doğranmıştan daha güzel oldu :)
Çay makinesi kullanıyoruz. O da hediyeydi. Arzumun. Normal çaydanlık kullanmadık hiç.
Tost makinesi ortada. Seninde var hatırlıyorum
Ketıl da ortada duruyo. Çay makinesinden daha çabuk kaynatıyo suyu.
Salona bende katlamalı perde istemiştim ama perdecimiz akrabaydı vazgeçirmişti beni.
Normal perdeyi takmaktan biraz daha zaman alıyomuş onu takmak :)
Sen eğer alışıksan al gitsin. Çok güzel duruyo çünkü.
Ben genelde herşeyin pratiğine kaçtım özellikle perdede.
Katlamalı benimde hoşumaa gidiyo bi odam kesin olurr her odama değişik tarzz istiyorumm bakalımmm,
Nevresimlerde sateni kesin almıycam sende öylee diyosun kullanışsızz yer kaplamasın boşaa bi tanee normal aldıklarımdan alırım kayınvalidemde koycak sanırım çok abartmaya gerek yok,
Blendırda kesin alcamda iştee ne alcama karar veremiyorumm philippss çok pahalı geliyorrr, biraz daha bekliycemm sonraa alıcam onudaaa
Benimde mutfak elektroniğimden bi eksiğim blendırr bide bende semaver alcam elektriklii o kadar nişanlım katı meva sıkacağı istiyo onuda biri hediyee getirirse makbule geçerrr
Canım philips banada pahalı gelmişti. Elektroword de kampanya vardı tam hatırlamıyorum ama baya indirimli almıştım. İndirimleri takip et canım. Bende denk gelirsem sana haber veririm hemen. Banada burdan bi arkadaşım haber vermişti Allah razı olsun onun sayesinde almıştım.Şu indirimleri yakalarsan philips al pişman olmazsın. Benim elektrik süpürgemde philips gene aynı indirimden baya uyguna almıştım. Memnunum ev aletlerinde o markadan. Semaver veya elektrikli çaycı iyi oluyo çay sevenler için.
Benimde eşim katı meyve sıkacağı istiyor ama hala alamadık. Bi ara onu da alıcaz borçalarımız toparlayınca. Şimdilik acil değil okadar
Böceğim özel albümümde yatak odamın resimleri var. Görmediysen bakabilirsin :)
Hemen bakıyorumm :))))
Hatırlıyorum blendırı aldığın zamanlarıı o zaman ben daha o aşamaya gelememiştimm takipp ediym bende bu araa aralık zmanaları güzel indirimler oluyoo, sende gözünee çarparsa cnm çok makbulee geçer. süpürgemde yokk henüzz ama arçelik olcak sanırım.
Çayy sevmezmiyimm nişanlımm bayılırr ailelerimizde sever bir araya geldiğimizde iyi olur diye düşünüyorumm. Demekki erkeklerrr seviyoo içecekiçmeyii banada şuan gereksiz geliyorr umarım biri hediyee getirirde beni o dertten kurtarırrr
tatlım konuşmanıza göz misafiri oldum :)) blendırda bende arzumun soprano'su var ve çok memnunum. 700 watt gücü var. Buzu bile parçalıyor. tavsiye edebilirim. Ama philipste iyidir tabii :) philips istiyorum diyorsan bir ço ksitenin takibini yapıyorum bana modelini söyle sana denk geldiğimde haber ederim böceğim
biri eksiğin varmı diye sorarsa söyleyiver gitsin :))
çaycınla her akşam yemekten sonra ikinize kadar bi çay demlersin kocacığınla oturur içersin sohbet ede ede :))
Ayy canımsın sağoll, aslında markası önemli değil estetik açıdan metall veya siyah oolmasıı en önemlisi benim içinnİkici olaraktaa kalitesi tabikii Philippss diyoo çoğunlukk, simensin varr, homend gördüm geçenn bildik değil diyee cesaret edemedim. Ayy ne biliymm kararsızımm işteee
Hee birdee duvaraa montee aparatları olmasıı lazımmmutfağımda elimin altında olsun diyee istiyorumm off bilemiyorum nedne bu üründe bu kadar kararsızzımm
Offf ne diyosunn aslımm gözümdee canlandıı o sahneee kendi evimizde kendi balkonumuzda karşılıklıı gece yarısınaa kadar çayy içmek, eve geç kaldım derdi yok evden fırça yiycem derdii yokkk ohhhAllahım sen ogünleride göster hayırlısıylaa.
Aynenn öylee yapcam cnmm umarımm biriii bu soruyuu sorarrrr
özel msj attım canım sana
inşallah canım inşallah. evliliğin en güzel taraflarından biri bu :))
Sınırsız vaktin var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?