Bal Böcününnn Çeyizi

Ya bu KARACA tabaklara bayılıyorum.
Özelliklede zeytinliğine nerden alıyorsunuz.
Online satışı olsa bende alacağım.
Bende isterim.
Aldıkların çok güzel canım, bayıldım.

Ya bu KARACA tabaklara bayılıyorum.
Özelliklede zeytinliğine nerden alıyorsunuz.
Online satışı olsa bende alacağım.
Bende isterim.
Aldıkların çok güzel canım, bayıldım.

Krca shop mağazalarında var cnm, krc nın netten satışı var ama beyaz seri yok.
Bende acayip beğeniyorum, başka şekilli zeytin tabaklarıda var onlardan kalmamıştı, gördüğümde hemen alcam artık akıllandım, sonra kalmıyo

Canım dün bir arkadaşa sordum zeytinliği 5,00 TL ye almıştı.
Çin mallları bile bu fiyattan çok yüksek ve artı olarak bu kadar pürüzsüz ve beyazda değil.
Karaca shop yok yakınımda
Ne yapalım.
Alan herkes güle güle kullansın. :)

Evet doğru söylüyosun cnm, krc nın porslenleri çok ince pürüzsüz güzel ve bana fiyatları çok iyi geldi, sosyete pazarındakiler bilee o fiyata değill :26:
Güralında var benzerleri nettende satışı var ama onun fiyatlar bunlara göree biraz fazlaa :82:

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım.
Karaca seti satan çeyiz mağzalarında varmıdır ve aynı fiyatlardamıdır?
Birde dikkatimi çekti.
Kampanyalardan birbirimizi haberdar edelim diye bir bölüm var.
Ben o bölümde paylaşımda bulunmaya çalışıyorum ama pek ilgilenen yok.

canım hepsi çok güzelll
beyaz seri benimde çok hoşuma gidio
salata kasesini ne kadara aldın tatlım.
güzel günlerde kullan inş..

Mobilyanı ne renk almayı düşünüyorsun canım.
Kafanda onu planlarsan tekstil ürünlerinide ona göre alırsın.
Battaniyen çok güzel çok şık, eminim zaman yatak örtüsü niyetine de kullanacaksın.
Seçim yaparken mobilyalarınızın renginide dikkate almanız çok daha güzel bir uyum için fayda sağlar.

Evet cnm doğru söylüyosun, bende indirimde olan bişey varsa yazıyorum başkalarıda yazıyor fakat herkes sadece yazdığıyla ilgileniyor anladığım kadarıyla
Fiyatlar hemen hemen aynıdır herhalde, zaten ufak fiyatlar çok fark edeceğini sanmıyorum canım

canım hepsi çok güzelll
beyaz seri benimde çok hoşuma gidio
salata kasesini ne kadara aldın tatlım.
güzel günlerde kullan inş..

Sağol tatlım, daha iyileri senin olsunn...
Salata kasesinin fiyatı 14,50 ben 13 tl ye aldım peşinde %10 indi var

Canım kafamda iğneden ipliğee herşeyy planlı şuan için. Mobilyalarımın hepsini beyaz avangard tarzı istiyorum. Yatak odası renk olarak sadece mor beyaz yda bembe beyaz olsun istiyorum. Aldığım tekstil ürünleride mor pembe ağırlıklı seçiyorum.

Son düzenleme:

çok gzlmiş tatlım güle güle kullan
vaktim kalırsa bende alıcam. ama alıncak o kadar çok şey varki ona sıra gelirmi bilmem

Canım inşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olur.

çok gzlmiş tatlım güle güle kullan
vaktim kalırsa bende alıcam. ama alıncak o kadar çok şey varki ona sıra gelirmi bilmem

Canım eksik hiç bitmiyo, bitirmeye çalışmıycam bende
ama beyaz seri çok hoş teker teker yettiği kadar alırsın, bend eöyle yapıyorum, bidaha gittiğimde yine 1-2 parça alıcam

Canım inşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olur.

Canım sen evlisin, bebeğin var bizden daha tecrübelisin. Herşey ne yazıkki düşündüğümüz gibi olamayabiliyor, şimdilik düşünüyoruz hayal kuruyoruz ama bakalım allah hayallarimizi boşa çıkarmasın inş.
Senin tecrübelerine zevklerine güveniyorum, ben seni sende beni yakın takip ediyosun, bende eksik gördüğün yada eklemek istediğin olursa söylersen çok memnun olurumm

canım aldıklarını güle güle kullan inş..
ben de senin gibi yatak odamı hep komple beyaz araya ya lila yada pembe istiyordum ama umdugum gibi olmadı malesef..
benden sana tavsiye kafanda illa bu olcak gibisinden düşüncelerle alışa çıkma.. hayal kırıklıgı olabiliyor..
ben yatak odamı beyaz aldım ama aralarda ceviz rengi var..ben onu da istemiyordum ama olmadı malesef..
inşallah sen gönlüne göre olanı alırsın .. :107:

Tabii ki söylerim canım.
Bende hayallerimdeki gibi evlenmedim.
Kız çeyizi tabir edilen herşeyim vardı.
Eşimin aileside ev alacaktı bize ve onlar bir şekilde o evi almadılar.
Bizde eşimle bir hırs nişanlıyken evimizi aldık. ( Tamamen kendi imkanımızla )
İlk baştan ufak tadilatlar yapabildik. ( Ailemin desteğiyle )
Koltuklarımı ve bazı eşyalarımı hiçte istediğim gibi seçemedim.
Ama hep şunu söyledim kendime sevdiğim insanla birlikteyim ve herşeyin üstesinden gelebiliriz.
Benim evime gelen herkes benim için geliyor eşyalarım için değil.
Bunu düşündüm ve mutlu oldum.
Şimdi şükürler olsunki herşeyimiz var ve hatta evimizi değiştirmeyi bile düşünüyoruz.
Herkes diyordu ki bana ne gerek var o kadar faiz ödüyorsun.
Birikim yapıp alsaydın.
Oysaki kirayı ev sahibine ödeyecektim ve para biriktirmem mümkün olmayacaktı.
Ben bankaya ödedim ama kendim için kendi evimiz için.

Benim sana söyleyeceğim eğer kirada oturacaksan herşeyi abartı pahalı alma.
Orta karar birşey işinizi görür.
Borçsuz evlenmeye bakın, sonra düğün takılarınızı falan denkleştirip kira öder gibi ev sahibi olursunuz.
2+1 bir evde oturacaksan ekstra oturma grubu alma, sonra bebeğine oda yapmak istediğinde hem alanın olsun hemde yeni eşyaları boşuna çöpe atmamış olursun.
Çevremde çok var. Bütün odaları tıka basa dolu, sonra bebek oluyor yepyeni mobilyalar boşa gidiyor.

Aslında çok şey var yazacak ama.
Özetle şu, ayağını yorganına göre uzat, hayallerin için birşey yapacaksan.
Önce kendini zora sokmadan yapmalısın.
Umarım kendi evinde kendi istediğin gibi yaşarsın.

Sevgiler...

Son düzenleme:

İşte tam olarak bende bundan korkuyorum cnm, şimdiye kadarda bazı şeyler istediğim gibi olmadı, bende düşünüyorum hayal kuruyorum ama kendimi şartlamamaya çalışıyorum, sonra içime sinmeyen bişey alıp üzülmek istemiyorum, Allahım herşeyin hayırlısını versin inş. ne diyim aldıklarımızıda mutlu huzurlu yuvalarda kullanmayı nasip etsinn.
Ben beyaz ceviz renkli olanlarıda beğeniyorum cnm çok ağır duruyorlarr güle güle kullan sende tatlım

Sağol cnmm çok memnun oldum istediğim tam olarak bunlardıı,
evimiz kira olmıycak büyük ihtimalle ama eğer kira olsaydı kesinlikle enin gibi yapar nişanlanırken tek odada olsa evimi alırdım.
Ben de kesinlikle borçsuız evlenmek istiyorum amacım bu henüz sözlü değilim yakın zamanda nasip olursa, o zaman kadar çeyizi hafifletip nişan hazırlığı sonra düğüne kadar büyük eşyalar düğünden sonrada yan gelip yatmak istiyorum. onun için uğraşıyorum. Ben bütün zorluklara hazırım, istediklerimin olmamasınada, Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin,

Teşekkür ederim kızlar, beğenmenize çok sevindim, inş. hepimiz aldıklarımızı güzel günlerde kullanırız

güle güle kullanırsın inşallah.. çeyizlerimiz çok benziyo ama benim böyle açıp fotoğraf çekme imkanım yok çünkü annem dağıtma ortalığı diye açtırmıyo ama netten fotoğraflarını bulursam bende yapabilirim böyle bişi..

Sağol cnm inş. sende aldıkalrını güle gülee kullann...
Benimde öyle kolilerde bi görsen ama burda çeyiz sermelerden çok özendim boş bi günümde çekebildiklerimi çektim, biraz daha var çekilcek onlarıda sonra artık. Sende bi niyetlen boş vaktinde çeker kaldırısınn bizde görmüş oluruzz canımcım:97:

Dün METRO dan aldıklarımm;

Günlük kullanmak için üçlü ufak tencerelerimmm vee tuğralı kahve fincanlarımm

çok güzellr heleki fncan takımın canım güle güle eşinle karşılıklı içersin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…