Bal Böcününnn Çeyizi

Canım Metro markette de çok değişik ürünler bulabiliyorsun.
Fincanların çooook güzel.
Bak benim onlara uygun su bardaklarım var.
Yanına uygun bişey almak istersen Markası ART CRAFT ( Gürallar )
6 Adet 12,00 TL civarı.

Fincanların fiyatını öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:

Canım bardaklarını görmüştümm çok hoş bayıldımm, bizde tuğra hastalığı varr tuğralı ne görsek alıyoruz. Bunlardan da görünce hemen alıcam aklımda fincanları 16.-tl cnm ama bime a101 markete felanda gelmişti o zaman 12.-tl di ama kaçırmıştım.

Aslında modern severim ama içinde birazda klasik olsun.
Yani bakır bir tepside gelen su-kahve servisi tuğralı bir desenle bence 10 numara olur.

Aslında modern severim ama içinde birazda klasik olsun.
Yani bakır bir tepside gelen su-kahve servisi tuğralı bir desenle bence 10 numara olur.

Bende aynıyım biraz klasik bi raz modern karışımıı.
Türk kahvesi benim için özeldir hep gittiğim yerlerde değişik fincanlar bakarım, dediğin gibi biraz nostalji kahveyle çok hoş olurr

ya yalnız o tek kişilik türk kave fincanı takımına çok bayıldım ya
onlarıda mı metrodan aldın
bende istiyorum bende bendee

Yaa çay bardakalrıdamı varrr benimde bulmam lazım o zaman görsem alırdım. Su bardaklarıda varmışş aklında olsunn.
Müstakbel eş hee benimde müstakbel eşim tuğra hastası banada bulaştıı tuğralı ne görsek alıyorumm

Keyifle kullan inşallah bal_bocegi :)
Tencerelerini ne kadara aldın acaba ? Her yerde ayrı fiyat var da zarar etmek istemiyorum :)

Keyifle kullan inşallah bal_bocegi :)
Tencerelerini ne kadara aldın acaba ? Her yerde ayrı fiyat var da zarar etmek istemiyorum :)

Mutlu gunlerde kullanın inşAllah hayırlısıyla :) :81:

Sağolun kıslar tşklerr daha iyileri sizin olsunn.
Cnm dün aldığım cem'in tencerelerini soruyosan 37 ye aldım geçen sene 32 di dışarda 60'a satılıyo ne zamandır almak istiyodum, indirimdeyken alıym dedim.

ya yalnız o tek kişilik türk kave fincanı takımına çok bayıldım ya
onlarıda mı metrodan aldın
bende istiyorum bende bendee

Yok cnm kapaklı olanı metrodan almadım, kütahya satan mağazalarda var ikili satılıyor,

ne guzel anlatmıssınız cok haklısınz tesekkur ederım bende benımde gozumu actınız saolun :)arkadasım sende ceyızlerını ınsallah mutlulukla saglıkla huzurla kullanırsın rabbım yardımcınız olsun :)

Sağol canım benim daha iyileri seninolsun inş. da benim gözümüde açtınız derken neyi kast ettin cnm merak ettim

Oh oh maşallah Allah güle güle kullanmayı nasip etsin . Huzurla inşallah . Fuşya saklama kapların çok hoş :) Tencere takımın , hepsini çok beğendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…