Bal Böcününnn Çeyizi

Oh oh maşallah Allah güle güle kullanmayı nasip etsin . Huzurla inşallah . Fuşya saklama kapların çok hoş :) Tencere takımın , hepsini çok beğendim :)

Sağol canım benim daha iyileri senin olsun inş.
O saklama kaplarını herkes çok beğendi 3- 4 tane daha almayı düşünüyorum

Saatini sevsinler, güle güle kullan.
Bak bu da benim yaptığım yarım yamalak dikiş kutum.

aaa neden yarım yamalak olsun, harika olmuş ellerine sağlık canımm, iğneliğide sen yapmışsın galiba çok güzle olmuşlarr, ahşap boyama biliyosun yanii:82: dikiş işinden pek anlamam ama bende iğne iplik için bi kutu düşünüyorum :26:

Ahşap boyamaya ilgiliyim fakat internetten ne öğrenirsem ve bulunduğum yerde çokta malzeme yok
Kurslara katılmak istiyordum, hep çalıştığımdan olmadı, şimdide çocuktan olmuyor.
İğnelikte benim üretimim
Bende dikiş kutusu arıyordum çarşıda çok yüksek fiyatlarda satılıyordu.
Bende bir blogda bunu gördüm ve mevcut malzemelerimle yaptım. :)
yarım yamalak çünkü dağılan boyaları düzeltmem gerkiyor ve içi için hayalimdeki renk bu değildi.
Ama dediğim gibi mevcut malzemeyle bu kadar....

Yoo bence çok güzle olmuş canım, eldeki malzemeleri değerlendirmişsin ne güzell, ellerine sağlıkkk, güle gülee kullannn

ohh maşallah bitmiş alacakların neredeysee yaaa
darısı başıma
ben mutfağıma dopru düzgün hiç bbişi almadım.
önce odalardan hatta yatakodasından başladım

allah güle güle kullanmayı nasip etsin =):81:

Sağol cnm daha iyileri seni olsun diyim o zaman tez vakitte inş.
Bende birden almadım hepsini aklıma estikçe aldımm, birden olmuyo zor işler...
İyi yapmışsın yatak odasından başlamakla, zaten mutfağa bi haftasonları giricez gibi gözüküyor

evet metroda gerçekten hoş şeyler var hatta indirimlerini takip edersen daha faydalı.
geçen gün hasır şişe kılıfı gördüm bayıldım ama onu saklaması zor olur diye almadım çünkü yumuşak bişey. birde fackelmann'ın kağıt havlu ve folyo kesicisi vardı fiyatı çok uygun.. piyasada benzeri 100 lira. fackelmann iyi bir marka ve fiyatı 25 liraydı sanırım.

Metroda çok çeşit yok ama güzel şeyler geliyor, aylık katolog geliyor ondan takip ediyorum, uygun beğendiğim olursa gidip alıyorum. Benimde aklımda bi kaç şey daha var bidaki gittiğimde tamamlıycam onlarıda inş.

öncelikle koca bi maşallah diorm hepsi ayrı ayrı düşünülmüş çok uğraş verilmiş belli ki
ne de olsa kız çeyizi hafife alınmaz
gerçekten çok kapsamlı ve şıklar
iyi gülnlerde sevdiklerinizle birlikte kullanın inş hayrlı olsun

Canımm çok sevindim böyle düşünmene, çok teşekkür ederim.:78: Henüz çok detaya inmiş sayılmam aslında elimden geldiğince zevkime göre alıyorum.
Tekrar teşekkür ederim... Daha iyileri senin olur inş...

rica ederim cnm içimden gelenleri söledim
benmkinden daha kapsamlı olduğu kesin maşallah daha da çok alırsın inş sıkıntı yapma er geç alınıo nasılsa

amin hepimizin olsun cnm
takip edicem cicilerini

herşeyin çok güzel
özellikle beyaz zeytinliğin, kaselerin,
saklama kapların
hepsini iyi günlerde kullan

Bu güzellikleri mutlu yuvanda allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin. hepsi çok güzel. özellikle leopar desenli battaniyene bittim:):82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…