Bal Böcününnn Çeyizi

canım herşeyin çok güzel allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin ...

çiçekli teflon tencere takımını nerden aldın acaba :)

Oyy oyy ben yokken ne güzle yorumlar yapılmış böyleee:78:

Sağol canım çok teşekkürler, Sende çeyiz hazırlığı yapıyosun o zaman nişanlı sözlüümüsün ?? Eğer öyleyse sende ser çeyizini görmek isterizzz eminim seninkilerde çok güzeldirr. Emek veriyoruz alıyoruz Allahım utandırmasın inş.:97:

hersey çok güsel hepsini ii günlerde kullan insallah

Çok sağol canım daha iyileri senin olsun inş..

herşeyin çok güzel
özellikle beyaz zeytinliğin, kaselerin,
saklama kapların
hepsini iyi günlerde kullan

Çok teşekkürler canım beğenmene sevindim, iyi dileklerin için çok sağol daha iyileri senin olsunnn

Bu güzellikleri mutlu yuvanda allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin. hepsi çok güzel. özellikle leopar desenli battaniyene bittim:):82:

Leoparlı battaniyeyi bende çokk uzun zamandır istiyodum, sonunda buldum hemen aldım bide nevresim takımını bulsam çok mutlu olucam:90:

canım herşeyin çok güzel allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin ...

çiçekli teflon tencere takımını nerden aldın acaba :)

Sağol cnm çok çok teşekkürlerrr, o tencere takımının markası Eternity, Ben istanbuldayım Bakırköyde eternity mağazasından almıştım cnm. Yardımcı olacağım başka bişey varsa seve seve...

Böcüğüm kendin gibi aldıgın saatinde cok tatlıymış..:) güle güle kullanasın inşallah:107:

Oyyyy oyy bunlar ne kadar şeker böylee
heleki rendene bayıldım güle güle kullan tatlım
söz belli mi canım?

Ağız tadıyla iyi günlerde kullan cnm..
Takım olan battaniyen ve nevresim takımının markasını söyler misin? Bi de fiyatını..

Oyyyy oyy bunlar ne kadar şeker böylee
heleki rendene bayıldım güle güle kullan tatlım
söz belli mi canım?

Sağol canım benimmm, yok hayatım söz belli değil şuan kavuşmanın tadını çıkarıyoruzzz

Ağız tadıyla iyi günlerde kullan cnm..
Takım olan battaniyen ve nevresim takımının markasını söyler misin? Bi de fiyatını..

Amin canım çok sağol.
Takım olan battaniye ve nevresimim TAÇ marka canım battaniye 70+ nevresim takımı 75 aldım.

nişanlıym cnm nasipse 2 ay sonra evlenicem
yapıorum ama inan senin kadr çeyizim yok şuanda maşallah diorm sana darısı bnm başıma
çok teşkkr edrim
amin Allah kimseyi utandırmasın hayrlısyla kullanacgımz günleride göstersin

cnm güle güle kullan karacadan aldın sanırım tabakları bende istiyorum onlardan
çok hoşuma gitmişti sevgililer günü için çıkarmışlar sanırım

Canım çok sevindimm çok az kalmış hadi hayırlısı, heycan doruktadır tahminimcee
Bende şuan sözlü değilim yakın bi zamanda düşünüyoruz ama çok uzun zamandır bişiler alıyorumm bu huyumu aslında hiç sevmiyorum ama engelde olamıyorum. :26:

offffffff bu kırmızı kalp tabaklar harikaaaaaaa, nerden aldınız acabaaaa

cnm güle güle kullan karacadan aldın sanırım tabakları bende istiyorum onlardan
çok hoşuma gitmişti sevgililer günü için çıkarmışlar sanırım

Evet kıslar krc dan aldımm, sevgililer günü serisi servis tabağı, pasta tabağı, kasesi ve katlı tabağıda vardıı.

aaaaa netten bulunurmu acaba...

Günlük çatal-bıçak takımım (henüz elime geçmedi :) geçince kendimde resimlerini çekip ekliyeceğimm)

Günlük çatal-bıçak takımım (henüz elime geçmedi :) geçince kendimde resimlerini çekip ekliyeceğimm)

amin cnm olmaz mı heycan sinir stres hepsi birbrine girdi kendimi tanıyamıorm bazen :90:
Allah sizde o günleri göstersin cnm
al tabi en doğrusunu yapıosn zamanı gelince sıkışmazsın
ama sana tavsiyem sakın modası geçicek şeyler alma hani bi dönem moda oluo ama ömrü kısa olan şeyler olr ya onlrdan bahsediyorumgerçi sen gayet akıllı alışverişler yapmışsn bnim uyarıma gerek yok

yeni aldığın çatal bıçak takımı çok güzel modelide öle modası geçmez hiçbir zmn
iyi günlerde kullan cnm
kaç parça,markası ve fiyatı ne kadr acaba cnm

Cnm yeni ciciler herzaman başka bir heyecandır dimi ? Tabaklar çok şirinmiş . Güle güle kullan .

Son düzenleme:
karaca sevgililer günü serisi cikarmis ve benim haberim yok
coook güzel canim cook güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…