Allah yardımcın olsun canım ben de 2 yıllık evliyim bi düşüğüm oldu bidaha nasip olmadı . iki aydır bu kürü yapıyorum ama bakalım hayırlısı herşeyin hayırlısı4 yıldır deniyorum ve olmuyor da o yuzden herşeyi yapmak istiyorum. infofolic toz içiyorum 3 aydır, ben çaya devam etmiyeyim ozaman zaten midemde acayip derecede yanma yaptı. Klomene başlayayım yarın ve bal tarçın çörek otu denerim.Çok teşekkür ederim. İnşallah bu ay güzel bir sonuç alırım. Beklemek çok zor,hiç bir sorunumuz olmamasına karşın 4 yıldır hep olumsuz sonuç
Allah yardımcın olsun canım ben de 2 yıllık evliyim bi düşüğüm oldu bidaha nasip olmadı . iki aydır bu kürü yapıyorum ama bakalım hayırlısı herşeyin hayırlısı
Bugün dü adet günüm gelen yok daha bakalımHayırlısı doğru diyorsun,İnşallah tez zamanda güzel haberlere kavuşuruz canım. Bu ay adet günün ne zaman,sonuç hakkında bilgi verirsin merak ederim :) İnşallah bebiş vardır :)
Bugün dü adet günüm gelen yok daha bakalım
Vuhuuu sen naaptin dur tek tek dene karaciğer dayanmaz Bu kadar yükeKIZLAR MERHABA,ADETİMİN 2. GÜNÜ BU GÜN CİVANPERÇEMİ,ÇOBANÇANTASI VE ASLANPENÇESİ ÇAYINA BAŞLADIM, YARIN KLOMENE BAŞLAYACAM VE BU BAL TARÇIN ÇÖREK OTUNA DA BAŞLAMAK İSTİYORUM. 3 Ü BİRDEN KULLANILIR MI ACABA. BİTKİSEL OLDUĞU İÇİN ZARAR VERMEZ DİYE DÜŞÜNDÜM AMA EMİN OLAMADIM. BİR DE BİR SORUM VAR YARIN KLOMENİ KULLANMAYA BAŞLAYACAM DOKTOR SANKİ KULLANMAYA BAŞLADIĞININ 3. GÜNÜ GEL DEDİ GİBİ HATIRLIYORUM. KAN SONUCUM NEGATİF ÇIKMIŞTI VE BEN O ARA AĞLAMAKTAN DOKTORU TAM DİNLEYEMEMİŞTİM. 3. GÜNÜ KONTROL YAPILIYOR MU? LÜTFEN YARDIMMMM
Selam kızlar bende bu ay adetimin 2.günü bu küre başladım ama tamamlayamadım tarçın tadı beni mahvediyor siz nasıl dayandınız yaptınız ve nekadar süre devam ettiniz
Vuhuuu sen naaptin dur tek tek dene karaciğer dayanmaz Bu kadar yüke
Kesinlikle klomenle baş tArçını kullanma,KIZLAR MERHABA,ADETİMİN 2. GÜNÜ BU GÜN CİVANPERÇEMİ,ÇOBANÇANTASI VE ASLANPENÇESİ ÇAYINA BAŞLADIM, YARIN KLOMENE BAŞLAYACAM VE BU BAL TARÇIN ÇÖREK OTUNA DA BAŞLAMAK İSTİYORUM. 3 Ü BİRDEN KULLANILIR MI ACABA. BİTKİSEL OLDUĞU İÇİN ZARAR VERMEZ DİYE DÜŞÜNDÜM AMA EMİN OLAMADIM. BİR DE BİR SORUM VAR YARIN KLOMENİ KULLANMAYA BAŞLAYACAM DOKTOR SANKİ KULLANMAYA BAŞLADIĞININ 3. GÜNÜ GEL DEDİ GİBİ HATIRLIYORUM. KAN SONUCUM NEGATİF ÇIKMIŞTI VE BEN O ARA AĞLAMAKTAN DOKTORU TAM DİNLEYEMEMİŞTİM. 3. GÜNÜ KONTROL YAPILIYOR MU? LÜTFEN YARDIMMMM
merhaba bende bu kürü kullandığım ay hamile kaldım bundan önce dış gebelik geçirip 3 ay korunmuştum 3 ayda korunmayı bıraktık olmadı sonra 4 üncü ay bu kürü denedim ve şimdi çok şükür kızım kucağımda 7 aylık rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepiniz dualarımdasınız rabbim bekletmeden gönlünüzdekini versin inşaallah
aminn Allah razı olsun inşallah tez vakitte rabbim gönlünüzdekinini hakınnızda hayırlı kılsın inşalahAllah bağışlasın canım, inşallah bize de en yakın zamanda nasip eder Rabbim...
Canım peki kürü yaparken yumurtlama zamanını nasıl belirledin diğer aylardan erken ovülasyon oldu mu sende ??Canım tarçın bendede nefes darlığı ve gögüs ağrısı yaptı banada dokunmştu bende 9 gün devam edebilmiştim.
Canım peki kürü yaparken yumurtlama zamanını nasıl belirledin diğer aylardan erken ovülasyon oldu mu sende ??
Arkadaşlar bu kürü nasil yaptiniz ayrintili yazarmisiniz kaç gün kullaniyosunuz...çörek otunu cekiptemi kullandiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?