Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah yardımcın olsun canım ben de 2 yıllık evliyim bi düşüğüm oldu bidaha nasip olmadı . iki aydır bu kürü yapıyorum ama bakalım hayırlısı herşeyin hayırlısı

Allah yardımcın olsun canım ben de 2 yıllık evliyim bi düşüğüm oldu bidaha nasip olmadı . iki aydır bu kürü yapıyorum ama bakalım hayırlısı herşeyin hayırlısı

Hayırlısı doğru diyorsun,İnşallah tez zamanda güzel haberlere kavuşuruz canım. Bu ay adet günün ne zaman,sonuç hakkında bilgi verirsin merak ederim :) İnşallah bebiş vardır :)

Hayırlısı doğru diyorsun,İnşallah tez zamanda güzel haberlere kavuşuruz canım. Bu ay adet günün ne zaman,sonuç hakkında bilgi verirsin merak ederim :) İnşallah bebiş vardır :)
Bugün dü adet günüm gelen yok daha bakalım

Vuhuuu sen naaptin dur tek tek dene karaciğer dayanmaz Bu kadar yüke

Kızlar benimde 2 kimyasalım oldu bi mart ayında ve önümüzdeki ay hemen bu kürü yaptım hamile kaldım. Rabbim ol dedikten sonra oluyor ama bu kürü yaptığımı söylemek istedim umarım hepinize şifa olur :)

Selam kızlar bende bu ay adetimin 2.günü bu küre başladım ama tamamlayamadım tarçın tadı beni mahvediyor siz nasıl dayandınız yaptınız ve nekadar süre devam ettiniz

Selam kızlar bende bu ay adetimin 2.günü bu küre başladım ama tamamlayamadım tarçın tadı beni mahvediyor siz nasıl dayandınız yaptınız ve nekadar süre devam ettiniz

Canım tarçın bendede nefes darlığı ve gögüs ağrısı yaptı banada dokunmştu bende 9 gün devam edebilmiştim.

benim damak tadıma uygun olduğu için sıkıntı olmadı ama 10 gün yaptım bende hayırlısı hala beklemedeyim dün akşam test yaptım negatif di test kırmızıların gelmesi de yakın sanırım ağrılarım başladı

Kesinlikle klomenle baş tArçını kullanma,

merhaba bende bu kürü kullandığım ay hamile kaldım bundan önce dış gebelik geçirip 3 ay korunmuştum 3 ayda korunmayı bıraktık olmadı sonra 4 üncü ay bu kürü denedim ve şimdi çok şükür kızım kucağımda 7 aylık rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepiniz dualarımdasınız rabbim bekletmeden gönlünüzdekini versin inşaallah

Allah bağışlasın canım, inşallah bize de en yakın zamanda nasip eder Rabbim...

Ben bundan 6 sene önce tutabiliyordum ama mide rahatsızlığımdan dolayı 7 senedir çektiğimi bir ben bilirim ve doktor kesinlikle yasadı oruç tutmayı midemdeki asit oranı fazla oluyor ve afedersiniz acı su kusmaktan banyodan çıkamıyorum. 1 lokmada olsa saat başı ağızıma birşey atmam lazım o yüzden ben 6 senedir tutamıyorum huzursuz içim ama kötü olup hastanede gözümü açmaktansa orucu bozmaktansa Allah derdimi sıkıntımı biliyor inşallah affeder.

Kızlar yanlış yere yazdım kusura bakmayın :)

Canım peki kürü yaparken yumurtlama zamanını nasıl belirledin diğer aylardan erken ovülasyon oldu mu sende ??

Yok cnm aynı gün ve Bat gününe kadar ağrı çektim ovulosyon testi o ay hiç yapmadım. Sanırım yumurtalıklarım çok büyüdü yada 1 den fazla yumurtladım çünkü sürekli yumurtlama sancısı çektim ve akıntım vardı

Arkadaşlar bu kürü nasil yaptiniz ayrintili yazarmisiniz kaç gün kullaniyosunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…