Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm ben 5 gun kullandm adetin 3 . Gunu basladm gunde bi tane aldm. Yumurtalrm gelismsti biride catlams dedi sanrm oda corek otu bal tarcin sayesinde :) cnm yumurtanin gelisimine bakack yani yunurta takibi icin cagirms doktorhn seni
Onu biliyorum ilk defa kullanmyrm ben klomen ile 3 kere asilama oldum her zaman 5 gun kullanip 2 gun ara verip gittgim ayni gun fiderdim 8.gun yani bu 9.gun cagrdi tatlim tam izah edememisim benim bir klimenle zaten iki iki buyuyorda uste bu ay dogum kontrol hapu kullandgum icin y7nrtlar baskilanmisti die kullabtrm bir gunde digerlerune gore bu gec cagrdi kontrole faLa buyur die de korkyorum acikcasi tedirginin yani

Canim bnm doktorda klomen biitti bir hafta sonra cagirdi hatta 10 diyebilirm sonra bakti catlams biri dedi dieride dedi 20 mm kalsn kendi catlasn catlatma ignesi yapmayaylm dedi diger ay asilamaya gecelm ignelerle buyutelm daha kontrollu olur dedi. Bir de xok umitlenme kimyasal gebelik olabilir dedi ben de o can skntsyla cikip geldim gevtigmz cumsrtrsiydi kontrolm. Diyecegm su bnm doktorm da 3. Gunu cagirirdi hep ama bu sefer oyle olmadi anlicn doktorlrn umrunda dgl ben bunu anladm benden her gitmeme ayri bir asama istedi hsg cektgm kisi o ay hamile kaldi dedi cekildm hsgdn sonra 2 ay adet olamadm sonra ilac vermedi bana o ay birde iki ay da oyle gevti gene 2 ayim copte senin ne yasadgn umutlandgn her ay husraba ugradginin onemi yok... ben doktorumu degistrmeye karar verdm birsyler yanls ilerlior. Cunku bende pko var evet ama bnm yumurtalarm klomenle gelisior catlatmaninda ignesi var nedn olmuor iste onemli sorunda bu bence doktor bunun uzerine gitmeli ama doktorm surekli bu ay boyle gecsin diger ay asilma oda biterck ikinkez ya yapar asilama yada yapmaz sonra tup bebek dicek... k.bakma ben doktor konusunda inanilmz zaman kaybettigimi dusunuorm ve uzgunum gecen 7 8 ayimaaa.... o kadsr doluym ki bu ay hamilemiym die umut dahi edemiorm hemen kimyasal bebek dedi... smd beklemiorm bile adet gunumu de bosverdm akisina biraktm artk bundn sonraki ay alternatif tibba yonelmk istiorm iyice prof saracoglunun ilaclari var onlri kullanmayi dusunuorm... bakalm hakkimda hayrlisi hersy dogal hem.

Tabi ole bende doktordan yana cok umutlu degilm degstrdim yinr ayni ya ben bu ay bal tarcin corek otu kullanyrm benim asilamalrm ust uste oldu her gttgimde hani ole sknti yasamadim ama devlrte gttgim icim doktor degisikligi cok olyor bazi bayan doktorla ozelikle soru bile soramyorum oyuzde degtrdim hastneyi ama bakalim uc kere asilama oldum ilk oldum tutmadi adetin 4gunu tekrar gttm hemen basladu oldu.asilamam tuttu o dustu sonra dusuk ilunca ataya razaman basi ve sonu adet olunca ben ara verdim tatile falan ciktik geldik 3.yu oldum bu dort asinda bu igneli olacakti bir kere daha klomen denedyim dedim hersyin hayrlisi olsun tam aydinlatma yapmyorlar kafa karsyor kendi kendimeze cozmeyr casliyoruz aslinda bakarsan

Tavsite edeilen doktor cokta hangu birine gdecen hirde herseye yrnden baslayablirler onuda istemiyprum acikcasi ben bir dahaki aya ofis yaptrcam ama suda var amh testi yaptrdim aklimda hep su vardi ya kullandgum dogun kontrol hapi etkilerde bir doktra sordum etkilemz dedu labaravaturi aradim doktorunza sorun dedi hastbye gttgimde doktora etkileydebilir bence adet olunca yapalm dedi uc gub sonra adrt oldum hormon ve amh yapildi amah gec cikiyor onun sonucunu almadim ama hormonlarim acaip etkilenmis bir daha amh yaptrcam tek test ile.kalmayacam cnku bana guven vermeyecek sonucu oda kafama takildi doktorlrin biri digerini tutumyor mesimiz bitsinde gidelm demeye bakiyolt aynen ole

kızlar anladığım kadarıyla bu karşımın bi zararı yok adet olmayı bekliyorum bende denicem tabi eğer hamile kalmadıysam. ama baya bilgili arkadaşlar var aramızda bişiler sormak istiyorum. ben 4 ay öne baya geciktim doktora gittim stres falan dedi kist yok yumurtlamşsın hatta suan falan dedi. temmuzdan beri deniyoruz. 15 aylık evliyim. sizce neden bu süreç uzamış olabilir kist falan olmamasına ragmen. birde benm adetim 7 gün sürüyo yinede 2. günümü başlamalıyım yoksa 3 mü yapıyım ben onu. şimdiden çok teşekkürler hakkınızı helal edin.

Kızlar ben bu küre adetimin 3. Günü başladım 10 gün kullandım yumurtam gelişti erkende çatladı şuan adetime 8 gün var ve ben adet oldum bu ay çok umutluydum yine olmadım hemen telefona sarıldım bir doktor araştırdım inş bunun faydası olur ne diim artık çok bunaldım bıkayım akışıma diyorum Zaman geçiyor herkes çocuk soruyor ya inanin boşanmayı bile düşündüm eşimden o derece kim baba olmak istemez ki ben bir evlat veremiyorum eşime bu beni çok üzüyor hafta sonu ablamın bebeği geldi ona bakışı sevmesi beni öyle etkiledi ki anlatamam size dua ediyorum yalvarıyorum rabbime hayırlı sağlıklı evlat diye artık kabullendim olmuyor olmicak sanırım da sabrım tükendi bıktım hasta köşelerinde çaresiz beklemekten eli boş dönmekten

Canim benimde ole bunalti bende 5gun kullanip uc gun ara verdim ya 8.gunu 11mm solda sagdada 8 9 10mm var bu ay cok sitrslyim yavas buyuyor persembe gel dedi ama zaten bir yumrta 2mm buyuyor 11mm yumrta olsa olsa 15olur cuma gidiyim diorm ya ben vala

Canim benimde ole bunalti bende 5gun kullanip uc gun ara verdim ya 8.gunu 11mm solda sagdada 8 9 10mm var bu ay cok sitrslyim yavas buyuyor persembe gel dedi ama zaten bir yumrta 2mm buyuyor 11mm yumrta olsa olsa 15olur cuma gidiyim diorm ya ben vala
Can'ım folik asit al toz şeklinde olan o işe yarıyor ama yine de birşey diyemicem çünkü tedavi sürecindesin ben faydasını gördüm gelişiyor güzel yumurtalarım ama gebelik olmuyor

Can'ım folik asit al toz şeklinde olan o işe yarıyor ama yine de birşey diyemicem çünkü tedavi sürecindesin ben faydasını gördüm gelişiyor güzel yumurtalarım ama gebelik olmuyor
Benimde hep gelisyor sorun olmyor noramlde de sorun yok ben klomen ile de hemen buyuyor aslinda bu ay degisiti vucudum vala foluk asit hap aliyoru. Ara afa

Kizlar bugun bisi oldu affdrrsuniz esimle birlikte olacaktin bole kocaman sunen seffaf bisi geldi evet bu ymurta aki kivaminda ama daha buyuk ve sanki biraz katilasmis gbi seffaf ic camasirima kocaman geldi bu ne bu ne dior esim bile sasirdi sanrm ictgm caylrdan ve bal tarcin ve corek otundan oldu ama dun diktora gttgimde 11 mm di yumrtam 11mm olan yumurta catlar mi cok sasirdim dogrusu

Can'ım inş çatlamamıştır bazen erken çatlıyor benimde bunay öyle oldu maalesef erken de adet oldum

Catlamasi beni korkutmzda 15mmde falan catlayunca hamilelik olursa sknti olmaz mi onu merak ediyorm aslinda

Kızlar bu kür klomen almadan da yumurtayı geliştirir mi bilgisi olan deneyimi olan var mı

Kizlar uc gun once yumrta takibine gttim yumrtam kendiliginden catlamis gun asiri iliski onerdi doktor bana yani ise yaritor bu bal tarcin corek otu

Kizlar uc gun once yumrta takibine gttim yumrtam kendiliginden catlamis gun asiri iliski onerdi doktor bana yani ise yaritor bu bal tarcin corek otu
Canım benimde gecen ay erken çatlamıştı ama gebelik olmadı erken adet oldum inş sende öyle olmaz sende bemde yarın kontrole gidecem

selam kızlar benm hikayem de aynı sayılır ben cok gec adet gryrum adet gnm 20 gün gecti olaöadım tarlusal kullanıyrum onun yanunda soğan suyu içiyrum bu ay baslıcam cörek otu karışımına bu arada ben 2 düşük yptım ve 1 yıldır evliyiz cok istiyoruz bebiş ama olmadı bana yardımcı olun ne yapmalıyım düzene girsin diye

Canım valla ben anlatayım sana düzensizdi hatta olmadığım aylarda oldu adet şimdi maşşallah her ay oluyorm 1 yuldır ben inofolic kulladın progestan kullandım hayıt suyu içtim bunlardan hangisinin faydasını gördüm bilmiyorm ama sanırım hepsi de etkı etti. Şimdi bende tarcın çörek otu bak kürünü yapıyorum geçen ay yumurtan erken gelişip çatlamış bakalm yarın kontrolum var ne olacak klomen de kullanöadım sadece bu kürü yaptım

Canım benimde gecen ay erken çatlamıştı ama gebelik olmadı erken adet oldum inş sende öyle olmaz sende bemde yarın kontrole gidecem
Takvimime gore tam yumrtlama zamaninda ama doktorun takibine gore erken yltrsayondan bakti bakti kadin anlayamdi net goremedi once 16mm yumurtan dedi sonra yanls gordum 14dedi git persembe gel dedi ama sabah kan vermistm dedim bekleyeyim sonucu sonra sonucu aldi erken catlamis yumrtan dedi ben zaten anlamisrm neden dersen ayin 18indi bende sari kocaman mukaza geldi sumuk gbi affdrrsin tamde esimle birlikte.olma esnasinda bakalim haurlisi canim gu asiri iliski inerdi doktor bir daha ki aya yapirli yinr yapacam ben bal tarcini bende bitki caykrida iciyrm ama hayit otu ada cayi aslan pencesi falab kasgim da agri var ayni catlama ignesi vurldgu asilama oldgum zamanlrda ki gbi sem de de ole oldumu peki

Ben ikikezçatlatma iğnesi vuruldum ilkinde çok ağrım oldu çatlardn ikincisinde hissetmedim canım anlamışsın ne güzel çatladığını inş olurbu aybende yarın kontrole gidecm sadece bu kürü yaptm bakalım ne olack

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…