Bal-rekotu-Tarn mucizesi

Slm kızlar ben sıze bır Şey soracaĞım bana yardımcı olursamız seveınırım

benın yumoŞ 11 de Çatladı tabı boŞ geÇırmedık ama Şımdı meraktan Ölecegım adetımde 1 de zaman test yapsan Çıkar beklesemmı ne dersınız

bu küre bugün başladım aman yarabbim iğrençti içim alev alev yanıyor çörek otunun dişimde kart kurt etmesi çok kötüydü ama ne yapayım mecburen devam

kızlar bu karısım adet duzenını bozuyormu
benım adetım 3 gun gecıktıde

ah canım ya keşke bundan olduğunu bilsem ben de çok geciktim senin daha çok erken, ben 17 Kasımdan beri bekliyorum gelen giden yok, normalde siklusum en uzun 28 gün sürerdi hayatım boyunca da hiç gecikmedim hamileliklerim dışında,
ama bu ay ilk kez bu karışımı kullandım
veeeeee bugün 40. günüm halen regl yok, işin kötüsü bebek de yok yani, inşallah bu karışımdandır diye düşünüyorum
YOKSA BEN MENAPOZA GİRDİM O ZAMAN
Yaş 34

arkadaşlar lütfen cevap verin!!! bal çörek otunu kullandım son adet tarihim 6kasımdı 28kasımda tekrar regl oldum benim gibi erken regli olan varmı?

ya bu karışımı kullananlar ya erken oldum diyolar ya da geç
hiç bişey anlamadım
ya bende deniycem bu ay ama böle söylenen şeyleri duyunca vazgeçiyorum

kizlar karisimi ilk kez bu ay denedim ve sadece dort gun yedim belki de bes besinci gunden emin degilim. dort bes gune ragmen nerdeyse 3 gun once yumurtladim ve inanin hic erken yumurtladigim olmamisti demekki reglem de erken gelciek tabii insllah hamile olurum da gelmez:)) ama kesinlikle iyi ya da kotu cok etkili bir karisim bence cok yemeyin. bes gun kivami gb.

benimde bugün çatladı sanırım
hafif pembemsi akıntı ve kasık ağrısı oldu
benim 18. gün
kişiden kişiye değişiyor

benim çatlarken çok aşırı kasık ve üst bacak kısmımda ağrı yaptı. ve aşırı belirgin uzayan akıntım olmuştu. ama ağrı gerçekten inanılmazdı. yarım saat falan sürdü

bende duymustum yumurta catlarken kanama oldugunu..

ben gecen ay bu karısımı yaptım 3 gun gec oldum.ne sevındıydım hamıle kaldım dıe
ben bu ay da denıcem bı kere daha hemde klomen de olacak hemde ovulasyon testıde olcak yıne olmazsa abbas doktora yolcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…