Bal-rekotu-Tarn mucizesi

kızlar benim ayın 5de adet günüm bügün az bi akıntım geldi buay ç,b,t, kullandım acaba hamiş kalmışmıyım incirde kullandım göğüslerimin şişliğini saymıyorum herzaman ki hallari şişiyor ama akıntıya kafam takıldı.

tebrikler kardeş.rabbim tamamına erdirsin inş. bu arada çörek otunu direk karıştırırsak olur mu..(yani havanda dövmeye gerek var mı)

bende başladım bugun tam 12.günüm karışımım bu akşam bitiyor hayırlısı allahtan tabiki ama biz elimizden geleni yapalım tevekkül edelim dimi arkadaşlarr

tebrikler kardeş.rabbim tamamına erdirsin inş. bu arada çörek otunu direk karıştırırsak olur mu..(yani havanda dövmeye gerek var mı)

canım havan da ezmesi zor oluyor ben bezin arasına koydum çekile ezdim bende buay beklemedeyim bakalım hamile kalmışmıyım meleğim tutunmuşmu bana inşallah tutunmuştur

kızlar bugün site beni kahretti, doğru düzgün giremedim,
Bugün doktordaydım adetimin (hayatımda ilk defa ) 43. günü normalde ortalama 25-26 en uzun 28 gün süren siklusum 43 gün oldu hala regl olmadım

Sonuç.... nurtopu gibi 3 cm lik bir kistim olmuş

Lütfen iyice araştırın siz de öyle kullanın, ben çok pişmanım, bir daha öldürseler dahi kür mür yapmam artık.

ya bu kılo aldırıyor yaa.
ben artıkk bı kasık corekotunu agzıma doldurcam cıgnıcem sonra yutcam
daha sonra tarcını yutcam ama bal olmıcakkk kesınlıkle bune ya habıre sısıomm pkolular ıcın ıı deıl bu kıstı buyuturrr

..............................................

Son düzenleme:
kızlar benimde başladıgım kürüm bu akşam bitio..
umarım bu ay güzel haberler veririm sizlere..

kızlar yarın beklenen adet günüm bakalı ne olacak inşallah gemez buay kürler işe yarar allahım yüzümüzü güldür artık meleklerimize kavuşalım.

kızlar bu karışımı iki gün yapabildim artık ben oluruna bırakıorum kısmet ne zamansa o zaman olcak bebiş anlamı yok sanırım bunların((((((((

kızlar dayanınnnnnnnn...yerken de ıgrenerek yemeyın hıc bıseyı.sonucta allah ın yarattıgı seyler ve ole dusunmemek gerekıyor.hemde yerken ıcınızden şifa nıyetıne felan deyın.kımse zevkıne yemıyor ama dayanılmayacak bısı de degıl.yanı cocuk ıcın degmezmı şunu 12 gun yemeye cokmu zor???
zor gelenler teker teker atsınlar ağızlarına.mesela ben karısımı yıyemıyordum yanı cıgneyemeden akıp gıdıyordu bal yuzunden .hemde kılo aldırıyordu.şimdi tarcını ayrı çörek otunu agzıma koyuyorum daha ıyı oluyor.hem akmadan gıtme sorunuda gıttı ıyıce cıgnyebılıyorum bole daha ıyı.

kızlar ben malesef hastalan dım hemde tam günün de geldi adetim

artık ben bıktım hiç birşey yapmıyacağım çocuk meselesi benim için bitmiştir düşünmüyeceğim artık hiç umudum kalmadı ağlamamak için kendimi tutuyorum şuan sıkıyorum kendimi yıllardır bıktım tükendim artık çocuk meselesinden benden buraya kadar birdaha buralarada kafamı yormuyacağım buda son girişim siteye galiba

ya yapma nolurrr istersen biraz dinlen oluruna bırak canımyaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…