- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
- Konu Sahibi papatyaaaa
-
Tarifini verebilirim istersen alip
Varmi guzel sonuclarolur valla iyi olur. çok sağ ol. ben de şimdi kullananları okuyordum forumdan
Varmi guzel sonuclar
Tarif aktardan yarin kilo bogurtlen kokunu alip 6 litre suda 20 dk kaynatiyorsun. Soguyunca suzup siselere koyuyorsun ayni koku yine 6 litre ayda 20 dk kaynatiyorsun. Koku sadece 2 kez kaynatabilirsin. Sulari buz dolabinda tutuyorsun esinde sende sabah ogle aksam yemekten once birer su bardagi iciyorsunuz. Bide sabahlari sutlu tatli yemeniz gerek 2 kasikta olsa yeter. Bebek olana kadar yapilmasi lazimmis yani bogurtlen koku sulari bitinci yine aktardan alip yapman gerekiyor. Bunu alan arkadas bizzat i.saracogluyla gorusup almis. Insallah mevlam sizede nasip eder
Hic aksatma dikkat et inanarak yap eminim olumlu sonuc alacaksinaaa cidden mi? saraçoğlundan hiç duymamıştım. ama o söylemişse güvenilirdir. benim hocaya ayrı bir saygım var doğrusu. evet canım pozitif sonuç alanlar olmuş. sabahları sütlü tatlı demek :26: bakalım inşaAllah bir de bunu deneyelim. çok teşekkür ederim
neden test yapmıyorsun?
Hic aksatma dikkat et inanarak yap eminim olumlu sonuc alacaksin
testle daha cok hayal kirkligi oluyor ki zaten 18inin aksami adet oldum sun sabah ve aksam bgn sabah bu karisimi yaptim yedim 12.gune kadar devam gercekten tadi cok yogun bebegim olsun dye midem kalka kalka yutuyorum valla hayatta boyle seyler yiyemeyen ben ne hallerdeyim
ooohh afiyet şifa olsun
amiiiiin insaallah :'( rahim filmi cekilmek istemyorummm :-\
üzülmek yok canım. moral çok önemli. ben de çektirmedim ve de korkuyorum ama inşaAllah gerek kalmaz. inanarak yola devam edelim inşaAllah
sen cektirmedin ama bnm esim illa randevu al gidelimm cekelim dyorr gerginligimi sen tahmin et artkk :-\
ya bizde problem yokki dojtor dort dortluk dedi sonuclara esimnde temz ckti sperm sonclari stres yapmayn dedi ilac vermeyeckmisiniz dedim hasta insana ilac verlr dedi rahm flmnide 5-6 ay sonra geblk olmazsa yapatz dedi yeni evlym 11.aymdaym 8aydr denyorz yumrtann catladigi gunu bldm gecen ay olmafi ovulasyon testyle bu ayda corek otu bal tarcin denyorumm midemi cok agritiyor ama ya :'(zahmin sizdeki sorun neydi, ne zamandır bekliyorsunuz, eşin de tahlil verdi mi?
ben de 1,5 yıldır bekliyorum ve aslında en doğrusu en başta filmin çekilmesi. yaza doğru ben de gitmeyi düşünüyorum. ve kuzenim çektirdi, çekitren bir sürü insan da artık ileri teknoloji uygulandığını ve adet sancısından daha büyük bir sancı olmadığını söylüyor. çok korkarsak anestezili yaptırırız napalım :)
ya bizde problem yokki dojtor dort dortluk dedi sonuclara esimnde temz ckti sperm sonclari stres yapmayn dedi ilac vermeyeckmisiniz dedim hasta insana ilac verlr dedi rahm flmnide 5-6 ay sonra geblk olmazsa yapatz dedi yeni evlym 11.aymdaym 8aydr denyorz yumrtann catladigi gunu bldm gecen ay olmafi ovulasyon testyle bu ayda corek otu bal tarcin denyorumm midemi cok agritiyor ama ya :'(
kııızzzz sen daha çok yenisinnnpanik yapmak için çok erken canımm. dur bismillah. acele etmeyin birkaç ay daha bekleyin hele. ne güzel bak probleminiz yokmuş. olur Allahın izniyle. sen 12.güne dek devam et bçt ye. sakin olun canım bak ben 1,5 yıldır bekliyorum ama bende pko var eşimde de ileri harekette biraz sorun var ama drlar normal yolla olur dedi. Allah bilir. nasibimizde ne varsa artık. hayırlısını versin Rahman, tez zamanda yavrularımıza kavuşalım inşaAllah.
amiineweet yeniyiim ama artk istyorum kaynanaula altli ustluyumm bana destek olur onunla ilgilenriim
o kadr cok soran varki kisir gozyle bakyorlar artk sinirlerm hopluyor kafamin tasi atiyor vallahii
valla zahminciğim o konuda biraz serin kanlı olmak gerekiyor. bana da uzun zamandır toplumsal baskı var. hadi ne duruyorsun, bak olmuyorsa artık tıp gelişti tedavine bak geç kalma .....filan. o yüzden ya düşünmüyorum daha yeni evliyim diyeceksin. ya da istiyorum ama nasip Allah ne zaman kısmet ederse diyip çenelerini kapatacaksın. insanlar bunun Allahın mucizesi olduğunu ve yalnızca O nasip ederse olacağını bilmeli. yoksa bizim toplumda adeta "bebek yapan"lar var. bunu kendi mahareti, verimliliği, üretkenliği gibi algılıyor bizim insanımız. çapraşık bir bakış açısıo yüzden salla gitsin. sen anneliğe ne kadar hazırsın onu düşün. boşver gerisini bolca dua et. kaç yaşındasın???
23 yasindayim ben kendimi hazr hissedyorum da iste aynen dedgnz gbi toplumsal baski kadn hamile kalnis aylardr evimize gelmemis icerye gryor nasilsn ardndan hamilemsn bi baskasi kizi hamile olmamis bendende once evlenmis kadn gelms jizn annesi alevli alevli benim derdmde sennkinden dye bnm ne derdm var sukur sagligim iyi yok yook etrafim cahillerle doluuu
oooo senn çokk gençsinnyavrum boşver sen onları bak ben senden yaşça epey büyük sayılırım. 29a gireceğim yakında
daha yolun başındasın. olur Allahın izniyle. insanları susturmanın tek yolu o zaman diyeceksin ki "daha çok genç ve yeni evliyim, bakalım nasip, bu konuyu konuşmaktan da pek hoşlanmıyorum" diyeceksn yorum yapmalarına fırsat kalmayacak. bir de onların ne dediğini takmayacaksın. zira stres gebeliği engelleyen en büyük faktörlerden. rahat ol, kısa süre sonra müjdeni alacağımıza inanıyorum. Allah gönlüne göre versin.
ablacimm tesekkurler ya icimi cok rahatlatarak konustun sagol insallah hepimiz aliriz guzel haberlerbakalim nasip kaynanam yuzunden kimseye cvp vermyorm versem neler diyecegimde neyseehh
seni gidi yaramazboşver kimseyle muhatap olmaya gerek yok. eğer ev hanımıysan. kendine yapacak farklı etkinlikler bul. örgü, el işleri, takı, boyama, çini vs. çok güzel olur. hem kafan dağılır el emeği göz nuru ürünlerinle mutlu olursun, hem insanların söylediklerini düşünmezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?