Bal, rekotu, Tarn vesilem oldu

bu kure basladım yanlız sabah aksam yerken hazırlıyorum hepsınden bırer kasık koyuyorumm boylede olurmu :26::26:

Hayir olmaz iki kepce bala 1tatli c.otu 1cay kas. Tarcin. Tahta kasiklar kullanilacak. Sen corekotunu bu kadar kullanirsan hormonlar alt ust olur bide onunla ugrasirsin.

Hayir olmaz iki kepce bala 1tatli c.otu 1cay kas. Tarcin. Tahta kasiklar kullanilacak. Sen corekotunu bu kadar kullanirsan hormonlar alt ust olur bide onunla ugrasirsin.

:26::26: ben bı tatlı kasıgı bal bı tatlı kasıgı corek otu bı cay kasıgıda tarcın sabah aksam yıyodum bugun bıraktım hatta mıdem cok kotu sogan suyu bıle bırlıkte kullanmaya baslamıstımm yanlıs yapmısım

canlarım bende geçen ay hayıt suyuna ve bal çörekotu tarçın karışımına başladım.yaklaşık 3 yıldan beri ilaçla adet görüyorum tedavilerimde hep bir yumurta oluştu ve büyümedi oyüzden iptal oldu.normalde ilaçla adet gördüğümde çok az olurdu ama bu ay eskisi gibi oldu bide bu ay adetimin ilk günü biraz sancılandım 3 yıldır sancım olmuyodu yani ilaca başladığımdan beri.internetten araştırdığıma göre ilk günlerde olan adet sancısı o ay yumurtladığının belirtisiymiş.yani sanırım ben bu ay yumurtladım yumurtam büyüdü heralde bu hayıtın ve yediğim karışımın etkisi.ikisinede devam ediyorum inşallah etkisi olacak inanıyorum ben,sizde inanın:)

çok sagol bu tarif icin, sende ise yaramis ins bende de yarar. ben sogan kurunden sonra incir kuru yaptim bu ay aslinda o da 2 ay ama ise yaramadi, o yuzden bir ay daha yapmicam. dra gittigimde 5-6 kucuk yumurta var ama daha buyuyecegini sanmiyorum demisti. ben de içten içe incir yapiyorum diye ona guvenmistim. ben isi takibi de yapiyorum bu ay galiba hic yumurtlama bile olmadi cunku isi derece 37 yi bile gormedi hiç. çok moralim bozuldu. simdi buna umut bagladim. bugun 29. gundeyim, adet olmayi bekliyorum buna baslamak icin. bu konuda kestane bali olacak diye yaziyor bazi yerlerde, sen hangi balla yaptin?

BTÇ kürünü 2 ay yaptım.Ve 2.ayım da hamile kaldım.Darısı isteyenlerin başına....

insAllah insAllah, hayirli olsun.

Canım bende yaptım bu ay 2.ayım bakalım ne olacak. inşaallah bende pozitif sonuç alırım

sonuç ne oldu yazmamissiniz merak ettim.

2 ay duzenli kullandik derken 2 ay boyu her gun mu? cunku herkes 2. gunu baslayip 12. gunu birakin diyor.

regl baslayınca basladık 21 gun devam ettık esımlee sonra regl olunca tekrar bırıncı gun sbh ac karnına 1 cay kasıgı yedıkkk aksamda yemekden once yrm st once yanıı öle oldu cnm ınsl bahane olur ve beebgın gelır ınslll tum ısteyenlere nasıp etsın yaradan ınsl

amin. peki siz ne bali kullandiniz? burda kestane bali kullanmali yaziyor da.

bi de çorekotunu erkeklere yedirmeyin deniyor. arti 21 degil 10 ya da12 gun ancak yapin deniyor. siz nerden duydunuz da 21 gun yaptiniz? yani oyle uzun sure yapinca hormonlar sey oluyormus da ondan soruyorum :)

**yurt dısında yasayan bır arkadas sölemıstı ölumden baska herseye care diye yap diyeee...21 gun yaptım dedgım gıbı regl 1.günüüü basladıkk

**bal da görümcem dogal bal getırtdırdı yarm lt fılan dıı 2 ay da cogu bıttı ıkımızde yedıkk örek otu cekılmıs aldım ben aktardan tanesını yemek zor oluyor acı oldu gu ıcın bala karıstırdımm canımmm sade yersenız oda ayrı tabiii ama acıdı bız yıyemekdıkk aslında her sbh kahvaltıda normaldede yenmesı cok ıyımıs sadece bebek icın degıllll
hayırlısı ınsl ben böle yaptımmm canım ınsl sıfaa olur sızedeee

tesekkurler cevap icin
bugun dogal kestane balimi aldim, adet olmayi bekliyorum buna baslamak icin. bugun 36. gunum ama hala adet olmadim.

Kızlar ben bu küre dün başladım midemi alt üst ediyor burnumu kapatıp yiyorum amaa
Felaket sancılı bir adetim oluyor. Bir de resmen beyaz beyaz vıcık vıcık pıhtılar geliyor sanki etin sinir kısmı gibi.
Bu kürün kist yada myom sökücü etkisi olabilir mi bilen var mııı???

ne sogan kurunde ne bu kurde herkeste olan belirtilerin hicbiri bende yok, olmuyor nedense. bgn dra gittim adetin 12. gunundeyim ama yumurtalar halaa cok kucuk sanirim bu da ise yaramadi.

bu kur tarçindan dolayi bogazimi çok yakiyor çorek otunu çignemessi zaten bi dert. tarcin koymadan mi yapsam bilemedim. bunu yapanlar nasil yediniz kizlar

Merhaba ;
Allah yardımcınız olsun.Bende bu kürü yapmayı düşündüğüm için yazılanları okuyordum.Siz denemişsiniz çörek otunu toz olarak kullanıp tarçın oranınıda ayarlarsanız sanırım yemek daha kolay olur.Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallah.Allaha emanet olun.

bakın bayanlar benden size tavsiye... bu gerçektem çok şifalı bi kür ben bu kürü kullandım ve kullandğm dönemde hiç grip olmadım iştahım fena halde açıldı ve aşırı kilo aldım kilo almak istyodm zaten... aç karnına yerseniz zayıflatyo iştahı kesyo yemeklerdn sonra yerseniz fena halde iştah açıyo ben artık dayanamıyodm yaniş sıkılmıştm sürekli karnım acıkıyodu ... gelelim asıl meseleye ... bu kürü kullanmaya başladıktan sonra bende kist başladı .. sürekli kist kist kist... daha öncesinden böle bişi yoktu fakat bu kürden sonra kist başladı... dahada kullanmasdm. bide bunun üstüne süt hormonum yükseldi prolaktinim adet düzensizliği oldu falan filan bir sürü şey ... bence dikkatli olun derim...

ben dört ayrdır bebek deniyorum olmadı, bu ay başlasam mı diyorum , ama söylediklerinden de korktum kist felan Allah korusun. bilemedim başllasam mı beklesem mi, doktora felan gtitmedim daha , zaten 1 yıldan önce müdahale etmediklerini biliyorum. adeteimde gayet düzenli, 32 günde bir. bilemedim ne yaspam?

slm kızlarr bende geçen ay bu karışımı kullandım ben de kist yaptı malesef doktor doğum kontrol hapı verdi bu ayda geçti benim için

ben kesinlikle kullanılması taraftarıyım eşim nekadar kullanmasada keşke kullansaydı biz tüp yaptık çünkü gerek duymadı...
en yakın ark eşi dr gitmeyi kabul etmediği için kullanıyor sayıda yükslmesi baya ca fazlalaştı şükür bakalım bizde mutlu oluruz inş o hamile kalınca bende yazarım sizlere...

Arkadaslar ben incir kuru uyguluyorum,ilk 21 gun bitti 7 gun aradan sonra tekrar basliycam.iki kuru ayni anda yapan varmi aranizda.korkuyorum baska sorunlar olusmasindan

cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…