- Konu Sahibi papatyaaaa
-
bu kure basladım yanlız sabah aksam yerken hazırlıyorum hepsınden bırer kasık koyuyorumm boylede olurmu :26::26:
Hayir olmaz iki kepce bala 1tatli c.otu 1cay kas. Tarcin. Tahta kasiklar kullanilacak. Sen corekotunu bu kadar kullanirsan hormonlar alt ust olur bide onunla ugrasirsin.
Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.
hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp
12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları
büyütüp hormonları düzenler.
Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
ben sabah akşam 1 er tatlı kaşıgı yedim:)
BTÇ kürünü 2 ay yaptım.Ve 2.ayım da hamile kaldım.Darısı isteyenlerin başına....
Canım bende yaptım bu ay 2.ayım bakalım ne olacak. inşaallah bende pozitif sonuç alırım
aynen canım bal ve cekılmıs corek otunu dusenlı 2 ay kullandık esımlee ve cok sukurr 2 aya denk gelemden 4 sendeen sonra gebe kaldım elhamdulıllah olumden baska her seye caredır corek otu tavsıye edıyorumm ısraralaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok sagol bu tarif icin, sende ise yaramis ins bende de yarar. ben sogan kurunden sonra incir kuru yaptim bu ay aslinda o da 2 ay ama ise yaramadi, o yuzden bir ay daha yapmicam. dra gittigimde 5-6 kucuk yumurta var ama daha buyuyecegini sanmiyorum demisti. ben de içten içe incir yapiyorum diye ona guvenmistim. ben isi takibi de yapiyorum bu ay galiba hic yumurtlama bile olmadi cunku isi derece 37 yi bile gormedi hiç. çok moralim bozuldu. simdi buna umut bagladim. bugun 29. gundeyim, adet olmayi bekliyorum buna baslamak icin. bu konuda kestane bali olacak diye yaziyor bazi yerlerde, sen hangi balla yaptin?
insAllah insAllah, hayirli olsun.
sonuç ne oldu yazmamissiniz merak ettim.
2 ay duzenli kullandik derken 2 ay boyu her gun mu? cunku herkes 2. gunu baslayip 12. gunu birakin diyor.
regl baslayınca basladık 21 gun devam ettık esımlee sonra regl olunca tekrar bırıncı gun sbh ac karnına 1 cay kasıgı yedıkkk aksamda yemekden once yrm st once yanıı öle oldu cnm ınsl bahane olur ve beebgın gelır ınslll tum ısteyenlere nasıp etsın yaradan ınsl
amin. peki siz ne bali kullandiniz? burda kestane bali kullanmali yaziyor da.
bi de çorekotunu erkeklere yedirmeyin deniyor. arti 21 degil 10 ya da12 gun ancak yapin deniyor. siz nerden duydunuz da 21 gun yaptiniz? yani oyle uzun sure yapinca hormonlar sey oluyormus da ondan soruyorum :)
**yurt dısında yasayan bır arkadas sölemıstı ölumden baska herseye care diye yap diyeee...21 gun yaptım dedgım gıbı regl 1.günüüü basladıkk
**bal da görümcem dogal bal getırtdırdı yarm lt fılan dıı 2 ay da cogu bıttı ıkımızde yedıkk örek otu cekılmıs aldım ben aktardan tanesını yemek zor oluyor acı oldu gu ıcın bala karıstırdımm canımmm sade yersenız oda ayrı tabiii ama acıdı bız yıyemekdıkk aslında her sbh kahvaltıda normaldede yenmesı cok ıyımıs sadece bebek icın degıllll
hayırlısı ınsl ben böle yaptımmm canım ınsl sıfaa olur sızedeee
ne sogan kurunde ne bu kurde herkeste olan belirtilerin hicbiri bende yok, olmuyor nedense. bgn dra gittim adetin 12. gunundeyim ama yumurtalar halaa cok kucuk sanirim bu da ise yaramadi.
bu kur tarçindan dolayi bogazimi çok yakiyor çorek otunu çignemessi zaten bi dert. tarcin koymadan mi yapsam bilemedim. bunu yapanlar nasil yediniz kizlar
Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.
hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp
12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları
büyütüp hormonları düzenler.
Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
ben sabah akşam 1 er tatlı kaşıgı yedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?