Bal tarçın çörek otu geri sayım başlasın

Hoşbuldumm=')

Eşim korunmam demiyor ama öyle de ben rahat edemiyorum

Kısmet canım tabi ama nasibinizde ne zaman varsa o zaman alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Sağlıklı sıhhatli vatanına milletine faydalı içi de da güzel bi bebek olur inşallah =) geç olsun güç olmasın.

Hoşbulduuummm ayy çok teşekkür ederim güzel dileklerin için =)

Tatlim bende zeraseba ya katiliyorum. Bende 2 bucuk senelik evliyim cok sukur hic korunma ilaci igne falan olmadim hep esim korundu gericekikme yontemiyle ve biz 2 yil hic kaza yasamadik. Ilk bebegi denedigimiz ay hamile kalmistim sonra dusurdum ama bana kalirsa her hangi bir ilac kullanma bunlarin hep yan etkisi olabilir. Bu arada ne mezunusun , hangi sehirdesin, kursami gidiyorsun

amin canm çok sağol

evet canm içimi kurtçuklar yiyor
bence değerlendir
şunu düşün inasnlar bi yumoş için kaç iğne yiyor
yumurtlamak büyük nimet

Merhaba hanımlar yoğun okul doneminden dolayi giremiyorum malum karne zamanı yaklaştı

Inşallah bizde kendi bebelerimizinkini heyacanla bekleriz birgün :)

Zeraseba hadi hayirli haberlerini bekliyoruz :)

Coomio dogru yazdım mi bilmiyorum senin içinde hayırlısı olur inşallah :)

Ben bazen vazgecsem mi diyorum okuldan geç gelince esimin bana hiç yardimi dokunmuyor zaten ölmüş bitmiş oluyorum. Oda yorgun oluyor ama bende oluyorum. Bu adamla çocuk yapılır mı diye düşünüyorum bazen... (

bende kendimden hayırlı haberler bekliorum:18:

canm eğer eşine güveniyorsan bekleme
annelik çok başka bişey

hamile gibi konuşmaya başladım nedense inş yanılmıorumdur

annelik çok başka bişey

Güveniyorum. Ne bileyim bazen hiç yardımı dokunmuyor o zaman deli oluyorum. Internetten ovulasyon testi aldım. Bugün geldi şimdi kullanıp kullanmamakta kararsizim.

annelik çok başka bişey

Inşallah hamilesindir canım benim :)

Dun karisimi hazirlayim dedim o kadar yorgundum ki bulasiklari zor yikadim. Simdi yapsamda hazir mi olsa. Bir kaç gün yesem mi. Yoksa diğer ay mi başlasam.

Güveniyorum. Ne bileyim bazen hiç yardımı dokunmuyor o zaman deli oluyorum. Internetten ovulasyon testi aldım. Bugün geldi şimdi kullanıp kullanmamakta kararsizim.

canm biz kadınlarda annelik içgüdüsü vardır geröekten istediğin an zaten anlarsın tereddüt kalmıyor
insan bebeğine aşık oluoyr
onu hayal ederken kendini kaybediyorsan anne olma zamanın gelmişti
buan sen kara vericeksin

Inşallah hamilesindir canım benim :)

Dun karisimi hazirlayim dedim o kadar yorgundum ki bulasiklari zor yikadim. Simdi yapsamda hazir mi olsa. Bir kaç gün yesem mi. Yoksa diğer ay mi başlasam.

istiyosan bidahaki aya başla
eşine bol ceviz fındık badem yedir
içerse keçi boynuzu kürü ya
kolaylıklar dilerim

Merhaba kizlar been geldim pgelden sonra 2 saat uyudum simdi yeni geldim.

Canim bebek icin en dogru zamani sen bilirsin tabiki ama erkeklerin yaradilisi boyle cok istisna olmadigi surece evde kendi gucleriyle yapilabikecek isler disinda kadin islerine karismiyorlar. Ama hamile kalirsan mutlaka yardimcj olacagini dusunuyorum mesela benim esim cok guzel yemek yapar tatli yapar ama evlendikten sonra ayda yilda bir yapiyor ancak hasta olursam isten cok gec gelirsem falan yapiyor. Yinede bu kadar da yeter erkekleri biraz gaza getirmek gerekiyor ben bazen oyle yapiyorum kurufasulyeyi cok guzel yapar diyorum bu sefer sen yap soyle guzel bi yemek yiyelim senin fasulyen cok guzel oluyor deyince yapiyor.

TE=zeraseba;33534788]canm sen bat ne zamandı unuttum ben[/QUOTE]

Zehracigim benim bat taaaaaaaaaaaaaaa 30 ocak bu ay 1 kez iliskiye girmistik 9 gun gecti belki bir umit dedim ama neyazikki esimi ancak subatin ortasina artik ikna edecegim . Adam korkuyor daha erken yine dusuk yaparim diye sen iyice iyiles diyor yaklasmiyoooooooor:18:

TE=zeraseba;33534788]canm sen bat ne zamandı unuttum ben

Zehracigim benim bat taaaaaaaaaaaaaaa 30 ocak bu ay 1 kez iliskiye girmistik 9 gun gecti belki bir umit dedim ama neyazikki esimi ancak subatin ortasina artik ikna edecegim . Adam korkuyor daha erken yine dusuk yaparim diye sen iyice iyiles diyor yaklasmiyoooooooor:18:[/QUOTE]

sen eşine deki asıl sen iyileş
bak sen turp gibisin çokda hazırsız ahmile kalmaya
git arkadaşım sende ikan et kocanı
bol aşklar bol bebeler

ay burnuma silmekten acımaya başladı sızlıo resmen

Benimki ikna olmaz tatlim zaten az kaldi subata tatlim hamilelik arifesi nerden kaptin sifayi aman kendine dikkat et bitki cayi icme belki iyi gelmeyebilir gebelikte zehracim acaba bizde topigimizde liste yapsakmi ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…