topiğime hoşgeldin canm
güzel dileklerin için sağol
ama tavsiyem korunamaman yönünde en azından eşin korunsan doğal yollarla
tabi şanş şıp die hamile kalanlar var
bizde eşim doğal yollarla 9 ay korundu
şimdi dioruzki acaba korunmasak dahamı kolayolurdu
iğnelerden uzak dur canm bırak eşin korunsun tabi siz bilirsiniz
umarım dilediğiniz anda bebeğiniz gelir
Hosgeldin heyheyliinsallah bir an evvel atanirsin ve bebek calismalarina baslarsin canim.
Hoşbulduuummm ayy çok teşekkür ederim güzel dileklerin için =)
Hoşbuldumm=')
Eşim korunmam demiyor ama öyle de ben rahat edemiyorum
Kısmet canım tabi ama nasibinizde ne zaman varsa o zaman alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Sağlıklı sıhhatli vatanına milletine faydalı içi de da güzel bi bebek olur inşallah =) geç olsun güç olmasın.
Gunaydin canim ve gecmis olsun kendine dikkat et. Bende kocisin kahvaltisini yaptirdim simdi yatiyor gece calisti ya. Zehracigim fortel isminde hassas gebelik testi varmis iliskiden 7 gun ssonra net sonucu gosteriyormus beni de 9 gun gecti ya bu testten alim dedim ama buradaki eczanelerde bulamadim bende normal gebelik testi aldim merak ya yaptm ama negatiffff. Zaten bu testler 15 gun gectikten sonra gosteriyor . Ama gebelik testi yapmak bile bir umut iste ama benim yumurtlama belirtisi olan o akintidan geldi taamam deim ben yumurtladim sadece aslinda bugun tam bebis yapma gunum ama esim ayni seyi yine yasariz diye korkuyor ve martta gecsin diyor. Neyse bugunu bir yere yazimde demekki bugun benim ovulasyon gunum. Artik gelecek aya. Senin icini bir kurt yiyor degilmi insallah pospozitifi gorursun canim
evet canm içimi kurtçuklar yiyor
bence değerlendir
şunu düşün inasnlar bi yumoş için kaç iğne yiyor
yumurtlamak büyük nimet
Merhaba hanımlar yoğun okul doneminden dolayi giremiyorum malum karne zamanı yaklaştı
Inşallah bizde kendi bebelerimizinkini heyacanla bekleriz birgün :)
Zeraseba hadi hayirli haberlerini bekliyoruz :)
Coomio dogru yazdım mi bilmiyorum senin içinde hayırlısı olur inşallah :)
Ben bazen vazgecsem mi diyorum okuldan geç gelince esimin bana hiç yardimi dokunmuyor zaten ölmüş bitmiş oluyorum. Oda yorgun oluyor ama bende oluyorum. Bu adamla çocuk yapılır mı diye düşünüyorum bazen...(
bende kendimden hayırlı haberler bekliorum:18:
canm eğer eşine güveniyorsan bekleme
annelik çok başka bişey
hamile gibi konuşmaya başladım nedense inş yanılmıorumdur
bende kendimden hayırlı haberler bekliorum:18:
canm eğer eşine güveniyorsan bekleme
annelik çok başka bişey
hamile gibi konuşmaya başladım nedense inş yanılmıorumdur
Güveniyorum. Ne bileyim bazen hiç yardımı dokunmuyor o zaman deli oluyorum. Internetten ovulasyon testi aldım. Bugün geldi şimdi kullanıp kullanmamakta kararsizim.
Inşallah hamilesindir canım benim :)
Dun karisimi hazirlayim dedim o kadar yorgundum ki bulasiklari zor yikadim. Simdi yapsamda hazir mi olsa. Bir kaç gün yesem mi. Yoksa diğer ay mi başlasam.
Merhaba kizlar been geldim pgelden sonra 2 saat uyudum simdi yeni geldim.
Merhaba hanımlar yoğun okul doneminden dolayi giremiyorum malum karne zamanı yaklaştı
Inşallah bizde kendi bebelerimizinkini heyacanla bekleriz birgün :)
Zeraseba hadi hayirli haberlerini bekliyoruz :)
Coomio dogru yazdım mi bilmiyorum senin içinde hayırlısı olur inşallah :)
Ben bazen vazgecsem mi diyorum okuldan geç gelince esimin bana hiç yardimi dokunmuyor zaten ölmüş bitmiş oluyorum. Oda yorgun oluyor ama bende oluyorum. Bu adamla çocuk yapılır mı diye düşünüyorum bazen...(
TE=zeraseba;33534788]canm sen bat ne zamandı unuttum ben
ay burnuma silmekten acımaya başladı sızlıo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?