- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
doktora gitmekten sıkıldığım için kendi kendime doktorculuk oyanamaya başladım
Tesekkur ederim tatlim verdigin bilgiler icin hepimiz kendimizin doktoru olduk tatlim ben de oyleyim.
ne demek rica ederim
sen ne zamandır bebek istyosun sorun varmı yada denediğin yöntemler
2 yildir evliyiz bu sene eylulnayindan itibaren istedik bebisi cok sukur ilk ay hamile kaldim ekim ayinda adet gunumde kan testiyle cikti ama kesenin kenarlari duzensizdi ve kese disinda kanama alani olustu bebegin kalp atisi durdu 7 haftalikken kaybettim.
çok geçmiş olsun canm inş tez zamnada sağlıklı bi bebeğin olur
ben rahat yiyorum ama çörek otunu ezmiyorum bişey olurmuki:18:
Tesekkur ederim tatlim bn 2 ay ince 7 haftalik dusuk yaptm ilk gebeligimdi kese disi kanama oldu bir neden bulamadi doktor artik 1 kac ay sonra yeniden deneyecegiz simdiden folikplus ve baltarcincorekotu kuruyle basladim rahim iyice iyilessin saglikli olsun diye bir sure hem kuru hem folikasiti kullaniyirum Allahim hayirli zamanda verir insallah
Canim.ben de bir dusukten atlattim sonraki adetimde kure basladim sukur rabbime nasip etti
bugün kürümün son günü akşam yicem bitcek
ve geri sayım başlasın
Tatlim 10 gun mu uyguladin kuru
canm adetin ikinci günü başlayıp 12 gün bırakıon ama ben 3 üncü gün başladım 1 gün eksik ama normalde 10 gün yani
fazlasızarar çünkü bebek olduktan sonra bu kür düşüğe sebep oluyo çörek otu rahim kaslarını gevşettiği için
Anladim tatlim yumurtalarin buyumesine yakin birakiyorsun sonra calismakara baslaniyor.Tatlim inaniyorum senden bu ay guzel haber gelecek:))))
inş canm dua et sende
amin canm kılzar galiba yumurtalrm çatlıo sanki dün uzayan sümüksü akıntı geldi
etrafımdaki hamile insan sayısı o kadar çoğaldıkıherkes gerine gerine dolaşıo bende göbeğimi içeriçekiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?