Bal tarçın çörek otu geri sayım başlasın

Tatlim daha hamile kalmadan kilo almaya basladik vallahi ceviz bal yumurta derken ama bebegim icin tombis olmaya raziyim Bunyemin hamilelikte saglam olmasini istiyorum bir kere dusuk yaptim folikasit onceden hi kullanmamistim. Simdi folikplus kullaniyorum gunde 3 tane icilmesi gerekiyormus foliksitle birlikte kalsiyum ve d vitaminide var icerisinde. Hayirlisi olsun tatlim hepimiz icin

ne demek rica ederim
sen ne zamandır bebek istyosun sorun varmı yada denediğin yöntemler

2 yildir evliyiz bu sene eylulnayindan itibaren istedik bebisi cok sukur ilk ay hamile kaldim ekim ayinda adet gunumde kan testiyle cikti ama kesenin kenarlari duzensizdi ve kese disinda kanama alani olustu bebegin kalp atisi durdu 7 haftalikken kaybettim.

çok geçmiş olsun canm inş tez zamnada sağlıklı bi bebeğin olur

Canim.ben de bir dusukten atlattim sonraki adetimde kure basladim sukur rabbime nasip etti

Tatlim 10 gun mu uyguladin kuru

canm adetin ikinci günü başlayıp 12 gün bırakıon ama ben 3 üncü gün başladım 1 gün eksik ama normalde 10 gün yani
fazlasızarar çünkü bebek olduktan sonra bu kür düşüğe sebep oluyo çörek otu rahim kaslarını gevşettiği için

Anladim tatlim yumurtalarin buyumesine yakin birakiyorsun sonra calismakara baslaniyor.Tatlim inaniyorum senden bu ay guzel haber gelecek:))))

etrafımdaki hamile insan sayısı o kadar çoğaldıkı herkes gerine gerine dolaşıo bende göbeğimi içeriçekiorum

etrafımdaki hamile insan sayısı o kadar çoğaldıkı herkes gerine gerine dolaşıo bende göbeğimi içeriçekiorum

Tatlim ayni psikolojideyiz benim tvde gordugum hamilelere bile tahammulum yok. Bugun moralim bozuk sabah esim gebelik konusunu bir sure konusmayalim bunaldim dedi. Zaten surekli gebelik konusmuyorduk benim sabah aksam baltarcin kurunden yemem folikasit icmem onu demekki rahatsiz etmis. Ikinciside devlet hastanesinden jinekolojiden randevu aldim acaba rahim perdesi varmidir bende diye dusunuyorum bir de o cikarsa onun ameliyati tedavisiyle ugrasacagim. Bu arada rahim perdesi dusuge sebep oluyormus en fazla 5 aya kadar ilerliyor sonra dusuyormus . Bu da sadece hsg rahim filminde anlasilabiliyormus. Ben de rahim filmi cektirecegim insallah cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…