Bal tarçın çörek otu geri sayım başlasın

ben hsg çetiridm sana tavsiyem hsg öncesi bi saat önce falan ağrı kesici vurdur kendine
benim ağrı eşiğim çok düşüktür o yüzden zor oldu bi arkadaşm çok rahat geçtiğini söyledi herkes farklı oluyo

Peki tatlim tesekkur ederim tavsiyen icin alttan bakilan ultrason kadar acitiyormu

Peki tatlim tesekkur ederim tavsiyen icin alttan bakilan ultrason kadar acitiyormu

canm acı değilde baskı hissettim ben normalde röntgeni çeken uzman erkekti bende bayan istediğim için yardımcısı yaptı bana galiba ilacı birden verdiği için ben rahatsız oldum o yüzden mutlaka uzamna yaptır yardımcılara kendini emanet etme derim

folik asite devam
salı günü progestan başlıcam inş

Vallahi tatlim devlet hastanesinden randevu aldim henuz dr la gorusmedim insallah uzman yapiyordur. Allah nasio ederse hamikeligimde ozele gidedegim ama simdilik testler icin devlete gidiyorum. Ben de 2 aydir folikplus kullaniyordum icerisinde kalsiyum demirde varmis gunde 3tane iciyordum dr a sormadan eczacinin onerisiyle almistim ama icerisindeki folikasit orani folbiole gore azmis o yuzden bugun bende folbiol aldim icmeye basladim. Tatlim progestani ne zaman baslayio kac gun iciyorsun

canm adet olduğun ilk günden sayıyosun 17 gün başlayıp 10 gün progestan kullanıosun bana doktorum günde 2 tane önermişti
ama günde 3 tane kullananlar da var

bugün adetin 15 inci günü
ve sırtım acaip ağrıyor sağ kasığıma keskin sancılar giryor sol kasığım az sancıyor
karın ağrısı çok var acaip gerginlik ve şişkinlik var
inş yumoşlarım bu ay boşa gitmez bebişleri geliverir

Tatlim insallah ilk ayda mutlu haber gelecek snden:)))

Guzelim birde progestani adetleri duzenli olmayanlar kulaaniyor diye biliyorum senin adetlerin duzenlimi sadece bebek kolay tutunsun diyemi kullaniyorsun

inş tutunur canm ya

canm adeti düzenlior
bebek tutunsun die
bide düşük tehlikesi içinde kullanılıor

ben tutunsun die içicem
ama son 3 aydır sapıttı düzenim
28 de bir oludoum ben yani 21 gün temiz 7 gün hasta
çok düzenliydim
3 aydır erkekn oluyom
bi 4 gün erkekn oldum
sonra 1 hafta erken oldum
sonuncuda 3 gün erken oldum
bide başlıo adaetim 4 gün falan leke gelio bazen 5 gün sürüo leke hali sonra bikaç gün çoğalıp bityo bu sefer 10 günü buluo adetim
nie böle oldu anlamadım

Tatlim bizde esimle alisveris merkezine gitmistik o yuzden gec yaziyorum. Orada karni burnunda bir kadin gordum benim moral yine yerlerde cok kiskaniyorum tatlim ya elimde degil Allah bizede nasip etsinne kadar gyzel bir sey yaaa

Benim adetim hep duzenlidir. Evde progestan var ama en iyisi ben calismalar baslayinca iceyim su testleri yaptirmadan calismalara baslamayacagim.

Benim adetim hep duzenlidir. Evde progestan var ama en iyisi ben calismalar baslayinca iceyim su testleri yaptirmadan calismalara baslamayacagim.

yaptır bakalım benim yıllardır düzenlyidi sitresten bu ara bozuldu galiba

ben mevlütten geldim bi sürü hamile kadın vardı bende göbeğimi içeri çektim sormasınlar die

yaptır bakalım benim yıllardır düzenlyidi sitresten bu ara bozuldu galiba

ben mevlütten geldim bi sürü hamile kadın vardı bende göbeğimi içeri çektim sormasınlar die

2 ay once komsukardan biri evlenmisti 2 aylik hamileymis hastane arastiriyorlardi. Diyecek hicbirsey bulamiyorum tatlim sende bende hemen evlendik cocuk olmasin evlilige alisalim diyoruz 1seneden sonra dusunuyoruz baskalari gerdek gecesi isi bagliyor.

Guya herseyi planli tapalim folikasiti aksatmayalim diyoruz el alemin folikasitten haberi yok karni burnunda mjs gibi hamile sonra diyorum kendi kendimesanki su kadin kur mu uygjladi testmi yaptirdi

Guya herseyi planli tapalim folikasiti aksatmayalim diyoruz el alemin folikasitten haberi yok karni burnunda mjs gibi hamile sonra diyorum kendi kendimesanki su kadin kur mu uygjladi testmi yaptirdi

canm ya ben asıl neye sinir oluyprum biliomusun
hemen hamile kalanlar övünüyolar kendi marifetleri sanki
bizde beceremiyoz ondan olmuo

etrafımda çocuğuna sahip çıkmayan
umursamayan sevgi göstermeyen insanlar var
bide bana dioki elini çabuk tut ben senin üstüne ikinciyi yapcam dio ben de dedim ben seni tutmayım 30 yaşında evlenmedim ben
19 da evlendim de

Iyi demissin . Guzelim masallah 3 yillik evliymissi bende 2 bucuk senelik kolay mi gecti bu sure esinin huyunu suyunu tanimak ailesine alismak . Hemen evlendi cocuk yapanlar daha evliligin sorumlukugunualmadan cocuk buyutecek bi kere o cocugun ne degerinibilecekki benim karsi komsum evlenir evlenmez hamile kalmis ev islerini de bilmiyormus o zaman psikolojim bozuldu diyor su an oglu 8 yasinda ikinciyi istemiyor bunalmis evliligini yasayamamis. Sonrada bir marifet saniyorlar

aynen biz daha anca alıştık düzenimiz oturdu eşimle gerçekten aile olduk şimdi bebek zmanı hazırız bi zşimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…