Bal ve Tarçın Kürü

sevdam123 canim peki yediklerine de dikkat ediyor musun? ben sanmiyorum ki sadece bu kürle zayiflamak mümkün olsun?
örnegin ben sabah güzel bir kahvalti yapiyorum ( bu hafta izinliyim ondan vaktim var) öglen güzelce pisen yemeklerde ne varsa yiyorum onun yerine aksam hafif seyler salata veya corba gibi sonrada yeme fasli bitiyor

evt canım dikkat ediyorum akşamları en geç yediden sonrabir şey yemiyorum yesemde meyve yiyorum. yürüyüşte yapıyorum (hergün değil ama:) güde 2,5 litre su içiyorum aslıda 72 kiloydum 5 aydır uğraşıyorum 3 kilo verebildim

Evet canim baltarcincilarim :) Liste hazir...listenin daha basarili olacagini düsündügünüz noktalar varsa bana kesinlikle söyleyin ki herkesin icine sindigi gibi olsun. Ilk bakista anlasilsir bir tablo ortaya cikarmaya calistim :) Her türlü fikiri acigim! Listeye adini eklemek isteyenler yazsinlar buraya ben hergun takip ederek güncellerim....

Baltarçıncilar.......baslangic kilo........hedef kilo........1. hafta kilo kaybi

sevdam123.............69kg................ 65kg

serenay_30............68kg................ 55kg............. - 1,5kg

oznurkazali.............66kg................ 57kg

prenses88..............55kg................ ?

dearson.................65kg.................53kg.............. -2kg

tanya....................60kg.................55kg

evlimutlu................63kg.................58kg.............. -1kg

prenses88 canim hedef kilonu da yazarsin bir ara güncellerim....

hadi bakalim bol tarcinli balli günler :))

canım hedef kilom 55ti ama sonra veremezsem rezil olmıyım :1: ama 2 kilo fazla zayıflaman lazım seni baya kilolu gördüm dersen olsun napalım senimi kırıcam yanii:34::64:

benide listeye ekleyin kilom 59 hedef kilom 54...tam bir haftadır içiyorum ballı tarcını...teşekkürler

lıstedekıler nerdesınız hıc kımse uyramamıs oooooo bu kadar uyursanız kılo veremessınız tabıkı uyanın daha tarcın almaya gıdecez :4::4:

lıstedekıler nerdesınız hıc kımse uyramamıs oooooo bu kadar uyursanız kılo veremessınız tabıkı uyanın daha tarcın almaya gıdecez :4::4:

ben burdayımmm tarçınla balımı içtimm :68::68: şimdi kahvaltı edeceğimm :56::56: ama hiç canım istemiyor sizdede öylemi

günaydın arkadaşlar.:71:nasıl gidiyor kilo vermeler.benim 2 günde 600 gr. cık daha gitmiş.:124:
kızlar akşam regl oldum.:17:bu ay nedense ne mide bulantısı ,ne başağrısı, ne karın ağrısı, nede stres yaşamadım.hayretler içindeyim.acaba tarçının etkisi olabilirmi. :32:
bugün geç uyanmışım işe yetişcem diye içemedim bal tarçını.
işyerine geldim simit yedim. şimdi bardağıma sıcak su koydum,içinede 2 kabuk tarçın böyle içicem.bugünlük böyle oluversin artık.:63:
herkese kolaygelsin.

selam kizlar benide araniza alinnn, bende 1 haftaya yakin bir süredir kullaniyorum gerçekten i$tah kesiyor, henüz kilo vermedim ama benide ekleyin çok zor kilo veren biriyim, kilom 64.6 hedef 53 :)

selam kizlar benide araniza alinnn, bende 1 haftaya yakin bir süredir kullaniyorum gerçekten i$tah kesiyor, henüz kilo vermedim ama benide ekleyin çok zor kilo veren biriyim, kilom 64.6 hedef 53 :)

sende bendensin canım bende 9 gün oldu hala vermedim yaa:50::50: bende zor veriyorum sen yine iyisin ben 69 kiloyum:59:

arkadaşlar bu karışıma ben de başlıycam çünkü iştahımın kesilmesine çok ihtiyacım var elma sirkeli olarak içmeyi düşünüyorum ben.
yıllardır kilolarımla uğraşırken nerdeyse diyetisyen kadar bilgi sahibi olmuşumdur, balın doğal şeker olduğunu ve vücut tarafından yakıldığını, vücutta birikim yapmayıp aksine enerji verdiğini bir çok yerde okudum.

benim asıl sormak istediğim gün içinde değil de akşam yemeğinden sonra tatlı isteğim çıkıyor ortaya bunu ben sabah ve akşam aç karnına yapsam nasıl olur???:32:

kızlar karısımı yapıp siseye koyup soguk içsek neolur???ben sabah cok erken kalktıgım için yapmaya inanın vaktım olmuyor...

Bende geldim aranıza:61:ballı tarçın çok mantıklı geldi ve en azından tadı güzeldir ben sabahları elma sirkeli ılık su içiyorum ama çok zor içmek:43:
bende yarından itibaren başlıyorum ballı tarçına bakalım ne olacak.kilom 96:43:hedef kilom 60 hadi hayırlısı diyeyim...burdan yazarım gelişmeleri size.sevgiyle kalın..:61:

arkadaşlar bu karışıma ben de başlıycam çünkü iştahımın kesilmesine çok ihtiyacım var elma sirkeli olarak içmeyi düşünüyorum ben.
yıllardır kilolarımla uğraşırken nerdeyse diyetisyen kadar bilgi sahibi olmuşumdur, balın doğal şeker olduğunu ve vücut tarafından yakıldığını, vücutta birikim yapmayıp aksine enerji verdiğini bir çok yerde okudum.

benim asıl sormak istediğim gün içinde değil de akşam yemeğinden sonra tatlı isteğim çıkıyor ortaya bunu ben sabah ve akşam aç karnına yapsam nasıl olur???:32:

merhaba.sabah aç karnına ve gece yatarken ballı iç mutlaka.:20:
akşam yemeğinden öncede balsız iç.faydası oluyor.:82:

selam kızlarrr.. ben bu akşamda içtim ballı tarçınımı ohhh yatıcam birazdan hepinize iyi gecelerrrr yatcaz kalkcazzz zayıflıycaz inşallah..:64:

kızlar karısımı yapıp siseye koyup soguk içsek neolur???ben sabah cok erken kalktıgım için yapmaya inanın vaktım olmuyor...

soğuk belki faydası olmaz canım sıcak zayıflamada daha etkiliymiş. ama akşamdan yapıp sabah biraz ısıtıp içersin vazla vakit almaz hadi bakalım inş kurtulcaz bu kilolardann:64::64::64:

Back
X