BALAYI İÇİN VİLLA KİRALAYANLAR ENGİN BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZZ :)

bahargelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
299
371
103
31
Arkadaşlar, balayı için villa kiralayanlardan bilgi istiyorum lütfen yardımcı olunnn özel aracımız olmadıgından ulaşım nasıl olur, güvenilirliği nasıldır, temizliği, kullanışlığı, rahatlığı yani bütün detaylar için bilgi verir misinizz lütfen lütfen lütfennn :KK15:

Bu arada tesettürlü olduğum için ona göre bi villa olmalı :)
havvanur07 diye bi kullanıcı vardı daha önce eşinin villa kiralama yeri oldugunu söylemişti hala buralarda mı acaba

Arkadaşlar, balayı için villa kiralayanlardan bilgi istiyorum lütfen yardımcı olunnn özel aracımız olmadıgından ulaşım nasıl olur, güvenilirliği nasıldır, temizliği, kullanışlığı, rahatlığı yani bütün detaylar için bilgi verir misinizz lütfen lütfen lütfennn :KK15:

Eylül ayında çok yakın Tesettürlü bir arkadaşım villa kiraladı. Sırf havuza birlikte girelim rahat olayım dedi. Döndüğünde dediği ilk şey aklınız varsa otele gidin villaya gitmeyin :) Villalar genelde ilçeden de daha içerde yani köylerde olur. Merkeze uzak olduğu için ulaşım sıkıntısı çekmişler. Ekstradan bide araba kiralamak zorunda kalmışlar. Yemek yeme sıkıntısı varmış. Çünkü yakında lokanta yok. Kendin pişir kendin ye balayından bişey anlamadım gene mutfakla bulaşıkla uğraştım dedi. E her gün mangal da yenmiyor malum. Tabi iyi tarafı eşiyle havuza girmiş güneşlenmiş ama tatil yapamamış tam anlamıyla. Bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olur :) bende kapalıyım. Balayı için villa düşünüyordum ta ki arkadaşım gidip gelene kadar. Şimdi ise otel bakıyorum ince eleyip sık dokuyorum. Hem bence tesettürlü bi otel düşünebilirsin, fiyatları pek uygun değil ama bütçeye uygun olursa villa dan vazgeç derim. Ben geçtim :)

haklısınız bende vazgeçtim hatta modern saraylar diye biyer buldum fiyatları gayet makul erken rezervasyonla gunluk 33 euro dıgerlerıne gore cok daha ıyı odaları mükemmel :)

Tesettür oteline gitmiştik ailecek. Balayına gelen bir çift vardı. Bayanla konuşmuştukta otelden falan çok memnunum ama eşimle çok vakit geçiremiyorum balayı olmasının bi anlamı kalmadı demişti.

haklısınız bende vazgeçtim hatta modern saraylar diye biyer buldum fiyatları gayet makul erken rezervasyonla gunluk 33 euro dıgerlerıne gore cok daha ıyı odaları mükemmel :)

canım nereye gittin balayına memnun kaldın mı

Back
X