Düğün balayı- safranboluda

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
34
68
Samsun
balayı için Safranbolu nasıl sizce, safranboluyu daha önce gitmiştim çok nostaljik ve hoş biyer gibi geldi, ama 1 gece kalmayı düşündük...egeye geçicez ordan ?

balayı için Safranbolu nasıl sizce, safranboluyu daha önce gitmiştim çok nostaljik ve hoş biyer gibi geldi, ama 1 gece kalmayı düşündük...egeye geçicez ordan ?

merhaba canım bende nişanlımın yemin töreni için gitmiştim çok hoş eski binalar var ama balayı için uygun olurmu bilemedim bence daha farklı butik otel olabilir bende araştırma içerisindeyim benimde hep venedik hayalim var çokk zor ama istiyorum napim

inanmıyorum ben Venedik aşığı bir insanım nişanlımın kafasının etini yiyiyorum aşkım beni on yıl ildışına çıkartma ama 1 kez italyaya vediğe götür:)))diye...pc mde Venedik dosyası var artık bak bak hayal kuruyorum :))) aşk şehri Venedik

Son düzenleme:
iki gün arayla düğünlerimiz safranbolu nişanlımın görev yaptığı yere bikaç saat uzaklıkta o çok beğeniyo çok güzelmiş ben daha gidemedim evlenince inşallah :) ben kapalı olduğum için öyle antalya bodrum gibi yerlerde rahat olamam tatili tatil gibi yaşayamadıktan sonrada balayına niye gidilsin ki diye düşünüyorum o yüzden hem evimize yakın olduğundan hemde bütçemizi zorlamamak için ağvayı düşünüyoruz araştırdım sakin huzurlu tam bi balayı mekanı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…