balayı yerine ailemi ağırlıcam diyen koca

deniz3519

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
251
37
43
35
2 hafta sonra düğünüm var.düğün sonrası kocam ailesini ağırlıcakmış 1 hafta.bu normal bişi mi ben mi anarmolim kabul etmediğim için.

2 hafta sonra düğünüm var.düğün sonrası kocam ailesini ağırlıcakmış 1 hafta.bu normal bişi mi ben mi anarmolim kabul etmediğim için.

Anormal değilsin sen, durum anormal. yeni evli çifte zaten fazla gidiş geliş olmaz bu durum hepten tuhaf.:KK69:sen kabul etmeyince ne diyor nişanlın?

Ben böyle birşey ilk defa duyuyorum adetleri böyle bile olsa yeni evlenen cift uzunca bir süre rahatsız edilmez. Mantıklı düşünsünler

kapıda da bekler bu aile,şimdiden sor bakalım.
adetlerinde bu da varmıymış.

:110: Müstakbel eşinde romantizm sıfır. Muhtemelen uzaktan gelen aile bireylerini ortada bırakmadığı için başkaları hakkında ince fikirli :)

şehir dışından ablası gelicek düğüne ve düğünden sonra da ağırlaması gerekirmiş.bi kaç gün ağırlayıp anahtarı verelim kalsınlar diyorum.yok ablası gidene kadar bi yere gitmicekmiş.işyerinden ekstre izin alamam sonra diyyorum seneye gideriz diyor.

şehir dışından ablası gelicek düğüne ve düğünden sonra da ağırlaması gerekirmiş.bi kaç gün ağırlayıp anahtarı verelim kalsınlar diyorum.yok ablası gidene kadar bi yere gitmicekmiş.işyerinden ekstre izin alamam sonra diyyorum seneye gideriz diyor.
Burda sorunlu olan ablası, düğüne değilde tatil yapmaya geliyor sanki aslında yeni evlilerde kalmayı nasıl normal görüyor ki. Sizden başka kalacak yerleri yok mu? Yakın akraba falan

Burda sorunlu olan ablası, düğüne değilde tatil yapmaya geliyor sanki aslında yeni evlilerde kalmayı nasıl normal görüyor ki. Sizden başka kalacak yerleri yok mu? Yakın akraba falan
aynen öyle tatil yapmaya geliyorlar kendi kulağımla da duydum ama eşim inkar edip ablam benim için geliyor onu ağırlamam lazım diyor.yok kimse aslında var uzaktan birisi ona gitsin diyim bak.ve artı düğünden hemen sonra balayına gidiyim diye de demedim 3 gün onları ağırlayıp biz gidelim onlar evde kalsınlar gerekirse dedim.

aynen öyle tatil yapmaya geliyorlar kendi kulağımla da duydum ama eşim inkar edip ablam benim için geliyor onu ağırlamam lazım diyor.yok kimse aslında var uzaktan birisi ona gitsin diyim bak.ve artı düğünden hemen sonra balayına gidiyim diye de demedim 3 gün onları ağırlayıp biz gidelim onlar evde kalsınlar gerekirse dedim.
Dışardan gelecekler için otel ayarlayalım de. Pansiyon vb yerler var uygun fiyatlı düğün süresini siz karşılayın "1 günü" gerisi kendilerine kalmış. Sen bunu söylerken maddi kısmını düşünüp belki vazgeçer hem, Bizde de dışardan gelenler oldu ama kimse sizde kalalım demek gibi bir densizlik yapmadı

iyi de adı üstünde "balayı" :KK59:
seneye gidilirse tatil olur anca :KK14:

seneye kadar kardeş kardeş yatın bence siz :KK70::KK70:

hatta ablası eniştesi hep beraber yatalım demi.bu kadar rahat insanlar yaa...allahım tez zamanda alsın canımı düğün vs görmek istemiyorum.
Böyle kötü kötü de konuşma ama ya halledilir sonuçta. Dışardan gelenler madur edilmeden bulunacak orta yol illa ki var

Dışardan gelecekler için otel ayarlayalım de. Pansiyon vb yerler var uygun fiyatlı düğün süresini siz karşılayın "1 günü" gerisi kendilerine kalmış. Sen bunu söylerken maddi kısmını düşünüp belki vazgeçer hem, Bizde de dışardan gelenler oldu ama kimse sizde kalalım demek gibi bir densizlik yapmad

anne babalar diğer kardeşleri vs de var düğün sonrası onlar gidesiye kadar zaten evde olucaz 3 gün ağırlıcaz diye.annenleri gönderdikten sonra bizde balayı diyorum yok.ablasını bırakamazmış.otelde kal diyemezmiş.otelde kalmasınlar diyorum anahtarı verelim evde kalsınlar diyorum.olmaz ayıp olurmuş.onların yaptığı ayıp değil mi

Tabi canım onların yaptığı normal değil zaten. Tatil bölgesinde mi oturuyorsun sen? Bu arada Bu günlerin geri gelmeyecek kendine zehir etmemeye çalış.

Babası sankı anasını balayına mı götürmüş ,böyle babanın böyle oğlu ,ay hiç şaşırmadım , normal

Back
X