Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hafta sonra düğünüm var.düğün sonrası kocam ailesini ağırlıcakmış 1 hafta.bu normal bişi mi ben mi anarmolim kabul etmediğim için.
2 hafta sonra düğünüm var.düğün sonrası kocam ailesini ağırlıcakmış 1 hafta.bu normal bişi mi ben mi anarmolim kabul etmediğim için.
Müstakbel eşinde romantizm sıfır. Muhtemelen uzaktan gelen aile bireylerini ortada bırakmadığı için başkaları hakkında ince fikirli :)
Burda sorunlu olan ablası, düğüne değilde tatil yapmaya geliyor sanki aslında yeni evlilerde kalmayı nasıl normal görüyor ki. Sizden başka kalacak yerleri yok mu? Yakın akraba falanşehir dışından ablası gelicek düğüne ve düğünden sonra da ağırlaması gerekirmiş.bi kaç gün ağırlayıp anahtarı verelim kalsınlar diyorum.yok ablası gidene kadar bi yere gitmicekmiş.işyerinden ekstre izin alamam sonra diyyorum seneye gideriz diyor.
aynen öyle tatil yapmaya geliyorlar kendi kulağımla da duydum ama eşim inkar edip ablam benim için geliyor onu ağırlamam lazım diyor.yok kimse aslında var uzaktan birisi ona gitsin diyim bak.ve artı düğünden hemen sonra balayına gidiyim diye de demedim 3 gün onları ağırlayıp biz gidelim onlar evde kalsınlar gerekirse dedim.Burda sorunlu olan ablası, düğüne değilde tatil yapmaya geliyor sanki aslında yeni evlilerde kalmayı nasıl normal görüyor ki. Sizden başka kalacak yerleri yok mu? Yakın akraba falan
Dışardan gelecekler için otel ayarlayalım de. Pansiyon vb yerler var uygun fiyatlı düğün süresini siz karşılayın "1 günü" gerisi kendilerine kalmış. Sen bunu söylerken maddi kısmını düşünüp belki vazgeçer hem, Bizde de dışardan gelenler oldu ama kimse sizde kalalım demek gibi bir densizlik yapmadıaynen öyle tatil yapmaya geliyorlar kendi kulağımla da duydum ama eşim inkar edip ablam benim için geliyor onu ağırlamam lazım diyor.yok kimse aslında var uzaktan birisi ona gitsin diyim bak.ve artı düğünden hemen sonra balayına gidiyim diye de demedim 3 gün onları ağırlayıp biz gidelim onlar evde kalsınlar gerekirse dedim.
hatta ablası eniştesi hep beraber yatalım demi.bu kadar rahat insanlar yaa...allahım tez zamanda alsın canımı düğün vs görmek istemiyorum.iyi de adı üstünde "balayı"
seneye gidilirse tatil olur anca
seneye kadar kardeş kardeş yatın bence siz![]()
Böyle kötü kötü de konuşma ama ya halledilir sonuçta. Dışardan gelenler madur edilmeden bulunacak orta yol illa ki varhatta ablası eniştesi hep beraber yatalım demi.bu kadar rahat insanlar yaa...allahım tez zamanda alsın canımı düğün vs görmek istemiyorum.
Dışardan gelecekler için otel ayarlayalım de. Pansiyon vb yerler var uygun fiyatlı düğün süresini siz karşılayın "1 günü" gerisi kendilerine kalmış. Sen bunu söylerken maddi kısmını düşünüp belki vazgeçer hem, Bizde de dışardan gelenler oldu ama kimse sizde kalalım demek gibi bir densizlik yapmad
anne babalar diğer kardeşleri vs de var düğün sonrası onlar gidesiye kadar zaten evde olucaz 3 gün ağırlıcaz diye.annenleri gönderdikten sonra bizde balayı diyorum yok.ablasını bırakamazmış.otelde kal diyemezmiş.otelde kalmasınlar diyorum anahtarı verelim evde kalsınlar diyorum.olmaz ayıp olurmuş.onların yaptığı ayıp değil mi
nedir orto yol yeni evli çiftin yanında bulunmak mı...Böyle kötü kötü de konuşma ama ya halledilir sonuçta. Dışardan gelenler madur edilmeden bulunacak orta yol illa ki var
Sen mantıklı herşeyi sunmuşsun sen aslında. Ablasıyla konuş dicem de bu sefer nişanlınla olay çıkacak kadın kötü niyetliyse al sana bela.nedir orto yol yeni evli çiftin yanında bulunmak mı...