bankada kasa kiralamak imkansiza yakin.
hele küçük kasa cok zor ki kasalarin ortalama yillik ücreti 17bin + 17 bin depozito (garanti mesela) ustelik ne deprem ne yangin guvencesi var. ve ozel oldugu icin kamera olmadigi icin olasi bir hırsızlık durumunda kanitlayamiyorsunuz.
benim zaten uc bes altinim vardi onun icin arastirdikca birsuru video izledim kasa kiralayıp magdur olan, içindeki rakami kanitlayamayip haberlere cikan kisiler hakkinda.
kasa fiyatlarini gorunce ve asla yer bulamayinca (istanbulda 3 ilcede sorusturdum, kimse telefondan bilgi vermiyor ayri ayri gitmek sormak lazim kucuk kasa var mi diye . bulabildigime sordum yoktu)
en sonunda evimizde duvarlarda bir bosluk vardi esim onu büyüttü sivayla kapatti birseyler yapti sakladik

bizden baska kimse bulamaz ki dedektorlu hırsız bile gelse bulabileceğini sanmıyorum

aslinda bunca efora degmeyecek kadar az bir gramdan bahsediyorum ama gaza geldik ugrastik.
biz dugunden sonra anneme verdik. aileme sonsuz guveniyorum zaten bizde erkek tarafi diye birsey yoktu takilan tum altinlar bizim akrabalardandi, bilezikleri de sadece ailem ve ablam takti. hic oncesinde sayma ihtiyaci bile hissetmedim. ama sizin guven probleminiz varsa kilitli bir kasa alin basit birsey de olabilir bir milyoncudan cocuk kasalari. kilitleyin oyle verin böylece acilmadigina emin olursunuz.
kasa bulma konusunda da bol sans diliyorum. bence hemen simdiden arastirin çünkü piyasada kasa yok