Balböcüü neden kelebeğe dönüşmek istiyor?

böyle yalnız takılıyorum ama sorun değil
dün akşam tavuklu peynirli salata,yoğurtlu havuç yedim..ardından da tarçınlı süt içtim..
şu an da tavuklu peynirli salata yiyor ve büyük bardak ayran içiyorum.sabah okulda su içmedim ama 5i bir yerde ve yeşil çaylarımı içtim.bugün öğleye kadar daha az acıktım..kayısı yerine yediğim salatalık ve domatesten ya da içtiğim sütten olabilir.ya da dersimin erken bitmesinin verdiği sevinç de aynı tokluk etkisini göstermiş olabilir
birazdan tarçınlı sütümü içer ve akşam yemeğini beklerim sanırım.tabii oturup da beklemek anlaşılmamalı bundan..ev toplayıp kızlarımla ilgilenmek zaten yoğun olmak için yeterli..arada fırsat bulursam bir karışık bitki çayı içerim...
spora da başlamam lazım ama son günlerde fazlaca yoğunum.halledince işlerimi,spor da yapacağım inşaallah..çok kararlıyım bu defa,çooook

Canım tarçınlı süt iyi fikir evde tatlı varken yiyememek nasıl bir ıstıraptır ben iyi bilirim... Tatlı isteğini bende tarçınlı süt ile gidermek güzel olacak gerçekten... layt süt olmasa olurmu bir türlü sevemedim layt sütü

ben karatay diyeti yapıyorum canım..light süt yasak zaten bu diyette... bence de en mantıklısı bu zaten

akşam zeytinyağlı pırasa ve salata yemiştim..ardından da tarçınlı süt..
veeee...bugün diyetimin 4.günü ve ben bu sabah itibariyle tam 1100gr. vermişim

bugün öğle yemeğimi 2 gibi yiyebildim..tavuklu-peynirli salata ve ayran..
akşama da köfte ve salata düşünüyorum..akşamki zeytinyağlı pırasamdan da var ama o da yarınki öğle yemeğim olur kısmetse..

dün akşam:
3 köfte
salata

bu sabah:
2 yumurta ve biraz beyaz peynirden oluşan bir omlet
1 salatalık 1 domates
8-9 zeytin
bir parça kaşar peyniri
1 keçiboynuzu

öğle yemeğimbiraz önce)
1 tabak zeytinyağlı pırasa
3 köfte
kırmızı lahana salatası

bugün 5.günüm ve bu sabah itibariyle 1300 gr verdim

kimseler uğramayınca bırakmışım bu sayfayı
ama diyeti bırakmadım..aslındaa..bıraktığım günler oldu,sonra yeniden başladım vs..bu sabah 59.7 olduğuma göre,toplamda 6.3 kg. vermişim..hedefime ulaşmama 4.7 kg. kaldı..mayıs sonuna kadar halletmek istiyorum onu da..
karatay diyetinde duraklamaya uğrayınca,kendimce bir diyet yaptım..herşeyden az az..ama onunla da duraklama yaşayınca bu hafta 5 günde 5 kg. diyeti yapıyorum ve bugün 5.günüm bu diyette..4 günde 2.4 kg. verdim..59ları görmek için,uzmanların cısss dediği hızlı kilo verdiren bir diyete başvurmuş oldum böylece sadece 5 günlük olması,fazla bir sorun teşkil etmeyecektir umarım..moralimi düzeltmesi de cabası..
şimdi montignac kitabını okuyorum..önümüzdeki haftadan itibaren bu diyeti yapmak istiyorum.

veee 67.1 ile geri döndüm!
kilo al,ver..bıktım!
bugün yeni bir başlangıç benim için...
55 i görmek için baskülde ve öylece kalmak için olması gerekeni yapmak niyetim..
olması gereken mi?
1.lokmaları ağır ağır çiğnemek
2.gerçekten açlık hissetmeden yememek..ara öğün,ana öğün hikaye! ara öğün yapınca hani mideye birşeyler girince daha fazlasını istiyor canım...o yüzden açlığımı hissetmek istiyorum..(çünkü benim sorunum tam da bu! acıkmasam da birşeyler yemek istiyorum.hani su içsem yarıyor tiplerinden değilim..)
3.spor! koşu bandım eve geldiği günden bu yana sayılı kullanıldı.artık onu yormanın tam zamanı

şimdilik bu kadar sevgili günlük... seni ihmal etmemeye çalışacağım

sabah bir parça kendi yaptığım ay çekirdekli tam buğday unlu ekmekten yedim..kızarmış güzel oluyor..
8-10 zeytin yedim.
1 haşlanmış yumurta..
biraz da kaşar peyniri..
yanında az sütlü kahve içtim..tabii ki şekersiz..
kahvaltıdan önce de çörekotu yağıyla bir kocaman bardak su içtim..

sabah 7-7.30 civarıydı... şu an aç mıyım? hayır! ama hani yarım ekmek arası sandvici götürebilecek kapasitem var! ve hatta üsüne de bir dilim çikolatalı pasta

burayı tam bir günlük gibi düşünüyorum artık... aklıma estikçe yazarım...benden başka okuyan olmasa da yazmaya devam..taaa kii...bir gün başarı öykümü yazacakken diğer sayfaya,buradan alıntılar yapmak hoş olacak:)

dikkat ettiğim bir şey var..bunu bundan önceki tüm diyetlerimde ben de yaptım,şöyle diyet günlüklerini dolaşırken de rastlıyorum.
-şunu canım çok çekiyor...
çeker tabii,can bu.. ama bunu sürekli dile getirmek bir zaman sonra onu yemek anlamına geliyor..ve sonra herşey sil baştan..
ben bir yemeğe esir olacak kadar iradesiz miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…