balık etli gibiyim

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Kızlar mrb kesinlikle zayıf olmayan dolgun bir bayanım boyum 1 75 uzun boyluyum derdim şu erimeyen göbeğim napıcam ben gitmiyor diyetde yapsam orda kalıyor elbiselerimden belli oluyor zayıflasamda orda kalıyor çok istiyorum gitmesini yanlarımda var birde zayıflayınca çubuk gibi oluyorum boyum uzun diye mankenlerde öyle diycejsinizde günlük hayatta çubuk gibi kız diyorlar şişmanlasam dert zayıflasam dert nolur bişey söyleyin göbeğimdende kurtulamıyorum napıcam

Kızlar mrb kesinlikle zayıf olmayan dolgun bir bayanım boyum 1 75 uzun boyluyum derdim şu erimeyen göbeğim napıcam ben gitmiyor diyetde yapsam orda kalıyor elbiselerimden belli oluyor zayıflasamda orda kalıyor çok istiyorum gitmesini yanlarımda var birde zayıflayınca çubuk gibi oluyorum boyum uzun diye mankenlerde öyle diycejsinizde günlük hayatta çubuk gibi kız diyorlar şişmanlasam dert zayıflasam dert nolur bişey söyleyin göbeğimdende kurtulamıyorum napıcam
Göbek eriten hareketlere odaklanman lazım.Ama uzun vade lazım buna. 1 ay denemeyle olacak şey değil.
ama kesinlikle sporla kurtulursun.

Göbek eriten hareketlere odaklanman lazım.Ama uzun vade lazım buna. 1 ay denemeyle olacak şey değil.
ama kesinlikle sporla kurtulursun.
Platesi denedim çok zor yorucu ebru şallı gibi tık tık yapamıyorum mekik de işe yaramıyor koşu bandım var bisikletim var onlarda eritmiyor

Herkesin yüzü kemik yapısı farklı oyüzden sana hangisi yakışıyo bilemem ki.
Zayıf olduğunda yüzün çöküyo 1 deri 1 kemik kalıyosan zayıf olma.
Balıketlide olma 2 sinin arası ol.
Yüzüm dolgun çökmüyor hatta yüzdende vermek istiyorum 73 kiloyum boyum 175 kaç olmalıyım atletik bir vücut istiyorum omuzlarımda geniş

Kizlar o gobek erirken...
spor yaparak yani....bel kalinlasir mi ?
Bu sorunun cevabini bulamiyorum kimseden....
bel duzlesiyor mu ....o girinti kaybolmadan gobek gider mi?

Platesi denedim çok zor yorucu ebru şallı gibi tık tık yapamıyorum mekik de işe yaramıyor koşu bandım var bisikletim var onlarda eritmiyor
Göbek merkezli değil ki koşu bandı ve bisiklet. Ayrıca yanlış kullandığında bacaklarını kalınlaştırırsın.

Mekik işe yaramıyor diyorlar
:D halt etmısler
kendımı bıldım bılelı hep mekın cektım
5 aylık hamıleyım hala karnım cıkmadı yahu hep dumduz dur
amalıyat oldugum bı donem mekıgı bıraktım anında yaglandı cıktı
tekrar devam ettım yıne toparlandı
abur cubur yaglı seyler
dusuk bel pantolonlar simit yapar bı ona dıkkat ederım
bıde hep mekık cektım

Benimde kendimi bildim bileli göbeğim var mekik ve göbek eriten plates hareketleri kesinlikle işe yarıyor ama düzenli yapmalısın ve hiç bıkarmamalısın. Ben yediklerime dikkat etmediğim halde toparlamıştı göbeğim platesle. Bence Fit ve sağlıklo olmak en iyisi. Ama egzersiz şart.

Yemek yemeyincede çok huzursuz oluyorum moralim bozuluyor enerjim olmuyor ki spor yapayım

Back
X