- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
Pilatesi evde yapamıyorum üstelik malzemelerimde var ama iki hareketten sonra pilim bitiyor spor salonuna gidip düzenli bir şekilde pilatesi öğrenip faydasını gören var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün 1 hafta 1 ay yapıp bırakırsanız yaramaz tabii.Platesi denedim çok zor yorucu ebru şallı gibi tık tık yapamıyorum mekik de işe yaramıyor koşu bandım var bisikletim var onlarda eritmiyor
73 biraz fazla canim benimde boyum 175 63 kiloyken bile pantolonum 40 bedendi 65 ideal olur sana kilo verince gobek gider kilon var oyuzden gobekte var sana diyorumda ben 92 kiloya ciktim 73 olsam daha ne isterim dun esime benimle niye ilgilenmiyosun eskiden boyle degildin ustume titrerdin dedim kilo mu gostererek eskiden sende boyle degildin dedi cok uzuldum demek sogumus benden dun onu ima etti
Cok zoruma gitti hic birsey diyemedim benim kilom psikolojik canim doguma kadar yoktu hamileyken aldim sonra verdim tekrar aldim zor bi hayatim var benim sikintidan kendimi yemege veriyorum dukan yapiyorum vermeye basladim psikologa da gidicem en yakin zamanda kendini kaybederce yemek normal degilYani eşinizin dediği de saçma. Çoğu insan evlilik sonrası değişiyor.
He değişmedi diyelim illa böyle mi söylemek lazım?
Sanki kendileri brad pitt de biz özellikle yanlarında kahtalı mıçı gibi geziyoruz
Şakaysa komik değil, gerçekse çok acı.73 biraz fazla canim benimde boyum 175 63 kiloyken bile pantolonum 40 bedendi 65 ideal olur sana kilo verince gobek gider kilon var oyuzden gobekte var sana diyorumda ben 92 kiloya ciktim 73 olsam daha ne isterim dun esime benimle niye ilgilenmiyosun eskiden boyle degildin ustume titrerdin dedim kilo mu gostererek eskiden sende boyle degildin dedi cok uzuldum demek sogumus benden dun onu ima etti
Aşk tutmaçları mı ay çok hoşsunuz valla :) ama onlar genetik liposactionla anca gider annemdede var tutmaçlardanBen balığın kendisiyim düşün
Spor yapmadan maalesef ne o göbek nede namı değer aşk tutmaçları yanlar gider
Zayıflıktan ziyade düzgün fizik istiyorsan spor şart bacım
73 kiloyum 57 mi 36 beden mi giyiyorsunuzcanım kilon kaç ben de 175 im 57 kiloyum normal duruyorum sen etrafa kulak asma çubuk filan diye. karın ve oblig gurubu kasları çalıştır.
Her akşam eşime yemek yapınca bende yiyorum ona ayrı bana ayrı olmuyor oda diyet falan yapmıyor gayet yağ ekmek bende ondan etkileniyorum73 biraz fazla canim benimde boyum 175 63 kiloyken bile pantolonum 40 bedendi 65 ideal olur sana kilo verince gobek gider kilon var oyuzden gobekte var sana diyorumda ben 92 kiloya ciktim 73 olsam daha ne isterim dun esime benimle niye ilgilenmiyosun eskiden boyle degildin ustume titrerdin dedim kilo mu gostererek eskiden sende boyle degildin dedi cok uzuldum demek sogumus benden dun onu ima etti
evet canım 36 beden diyet başarı öykülerinde fotoğrafım var 96 dan 66 ya başlıklı oraya da güncel halimi koydum fit durursun gayet çubuk diyenler çekemeyenlerdir emin ol :)73 kiloyum 57 mi 36 beden mi giyiyorsunuz
Aşk tutm
Aşk tutmaçları mı ay çok hoşsunuz valla :) ama onlar genetik liposactionla anca gider annemdede var tutmaçlardan
dukan diyeti yapıyorum o bunu demeden de yapıyordum bide leslie ile 5 mil yuruyorum hergün 5 kilo verdim 92 ye indim eşim yakışıklı biri değil ama ben beğeniyorum onu seviyorum hiçte şuran şöyle demiyorum onunda çok kusuru var yani eleştirecek olsam seven böyle bir şey söylememeli çok zoruma gitti. Aşkım niye ilgisiz olayım yorgunum ondan sana öyle geliyordur diyeceğine sende eskiden böyle değildin dedi etlerimi sıkarakŞakaysa komik değil, gerçekse çok acı.
Lütfen eşinizin bu densizliği için aç kalıp saçma diyetler yapmayın.
Kendiniz için zayıflayın, spor yapın ama eşinize bu lafı yedirin.
Eminim onun baklavaları sayılmıyordur değil mi?
Ya bana konunuzun linkini özelden atar musınız rica etsemevet canım 36 beden diyet başarı öykülerinde fotoğrafım var 96 dan 66 ya başlıklı oraya da güncel halimi koydum fit durursun gayet çubuk diyenler çekemeyenlerdir emin ol :)
atayım bir dakika canımYa bana konunuzun linkini özelden atar musınız rica etsem
Kızlar mrb kesinlikle zayıf olmayan dolgun bir bayanım boyum 1 75 uzun boyluyum derdim şu erimeyen göbeğim napıcam ben gitmiyor diyetde yapsam orda kalıyor elbiselerimden belli oluyor zayıflasamda orda kalıyor çok istiyorum gitmesini yanlarımda var birde zayıflayınca çubuk gibi oluyorum boyum uzun diye mankenlerde öyle diycejsinizde günlük hayatta çubuk gibi kız diyorlar şişmanlasam dert zayıflasam dert nolur bişey söyleyin göbeğimdende kurtulamıyorum napıcam
ayakta dik durup sağa sola eğilmek acayip işe yarıyor kızlarEvet tutmaç onlar yani bize göre :))
Onlar çok uzun dönem sporla geçiyor ama baya çaba istiyor. Yoksa göbek daha kolay
aynen kendi kel beni beğenmiyor haspam ay çok sinirliyim ben bugun:)tatlım;
Hayat, sen o kiloları vermeye çalışırken geçen zamandır
Etrafımdaki kadınların büyük çoğunluğu, medyanın pompaladığı fotoshoplu vücut kitle endeksine ulaşmak için açlık sınırında yaşıyor. Karnını şöyle iyice bir doyurmak, suçluluk duygularının en büyüğü ile kıvranmaya mahkum olmak demek.
Peki, güzelliğin olmazsa olmazı zayıflıksa, Monica Belluci'yi nasıl açıklar ki diyet ve fitness dünyası? Bir de Türkan Şoray meselesi var tabii, o ne zaman sıfır bedendi?
Ya da Jennifer Lopez... Siz gaza gelmiş poponuzu eritmeye çalışırken, o, ortalama bir Türk kadının sonsuza kadar hayata küsmesine sebep olacak büyüklükteki kalçalarını gere gere pozlar veriyor. Popo demişken, olanca kalçalarıyla ortalarda dolaşıp, fotoları paylaşım rekoru kıran Kim Kardashian'ı da anmamak ayıp olur... Onların vücut kitle endeksi kaç ola ki?
Uzun lafın kısası yıkanmış beyinlerimize bir format atıp, bu baskül-erkil kültüre baş kaldırmanın vakti geldi. Güzellik beden ölçüsüyle orantılı değil, hiç bir zaman da olmadı. Bana inanmıyorsanız, Google'a sorun.
O yüzden o 3-5-15-25 kiloyu vermeyi beklemeyin, güzelliğinizin tadını bu gün çıkarın. Zaten en niyahetinde muhattabınız da kel ve göbekli Türk erkeği, değil mi?
**alıntıdır***