Balık etli kadın güzeldir yalanı..

Valla bizdeki kabahat o dolgun mankenler de marifet oluyor gördüğüm kadarıyla

Amaaan valla ben 38 40 beden arasıyım. Benim eşimde ara sıra der zayif olmak guzel diye ama kendi zayif bende biraz daha kalıplı isterim ona söylemem.( Biscolata erkeğe isterdim ama kismet)şaka bi yana 10 sene once begendim aldim simdi ne degisti..

Victoria mankenleri 34 beden göğüs popo küçük .ama inanılmaz seksiler .türk erkekleri pek zayıf görmediği için mecburen balık etki kadınları severiz muhabbetine giriyorlar .
Büyük göğüs büyük popo artık çok klişeleşti.
Velhasıl kelam insan kendini olduğunu gibi sevmeli
Kilo zararlı

Tamamen katılıyorum.
Seven insan her türlü seviyor.

60 kilonun altına düşünce eşim başımın etini yiyor. Bu ne böyle kuru kemik kilo al lütfen diye çok zayıf değilm kiloluda değilim boyuma göre.
Erkeklere göre Daha güzel demeyelimde daha Seksi olduğunu düşünüyorum balıketli kadınların. Ben kadın gözüyle bakıncada 36 beden bi kadını hiçbi şekilde seksi olarak göremiyorum. Göze hoş geliyor ama çekici değil bnce.

36 iadeal bence
34 cok zayıf
Balık eti sever olayı da doğru değil
Erkekler hatları belirgin olan bayanları beğenir
Bunun 36-34-38 le ilgisi yok

Erkeklerin balik etli dedigi kadin 80 50 100 gibi bir ölçü . Dümdüz incecik bir bel cikik dik bir popo selülit ve catlaksiz bir bacak. Göbek falan asla olmayacak.
Yani meme ve poponun yuvarlak hatli olduğu ancak ince gözüken bir kadın.

38 bedenim ve fazla güzel olduğumu düşünüyorum :) 36 beden olmak ister miydim bilmiyorum bu halimi cidden sviyorum. İnsanların dönüp bakmaları da ister istemez özgüvenimi artırıyor. Orantı önemli benim göğüs popo belirgin belim incedir. Mutluyum huzurluyum :)

Herkesin zayıf bedeniyle balıketi bedeni bir değil ki, boy ve vücut yapısı önemli. Boy uzunsa kemikler de geniş oluyor zaten belli bir bedenin altına girmek bir deri bir kemik de olsan mümkün olmuyor. Boyunuza ve vücut tipinize göre sıkı ve fit olmaya çalışın. Bedene takılmayın.

Yoo hicte yalan degil. Balik etli birsuru tanidiklarim var. Cok guzeller.
Ama onlar kendileriyle barisik, o yuzden.

Ben bi yorum daha yapiyim surayada tartismaya son verelim :) erkeklerin cogu... nefes alsin yeter mantiginda bence :)))

36 iadeal bence
34 cok zayıf
Balık eti sever olayı da doğru değil
Erkekler hatları belirgin olan bayanları beğenir
Bunun 36-34-38 le ilgisi yok
Ben 38 im fazlalıklarım var
Yani kilo önemli bence
60 kilo olunca istediğin kadar sıkı ol fazlalık çıkıyor yani

Bencede
Herkes balık et seviyorum diyor
Victoria secret mankenlerine bayılıyorlar
Ben bunu demek istedim işte
İki yüzlülüğünü insanların

Beli çok kalın ama kilolu değil sonuçta manken

38 beden kuru kemik olmaz ki
Etli olur benim gibi

Amerika da yeni bir erkek söylemi çıkmış diye duymuştum "erkekler et sever , köpekler kemik sever"bu aşırı zayıflık modasına tepki olarak sanırım çıkmış.erkeklerin çok zayıf kadın sevmediği bilinen birşey ama 40 beden üzeride balık eti kavramını aşıyor bu da bir gerçek.tabii boy kilo oranında var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…