Hep beraber. :)Ayyy cok yaşayın
Oyle tabii ama sunu demek istedim hemcinslerime.. istediginiz kadar yirtinsanizda kendinizi begendirmek icin ugrassanizda, sporda yapsaniz diyette yapan yapiyor.. bu kadar erkekler icin yasamamali.. ya da sole diyeyim.. bu kadar onlarin isteklerine uymamak lazim., bu bana goresi tabii :)
o kim diye baktım bende beğenmedim:))
güzellik konuşunca anlaşılır bence, bir insan güzel mi değil mi ağzını açmadan belli olmuyor..
36 iadeal benceselam bayanlar
Şöyle bir konu dikkatimi çekiyor.çevreme baktığımda hem kadınlar hemde erkekler tarafından beğenilen kadınların çoğu 34-36 beden
Hatta kız kıza konuşmalarımızda bile 34 beden bir kadın konu olunca hemen fiziği çok güzel falan deniliyor
Ama sorsan erkekler balık etli seviyorum diyor ben inanmıyorum.
38 beden bir bayanım kilolu değilim ama 36 olmadığım için kendimi kötü hissediyorum sanki bu ara.
Diyet yapsamda bozuyorum hemen .konsantre olamıyorum.spora başladım.
Siz ne düşünüyorsunuz??
Ben 38 im fazlalıklarım var36 iadeal bence
34 cok zayıf
Balık eti sever olayı da doğru değil
Erkekler hatları belirgin olan bayanları beğenir
Bunun 36-34-38 le ilgisi yok
BencedeVictoria mankenleri 34 beden göğüs popo küçük .ama inanılmaz seksiler .türk erkekleri pek zayıf görmediği için mecburen balık etki kadınları severiz muhabbetine giriyorlar .
Büyük göğüs büyük popo artık çok klişeleşti.
Velhasıl kelam insan kendini olduğunu gibi sevmeli
Kilo zararlı
Beli çok kalın ama kilolu değil sonuçta mankenYa işte bize göre kötü, ama kadın dünyanın en beğenilen kadınlarından biri, tanıdığım erkeklerin çoğu da güzel kadın dedin mi kate upton diyor :) ben daha zarif, narin, kuğu gibi kadınları beğenirim mesela, eminim erkek de olsam zevkim aynı olurdu.
38 beden kuru kemik olmaz kiKime gore yalan?
Sahsen ben cok begeniyorum balik etli kadinlari.
Bu bedenle alakali degil ama. Kimi insan 38 beden ama kuru kemiktir. Kimi insan 34 bedendir ama kuru kemik degildir.
Kimi insan kiloyu tek bolgeden alir cok cirkin durur. Kimi insan cok dengeli alir ve cok seksi olur.
Ben mesela galete gibiyim. Ha grissini ha ben. Farkim yok. Kivrimlarim olsa daha guzel olurdum bence.
Ablam 181 cm 51 kg ama poposu falan cok hos var.
Ben 177 cm 48 kgyim. Oran olarak cok farkli degiliz. Ikimize de genelde 34 beden bol gelir. Ama ben grissini gibiyim ablam taş gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?