Balık etli olmak ?

Hahah 🤣 🤣 Evet haklısın küçük meme zor bir şey ama ben onların teselli amaçlı söylediğini düşünmüyorum. Birçok büyük memeli arkadaşım keşke küçük olsaydı diyor. 😁 Kisi zayıf dahi olsa büyük meme insanı kilolu gösteriyor, hareketi azaltıyor, sırt ağrısı Vs. Tabi bizim bu kadar büyük olmasına gerek yok da 75 i desteksiz doldursa yeterdi 🤣
Ben de teselli amaçlı söylendiğini düşünmüyorum. Asla koşamıyorum çünkü sağa sola zıplıyorlar. Hem acıyor hem dikkat çekiyor. Sırt ve bel ağrısı kesinlikle gerçek. Son 4-5 yıldır ağrısız geçen günüm yok.

Güzel sütyen bulamamak da cabası. Büyükler için asla güzel cicili bicili yapmıyorlar :D. Bize hep toparlayıcı, küçültücü modeller oluyor. Yeni yeni birkaç mağaza büyük beden güzel sütyen üretmeye başladı.

Hahaha aynen benim bikinilerim de 😂 yoksa o dümdüz görüntü beni ağlatıyor. Annem evlenince büyür dedi cahil gibi inandım. 5 senedir bir gram değişme yok. Umudum bebek olursa onda büyüyor diyorlar. Umur fakirin ekmeği 😂😂
Yapma o umudu bana da verme zor bela kendimi ikna ettim ameliyata

Benimki öyle bir şey diyemez çünkü kendisi de zayıf 😂 Valla bilemiyorum etli mi seviyor etsiz mi seviyor, etli seviyorsa öyle bulsaydı bekarken de aynı kilodaydim😁
Bizimkide zayıftı bekarken evlendik beraber kilo aldık🙈 nerden bilsin garibim iç dünyamı dışardan belli olmuyordu 😂🙈

Ben de teselli amaçlı söylendiğini düşünmüyorum. Asla koşamıyorum çünkü sağa sola zıplıyorlar. Hem acıyor hem dikkat çekiyor. Sırt ve bel ağrısı kesinlikle gerçek. Son 4-5 yıldır ağrısız geçen günüm yok.

Güzel sütyen bulamamak da cabası. Büyükler için asla güzel cicili bicili yapmıyorlar :KK70:. Bize hep toparlayıcı, küçültücü modeller oluyor. Yeni yeni birkaç mağaza büyük beden güzel sütyen üretmeye başladı.
Haklısın şu hamilelikte azcık göğsüm büyüdü ( büyüdü dediğim de bir beden etmez ama 😁) onda bile hızlı yürüsem yerinden oynamaya başladı. Tabi su yaşıma kadar böyle bir şey töbe görmediğim için şaşkınım ama rahatsız edici kesinlikle 😁 Onun dışında güzel sutyenler var bence yaa, iç çamaşır sektörü büyük göğüslü kadınlar için var gibi adeta benim gördüklerim 🤣

kullaniyorum bazen yani mesela yaz basinda falan rengim daha hic kirilmamisken mini elbise giyecegimde falan bacaklara oyle fake tan tarzi seyler kullaniyorum, azicik da kollara.

ama maalesef ben kisin da oyle kalmak istiyorum yani vucudum daha puruzsuz daha siki geliyor gozume 🙈
Bir de bronz ten kusur gizliyor bence ve ben bronzken neredeyse makyaj yapmıyorum parlatıcı ya da ruj sür çık

Haklısın şu hamilelikte azcık göğsüm büyüdü ( büyüdü dediğim de bir beden etmez ama 😁) onda bile hızlı yürüsem yerinden oynamaya başladı. Tabi su yaşıma kadar böyle bir şey töbe görmediğim için şaşkınım ama rahatsız edici kesinlikle 😁 Onun dışında güzel sutyenler var bence yaa, iç çamaşır sektörü büyük göğüslü kadınlar için var gibi adeta benim gördüklerim 🤣
Maalesef tam tersi. 75 A-B’de braletler cicili dantelliler çiçekliler dolu. Bize de bu modelleri layık görüyorlar 😂. 90D ve üzerinden bahsediyorum ben büyük olarak 😅.

Eklentiler

• 4AA32A04-1537-4FF4-83D4-0B8F2B3516FC.webp
    4AA32A04-1537-4FF4-83D4-0B8F2B3516FC.webp
    12 KB · Görüntüleme: 56
Yapma o umudu bana da verme zor bela kendimi ikna ettim ameliyata
Ben de kafaya koymuştum göğüs estetiğini. Ama gerek yok bebek ile büyücek dedikleri için son umut buna tutunuyorum😂 Çocuktan sonra da böyle kalırsa anında koşcam doktora yeter artık buramıza kadar geldi büyüt şunu isyanıyla 😂

Ben de kafaya koymuştum göğüs estetiğini. Ama gerek yok bebek ile büyücek dedikleri için son umut buna tutunuyorum😂 Çocuktan sonra da böyle kalırsa anında koşcam doktora yeter artık buramıza kadar geldi büyüt şunu isyanıyla 😂
Çocuk ne zaman acil yap bilgi ber acilll çık forumdan git yap hadiiiiii 🤣🤣🙈🙈

Back
X