Balık hafızama yardım

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
32
Hanımlar merhaba..Benim için dert olan bir sorunum var...ben geçmişteki Özel günleri çocukluğumu lise yıllarımı arkadaşlarımı hatırlayamıyorum yaşım 24...babam 1.sınıf öğretmeninin ismini bile hala unutmazken ben çoğu öğretmen arkadaş olayı hatırlamıyorum ...sevgilimle ilk hangi filme gttik ne yedik ne zaman öpüştük üzerimizde ne vardı Bunlar bile Yok hafızamda çok unuttuğum için telefonuma kaydediyordum telimi sıfırlayınca silindi geçen hafta ...sürekli Doğum gününü unutuyorum sevgilimin (sözlümün) yakın arkadaşlarımın ailemin... sevgilim ise çok önem veriyordu böyle seylere ama senin için Bunlar önemli değil nasıl kızsın anlamıyorum diyo ...arada işte 100.ayımız 3.yılımız Yok şunumuz yok bunumuz kutlu olsun diyo gerçekten utanıyorum ...bunun nedeni çaresi bunu yaşayan var mı

Onun için biz değil doktor yardım edebilir sana . Öncelikle arama motoruna unutkanlık sebepleri yaz sonrasında hangi bölüm ilgilenir bak sonrasında git ve şikayetini dile getir. Birde son zamanlarda çok sarsıcı bişey yaşadıysan pskolijik olabilir .

b12. şu an kullanıyorum rüyalarımı bile ayrıntısıyla hatırlayabiliyorum çok düşüktü benimki. konuna salça olacağım ama kilo yapmaz değil mi yeme düzenim değişmezse?

Sevgilinin dogum gununu unutma gibi yani eksi senin icin olabilir .Bu sekilde yasadigin kotu anilarini unutuyorsan ne guzel.

b12. şu an kullanıyorum rüyalarımı bile ayrıntısıyla hatırlayabiliyorum çok düşüktü benimki. konuna salça olacağım ama kilo yapmaz değil mi yeme düzenim değişmezse?
B12 eksikligi kilo kaybi yapar bas donemsi unutkanlik ve sinir.ignemi hapmi kulaniyirsun benimde dusuk sanirim baktirmaliyim.
Konu sahibi ya cok meskulsun o yuzden unutuyorsun yada degerlerinde dusukluk vardir

B12 eksikligi kilo kaybi yapar bas donemsi unutkanlik ve sinir.ignemi hapmi kulaniyirsun benimde dusuk sanirim baktirmaliyim.
Konu sahibi ya cok meskulsun o yuzden unutuyorsun yada degerlerinde dusukluk vardir

Doktor hap yeterli olur dedi bana geçmişte iğne de kullanmıştım. Baktır gerçekten çok fark ediyor ilk haftada bile dinç hissediyorsun kendini ama b12 iğne ve haplarının kilo yaptığı yazıyor internette daha doğrusu bilgi kirliliği var birileri aldırır diyor birileri metabolizman düzgün çalıştığı için verdirebilir bile diyor. Hep bu yüzden yarım bırakıyorum ben de ama artık bırakmayacağım çok önemli bir eksiklik.

Hayir bak yegenim ve babam b12 cok dusuk oldugundan igne kulaniyorlar ikiside oncesinde cok zayif bezgindi tedaviye baslayinca dinc lestirler.ama oyle kilo alma gibi degil guclenme gibi dusun.
Konuyla alakasiz ama sen hep aklimda duamdasin senin davan vardi olumlu sknuclandimi yanlis anlama cidden endiselenmistim konunubojurken oyuzden soruyorum

anlattiklarindan resmen beyninin yasadiklarinla zoru varmis gibi geldi

bende cogu seyi unutuyorum. kucuklugumden bu yana hatirladigim cok az sey vardir. seninki kadarda degil ama. deli gibi tarih tutarim aklimda. gorsel ve isitsel hafizam iyidir. yillanmadigi taktirde cok onemli seyleri unutmam. tabi 10 yil falan gecse unuturum dogal olarak ama seninki belkide tibbi birseyde olabilir canim. bence bunu onemsememezlik yapma. Allah korusun bi hastaneye git muayene test falan ol.

bi yandan da iyi aslinda, hatirlayip napican. zaman geriye degil ileriye akiyo

Bende hafiza tersine isliyor anasinifidakileri bilead soyadla hatirliyorum ama son radan tanitigim insnalari unutuyorum.
Ilkokula basladigim gun dun gibi unve basladigim gunu hatirlamiyorum.
Eski kayitta kaliyor yeniyi siliyor beyin sanki

Bende hafiza tersine isliyor anasinifidakileri bilead soyadla hatirliyorum ama son radan tanitigim insnalari unutuyorum.
Ilkokula basladigim gun dun gibi unve basladigim gunu hatirlamiyorum.
Eski kayitta kaliyor yeniyi siliyor beyin sanki
Bende hatırlamıyorum çocuklarımın anılarını falan
Eşim şöyle yapardık dediğinde bile çoğu zaman hatırlamıyorum
İşyerinde kim kimdi ne olmuştu herşeyi beynim resmen unutuyor
Bugünü yaşıyorum dün hafızamdan siliniyor resmen
Gelecekten kendi adıma korkuyorum b12 düşük ama sınırın altında değil hergün Türk kahvesi içmeye başladım (hafızaya iyi geliyor diye) aklıma gelirse bulmaca çözmeye çalışıyorum ama korkuyorum ilerisi için

Kafan fazla meskulsede unutursun.
Bend esu ani unutuyorum ama cocuklugum cok net hatirliyorum

Kafan fazla meskulsede unutursun.
Bend esu ani unutuyorum ama cocuklugum cok net hatirliyorum
Kafam unutacak kadar meşgul değil aslında
Mesela babamın ölümünü net hatırlıyorum ama sonra yaşananları hatırlamıyorum evlenirken olan olayları hatırlamıyorum eşimin hafıza acayip kuvvetlidir herşeyi tarih saat olarak hatırlar
Bazen o anlatır ben günlerce düşünürüm anlattıklarını hatırlamak için ama hatırlayamam çoğu zaman
inşallah alzaymır olmam

Bende alzaymırdan korkuyorum

Annemde öyle diyo ne güzel unutuyorsun Keşke bende unutsam falan diyede inş ilerde ciddi sorun olmaz bizim için

ben de böyleyim
kaç yıllık ilişkiniz diyorlar mesela
2.5 bazen 3 diyorum ama halbuki tam bilmiyorum hatırlamıyorumki başladığımız ayı günü filan
sevmediğimden mi alakası yok ama hafızada yer etmiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…