- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
-
Balik duygusaldir. Kova erkegi mantigiyla hareket eder. Bildigini okur asla donduremezsiniz yolundan. Bence 2 kere dusunun. Fedakar taraf hep siz olacaksiniz cunku.Ben balık hoşlandığım bey kova burcu ikimizin de anlayamadığı bir enerji var çok iyi anlaşıyoruz ama bu adamı nasıl etkileyebilirim? Nasıl adım atmasını sağlayabilirim?
Yükselenim zamanında bir sitede aslan çıkmıştı. Daha sonra takip ettiğim bir astrologun önerdiği başka bir siteden tekrar baktığımda yengeç çıktı. Durum biraz karışıkBende yengeçim.ay burcum ikizler yükselen terazi olduğu için aynı durum bende de söz konusu.zaten siz pek yengeç gibi de değilsinizdir öyle düşünüyorum.yükselen ve ay burcunuz nedir
Ahahah çok iyi:) ikizler işte tipik:) akreple gece eğlenmeye gidilir,şahane bi ev arakadaşı olur,kafa dengidir kincidir biriktirir biriktirir patlar(akrep patlamadan zaten en yakın binanın en üst katından atlamak daha mantıklıdır:))ayh pardon abpa ya ben ikizlerden bahsedecektim yanlış olmuş:))alayım bi ellilik:)))Al sana 10 kâğıt susmaahaha ya başlarda çok kötüydü valla kedi köpek gibi. Ben daha özgür olmayı seviyordum. Gerçekten kitaplarda yazarya, öyle bi akrebim. Ama sonra o biraz alttan aldı bende aldim. Şimdi çok iyiyiz Allaha şükür inşallah böyle devam eder. Cabuk parlamasina sinir oluyorum. 1 dakika sonra neolduki diyor. Ozaman ona argoca ne olduğunu anlatıyorum ahahaha terse dönüyoruz
Astrolog senay yangelin sayfasından bak yükslene ve ay burcuna orası doğru.aslında yükselen de yengeçse tam bir yengeçsindir dimi:)Yükselenim zamanında bir sitede aslan çıkmıştı. Daha sonra takip ettiğim bir astrologun önerdiği başka bir siteden tekrar baktığımda yengeç çıktı. Durum biraz karışıkBen yengeç olarak kabul ettim :)
Ay burcum benim de ikizler :)
AlAhahah çok iyi:) ikizler işte tipik:) akreple gece eğlenmeye gidilir,şahane bi ev arakadaşı olur,kafa dengidir kincidir biriktirir biriktirir patlar(akrep patlamadan zaten en yakın binanın en üst katından atlamak daha mantıklıdır:))ayh pardon abpa ya ben ikizlerden bahsedecektim yanlış olmuş:))alayım bi ellilik:)))
Ahahaha:)beğenir akrep kendini:)yükselen neyAlöpücük yaa ama ben hiç kinci degilim. Bu yükselenimden mi kaynaklanıyor ki. Hiç kötü düşünmem ne bileyim :/ birde aşırı derecede sabirliyimdir evet ama bi çizgim var onu geçerse korksun benden nasil bildin giii. Ayy ne heyecanlı fal baktırıyormuşum gibi. Ben cok mutluyum akrep olmaktan. Iyiki akrep olmusum. Ozellikleri cok guzel. Çokta muhtevaziyim agahaha
Bak Şenay Yangel yükselenim için aslan diyor :) benim durum karışık birazAstrolog senay yangelin sayfasından bak yükslene ve ay burcuna orası doğru.aslında yükselen de yengeçse tam bir yengeçsindir dimi:)
Benim 18 senelik dostum akrep.çok iyi anlaşırdım taki 30 yaşı geçene kadar şimdi yükselen burcum daha çok etkiliyor sanırım akreplerle çatışıyorum.şimdi çelişebilirsin:)))Alöpücük yaa ama ben hiç kinci degilim. Bu yükselenimden mi kaynaklanıyor ki. Hiç kötü düşünmem ne bileyim :/ birde aşırı derecede sabirliyimdir evet ama bi çizgim var onu geçerse korksun benden nasil bildin giii. Ayy ne heyecanlı fal baktırıyormuşum gibi. Ben cok mutluyum akrep olmaktan. Iyiki akrep olmusum. Ozellikleri cok guzel. Çokta muhtevaziyim agahaha
Şenay abpaya güvenBak Şenay Yangel yükselenim için aslan diyor :) benim durum karışık biraz
Yukselenimi söylesem benimkini de yorumlar mısın kiiiii
Heheh nerden anladın bunu?Şenay abpaya güvensen zaten çok yengeç yengeç gelmedin bana:)
Kova, yukselenim de oğlakTabi söyleyin yorumlarım:)
Baktım simdi kova çıktı canim. Bende niye sulugozluyum diyordumAhahaha:)beğenir akrep kendini:)yükselen ney
Anlarım ben:)) şaka ya öyle hissettim.yengeç hissiHeheh nerden anladın bunu?
Ben arkadaslarima cok sadikim. 30da gectim. Tek degisen sulugozlu oldumBenim 18 senelik dostum akrep.çok iyi anlaşırdım taki 30 yaşı geçene kadar şimdi yükselen burcum daha çok etkiliyor sanırım akreplerle çatışıyorum.şimdi çelişebilirsin:)))
Hehe peki :)Anlarım ben:)) şaka ya öyle hissettim.yengeç hissi
Aman tanrım:))nişanlının alttan almaktan başka şansı hiçç kalmadı:))Baktım simdi kova çıktı canim. Bende niye sulugozluyum diyordum
E nihayetinde yengeçsin:)Hehe peki :)
Ama benim sezgilerim de güçlü :)
İkizlerle zor anlasmakKizlar banada yorum yapınben akrep nisanlim ikizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?