Balık Kadını Kova Erkeği

Anladım :) herkese bu özelliği vermiyor demek ki şimdi ay burç duygusal ilişkilerle ilgili ya ondan öyle dedim :)
Benim merkür ve venüs gezegenlerim de ikizlerde mesela heheh
Aaa bak ben bu kadar bilmiyorum ay burcu duygusal ilişkilerle mi?peki yükselen ve güneş burcu?merkür ve venüs gezegenleri nerde ona nasıl bakıyoruz?

Kova kadını olarak kova erkeğinden koşarak kaçın derim.
Simdi size kaçmaniz gereken burçları listeliyorum hanimlar
Koç
Boğa
İkizler
Yengeç
Aslan
Başak
Terazi
Akrep
Yay
Oğlak
Kova
Balık
Evet mümkünse pipisi olan herşeyden uzak durun

O malın yükseleni kesin Başaktır :/
Bu Kova erkekleri için aldatır diyorlar ama genelde

Ya bilmiyorum ben triple İkizlerim mesela. Yükselenim de Ay burcum da Güneş burcum da İkizler. Ama çoğu özelliğinin benimle alakası yok. Burçlara tamamen tersim

Aaa bak ben bu kadar bilmiyorum ay burcu duygusal ilişkilerle mi?peki yükselen ve güneş burcu?merkür ve venüs gezegenleri nerde ona nasıl bakıyoruz?
Ay burcu aslında senin duygularınla ilgili ama duygular işte ilişkilerle ilgili ya ondan öyle dedim :)

Doğum haritası ücretsiz aç diye google'a yazın dediğim merkür venüs konumlarını bulacaksınız :)

Aaa yengeç erkeği mi?
Tabi. Biz sevgiliyken ilk zamanlar yani burç özelliklerine falan bakmıştım harika,adam ağzıma sıçtı emdigim sütü burnumdan getirdi,hayatimin içine falan da edince anladım aslında burçların ne kadar yalan olduğunu:))

Yalnız yengecin ve balığın erkeği çok fena
İkisi de aldatır diyorlar mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…