- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
-
Aaa bak ben bu kadar bilmiyorum ay burcu duygusal ilişkilerle mi?peki yükselen ve güneş burcu?merkür ve venüs gezegenleri nerde ona nasıl bakıyoruz?Anladım :) herkese bu özelliği vermiyor demek ki şimdi ay burç duygusal ilişkilerle ilgili ya ondan öyle dedim :)
Benim merkür ve venüs gezegenlerim de ikizlerde mesela heheh
Bana da yorum yapar mısınz lütfen
O malın yükseleni kesin Başaktır :/
Bu Kova erkekleri için aldatır diyorlar ama genelde
Onu bulduysan sıkı sıkı tut hiçbiryerlere bırakma:)Acaba Burcu yengeç yükseleni balık erkeği nasıldır?
Ay burcu aslında senin duygularınla ilgili ama duygular işte ilişkilerle ilgili ya ondan öyle dedim :)Aaa bak ben bu kadar bilmiyorum ay burcu duygusal ilişkilerle mi?peki yükselen ve güneş burcu?merkür ve venüs gezegenleri nerde ona nasıl bakıyoruz?
Eski sevgilim. Tam bir pezevenktir özür dilerim ama.Acaba Burcu yengeç yükseleni balık erkeği nasıldır?
Çook teşekkür ederim.burcum yengeç yükselen terazi ay burcu ikizlerYükseleninizi ve burcunuzu söylerseniz genel bir yorum yapayım
Senin de doğum haritanı açmamız gezegen yerleşimlerine bakmamız lazım :)Ya bilmiyorum ben triple İkizlerim mesela. Yükselenim de Ay burcum da Güneş burcum da İkizler. Ama çoğu özelliğinin benimle alakası yok. Burçlara tamamen tersim
Çoook teşekkür ederimAy burcu aslında senin duygularınla ilgili ama duygular işte ilişkilerle ilgili ya ondan öyle dedim :)
Doğum haritası ücretsiz aç diye google'a yazın dediğim merkür venüs konumlarını bulacaksınız :)
Senin de doğum haritanı açmamız gezegen yerleşimlerine bakmamız lazım :)
Özele gel bakayım :)Biliyorsan açsana kızım aaa illa söyleyeyim mi ayıp ediyorsun
Aaa yengeç erkeği mi?Eski sevgilim. Tam bir pezevenktir özür dilerim ama.
Herkes aynı değildir herhalde keşke 1 saatte sıksaydım dişi miEski sevgilim. Tam bir pezevenktir özür dilerim ama.
Tabi. Biz sevgiliyken ilk zamanlar yani burç özelliklerine falan bakmıştım harika,adam ağzıma sıçtı emdigim sütü burnumdan getirdi,hayatimin içine falan da edince anladım aslında burçların ne kadar yalan olduğunu:))Aaa yengeç erkeği mi?
Oğlum olur kendisiOnu bulduysan sıkı sıkı tut hiçbiryerlere bırakma:)
Yalnız yengecin ve balığın erkeği çok fenaTabi. Biz sevgiliyken ilk zamanlar yani burç özelliklerine falan bakmıştım harika,adam ağzıma sıçtı emdigim sütü burnumdan getirdi,hayatimin içine falan da edince anladım aslında burçların ne kadar yalan olduğunu:))
Ben bilmiyordum ya test edince anlamış bulundumYalnız yengecin ve balığın erkeği çok fena
İkisi de aldatır diyorlar mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?