Balık Kadını Kova Erkeği

Baktım simdi kova çıktı canim. Bende niye sulugozluyum diyordum
Aslında aksine eğer kovanın özelliğiyse bu ben duygulansam dahi etrafa göstermemeye çalışırım baktım ağlıcam hemen tuvalete kacar, ağlar sonra da tuvaletten gülerek çıkarım kimse anlamasın diye

Aman tanrım:))nişanlının alttan almaktan başka şansı hiçç kalmadı:))
Yok kiz okadar da degil. Ben sevmem öyle hem. Maço olsun benim kociskom
İkizlerle zor anlasmak
Gel birde bana sor tam ayrılma aşamasına geldiğimizde duzeldik. Şimdi çok iyiyiz. Ama ben ikizler duyunca böyle bi dengesizlik geliyor aklıma

Ya ben çok serttim valla hi. Mimik bile degismezdi. Nolduysa sonradan oldu şimdi utanmasam heryerde ağıt yakarak ağlıcam ahahahahaha tabi tutuyorum kendimi

Kova, yukselenim de oğlak heyecanlandım

Kişisel özelliklerinizden ziyade sizin için çok çok önemli bir dönem başladı öncelikle bunu söyleyeyim. Satürn artık burcunuzda ve 2,5 yıl boyunca hayatınızda çok radikal değişiklikler olacağını söyleyebilirim. Ay düğümleri de kova-aslan aksına geçti yani güneş burcunuz açısından da görünüşünüz, arkadaşlıklarınız, çevreniz, kişiliğiniz vs bayağı değişecek görünüyor.

Kişilik olarak da siz her ne kadar sıcak biri olduğunuzu söyleseniz de dışardan soğuk ve umursamaz görünebilirsiniz. Sadece yakın olup tanıştıktan sonra sizin de aslında sıcak, duygusal biri olduğunuzu anlayabilirler. Duygularınızı göstermekten, zayıf görünmekten ve reddedilmekten çok korkarsınız. Bu nedenle de tam emin olmadan adım atmanız zor. ilişkilerde zorluk verebilir bu durum. Şimdilik bunları söyleyebilirim genel olarak..

Beni de yorumlar mısın Allah aşkına dengesizlik dışında ne özelliğim var:) yengeç yükselen terazi ay burcu ikizler (bütün dengesiz burçları bünyemde toplamışım)
Aslında yengeç dengesiz değil öncü burç :)
Terazi de öncü burç sanırım yanlış bilmiyorsam ve bence dengesizlikte sonuncu. İkizler ve kova daha dengesiz teraziden. Yükselen terazi görünüşünde sana güzellik ve zerafet vermiştir. Hatta terazi bu hava grubunda en duygusal burç.
Ay burcu ikizler biraz sıkıntı oluyor. Yani sen iki kişiye birden ilgi duyma konumuna getiriyor :)

Merhaba bende kızımınkini söylesem yorumlar mısınız?burcu Koç yükseleni kova tşkler şimdiden
Daha ne olsun.koç burcu candır cannn(kızımda Koç o yüzden azcık torpil yaptım)Koç burcu çok akıllıdır kova da çook zeki yaratıcı.koç burcu lider ruhludur acelecidir kötü gün dostudur inatçı ve kıskançtır(sevdiğini kıskanır)aklına koyduğunu mutlaka yapar başarılıdır.sevecen sıcak kanlıdır.kova ise özgürlüğüne ve rahatına düşkün,zoru sever ve başarır.

Bana da yorum yapar mısınz lütfen

Ayy şuan yanimda olsan seni öpebilirdim gerçekten beni anlattın biliyor musun :) soğuk duruşum insanların beni tanıdıktan sonra sempatik bulması garantici olmam zayif gorunmekten korkmam vs vs gerçekten en dikkat çeken özelliklerim bunlar
Çok teşekkür ederim arkadaşım üşenmedin kırmadın yazdin benim için

Aman tanrım:))evliyim ben:))ama şöyle düşündüm de hiç iki kişiye ilgi duymadım yani bekarken en fazla ay bu çok hoşmuş ay bu daha hoşmuş demişimdir:))

Ben teraziyi nerde görsem tanırım ama yengeç balık kova çok severim ♡

Canım ben almancadan baktim çok büyük yanlışlık oldu. Yukselenim başak miş L Light Of God

Aman tanrım:))evliyim ben:))ama şöyle düşündüm de hiç iki kişiye ilgi duymadım yani bekarken en fazla ay bu çok hoşmuş ay bu daha hoşmuş demişimdir:))
Anladım :) herkese bu özelliği vermiyor demek ki şimdi ay burç duygusal ilişkilerle ilgili ya ondan öyle dedim :)
Benim merkür ve venüs gezegenlerim de ikizlerde mesela heheh

Ben teraziyi nerde görsem tanırım ama yengeç balık kova çok severim ♡

Canım ben almancadan baktim çok büyük yanlışlık oldu. Yukselenim başak miş L Light Of God
Bütün burçları sevgiyle kucakladındevreler yandı bende:))sen kimdin:))Hababam sınıfında ki müfettişe döndüm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…