- 9 Ağustos 2016
- 2.485
- 2.431
- 133
- 34
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
-
Aslında aksine eğer kovanın özelliğiyse bu ben duygulansam dahi etrafa göstermemeye çalışırım baktım ağlıcam hemen tuvalete kacar, ağlar sonra da tuvaletten gülerek çıkarım kimse anlamasın diyeBaktım simdi kova çıktı canim. Bende niye sulugozluyum diyordum
Yok be iyi insanlar valla bak :)İkizlerle zor anlasmak
Beni de yorumlar mısın Allah aşkına dengesizlik dışında ne özelliğim var:) yengeç yükselen terazi ay burcu ikizler (bütün dengesiz burçları bünyemde toplamışım)Yok be iyi insanlar valla bak :)
Ama çok maymun iştahlı bu biraz kötü
Yok kiz okadar da degil. Ben sevmem öyle hem. Maço olsun benim kociskomAman tanrım:))nişanlının alttan almaktan başka şansı hiçç kalmadı:))
Gel birde bana sorİkizlerle zor anlasmak
Ya ben çok serttim valla hi. Mimik bile degismezdi. Nolduysa sonradan olduAslında aksine eğer kovanın özelliğiyse bu ben duygulansam dahi etrafa göstermemeye çalışırım baktım ağlıcam hemen tuvalete kacar, ağlar sonra da tuvaletten gülerek çıkarım kimse anlamasın diye
Kova, yukselenim de oğlakheyecanlandım
Aslında yengeç dengesiz değil öncü burç :)Beni de yorumlar mısın Allah aşkına dengesizlik dışında ne özelliğim var:) yengeç yükselen terazi ay burcu ikizler (bütün dengesiz burçları bünyemde toplamışım)
Daha ne olsun.koç burcu candır cannn(kızımda Koç o yüzden azcık torpil yaptım)Koç burcu çok akıllıdır kova da çook zeki yaratıcı.koç burcu lider ruhludur acelecidir kötü gün dostudur inatçı ve kıskançtır(sevdiğini kıskanır)aklına koyduğunu mutlaka yapar başarılıdır.sevecen sıcak kanlıdır.kova ise özgürlüğüne ve rahatına düşkün,zoru sever ve başarır.Merhaba bende kızımınkini söylesem yorumlar mısınız?burcu Koç yükseleni kova tşkler şimdiden
Bana da yorum yapar mısınz lütfenKişisel özelliklerinizden ziyade sizin için çok çok önemli bir dönem başladı öncelikle bunu söyleyeyim. Satürn artık burcunuzda ve 2,5 yıl boyunca hayatınızda çok radikal değişiklikler olacağını söyleyebilirim. Ay düğümleri de kova-aslan aksına geçti yani güneş burcunuz açısından da görünüşünüz, arkadaşlıklarınız, çevreniz, kişiliğiniz vs bayağı değişecek görünüyor.
Kişilik olarak da siz her ne kadar sıcak biri olduğunuzu söyleseniz de dışardan soğuk ve umursamaz görünebilirsiniz. Sadece yakın olup tanıştıktan sonra sizin de aslında sıcak, duygusal biri olduğunuzu anlayabilirler. Duygularınızı göstermekten, zayıf görünmekten ve reddedilmekten çok korkarsınız. Bu nedenle de tam emin olmadan adım atmanız zor. ilişkilerde zorluk verebilir bu durum. Şimdilik bunları söyleyebilirim genel olarak..
Ayy şuan yanimda olsan seni öpebilirdimKişisel özelliklerinizden ziyade sizin için çok çok önemli bir dönem başladı öncelikle bunu söyleyeyim. Satürn artık burcunuzda ve 2,5 yıl boyunca hayatınızda çok radikal değişiklikler olacağını söyleyebilirim. Ay düğümleri de kova-aslan aksına geçti yani güneş burcunuz açısından da görünüşünüz, arkadaşlıklarınız, çevreniz, kişiliğiniz vs bayağı değişecek görünüyor.
Kişilik olarak da siz her ne kadar sıcak biri olduğunuzu söyleseniz de dışardan soğuk ve umursamaz görünebilirsiniz. Sadece yakın olup tanıştıktan sonra sizin de aslında sıcak, duygusal biri olduğunuzu anlayabilirler. Duygularınızı göstermekten, zayıf görünmekten ve reddedilmekten çok korkarsınız. Bu nedenle de tam emin olmadan adım atmanız zor. ilişkilerde zorluk verebilir bu durum. Şimdilik bunları söyleyebilirim genel olarak..
Aman tanrım:))evliyim ben:))ama şöyle düşündüm de hiç iki kişiye ilgi duymadım yani bekarken en fazla ay bu çok hoşmuş ay bu daha hoşmuş demişimdir:))Aslında yengeç dengesiz değil öncü burç :)
Terazi de öncü burç sanırım yanlış bilmiyorsam ve bence dengesizlikte sonuncu. İkizler ve kova daha dengesiz teraziden. Yükselen terazi görünüşünde sana güzellik ve zerafet vermiştir. Hatta terazi bu hava grubunda en duygusal burç.
Ay burcu ikizler biraz sıkıntı oluyor. Yani sen iki kişiye birden ilgi duyma konumuna getiriyor :)
Acaba yaşlanıyoruz diye mı oluyorYa ben çok serttim valla hi. Mimik bile degismezdi. Nolduysa sonradan olduşimdi utanmasam heryerde ağıt yakarak ağlıcam ahahahahaha tabi tutuyorum kendimi
Ben teraziyi nerde görsem tanırımAslında yengeç dengesiz değil öncü burç :)
Terazi de öncü burç sanırım yanlış bilmiyorsam ve bence dengesizlikte sonuncu. İkizler ve kova daha dengesiz teraziden. Yükselen terazi görünüşünde sana güzellik ve zerafet vermiştir. Hatta terazi bu hava grubunda en duygusal burç.
Ay burcu ikizler biraz sıkıntı oluyor. Yani sen iki kişiye birden ilgi duyma konumuna getiriyor :)
Üzülerek söylüyorum ki evetAcaba yaşlanıyoruz diye mı oluyor
Anladım :) herkese bu özelliği vermiyor demek ki şimdi ay burç duygusal ilişkilerle ilgili ya ondan öyle dedim :)Aman tanrım:))evliyim ben:))ama şöyle düşündüm de hiç iki kişiye ilgi duymadım yani bekarken en fazla ay bu çok hoşmuş ay bu daha hoşmuş demişimdir:))
Kova erkeği ikizler kadınına aşık olur daima
Bütün burçları sevgiyle kucakladınBen teraziyi nerde görsem tanırımama yengeç balık kova çok severim ♡
Canım ben almancadan baktim çok büyük yanlışlık oldu. Yukselenim başak mişL Light Of God
O malın yükseleni kesin Başaktır :/Bu doğru. Ama sonra aldatır. Misal ben :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?