- 30 Aralık 2009
- 4.643
- 19.905
- 733
Herkesin herşeyden haberi var, bi saf sazan sen kalmışın demek aşkım oAaaaaccessdenied geçenlerde @margarethale bana dedi ki senin de ara sıra accesied lığın tutuyor dedi biliyor musun?
Ne demek istiyorsun bir kova kadını olarak ben onu çok severim dedim ( burasını konu dışı diye banlanmamak için özellikle belirtiyorum)
Ha onu seviyon beni sevmiyon yaniAaaaaccessdenied geçenlerde @margarethale bana dedi ki senin de ara sıra accesied lığın tutuyor dedi biliyor musun?
Ne demek istiyorsun bir kova kadını olarak ben onu çok severim dedim ( burasını konu dışı diye banlanmamak için özellikle belirtiyorum)
Balık kadını hiç tanımadım ama balık erkeği eski sevgilim vardı. Manipüle etmekte üstlerine yok gerçekten.Çevremde ne kadar sinsi oyun çeviren insan varsa balık burcu. Kadını çok şerli, kıskanç. Sürekli masuma yatar manipüle ederler ama tüm her şey onun başının altından çıkmıştır. Birde ağlarlar masum gözükmek için. Yılan gözyaşlarıyla. Siz çevrenizde bunlarla nasıl başa çıkıyosunuz
Bilmem ben artık aptal olduklarını düşünüyorum
Tamam beni seviyomuşun sıcaktan onu seviyosun sandım bi anHa onu seviyon beni sevmiyon yanikova aslan mikemmel birleşim olan beni? Bihterini?
Akrebi niye en başa yazdın kiDoğru diyor arkadaş ya bazı burçlarla ben de anlaşamıyorum.Akrep,balık,yengeç ikizler,başak,yay,oğlak,koç,kova,boğa,aslan başı çekiyor anlaşamadıklarım arasında.kendim Terazi olmama rağmen inar mısınız Terazi kadınları bile anlaşamıyorum for ekzampıl kaynanam.
Terbiyesizlik başka bişey değilAkrebi niye en başa yazdın ki
Sen aslan mısın? Ben seni hep kova diye sevdiydimHa onu seviyon beni sevmiyon yanikova aslan mikemmel birleşim olan beni? Bihterini?
Pastasını doğum günü gelince Aslanı sona yazmış, Aslan arkadaşı yaparTerbiyesizlik başka bişey değilbari balığı yazar insan hazır b.k atan var nfnfn
Kız bütün burçlar yükseleniyle bir bütün, aslanım çok baskın benim mesela. Bu tembellik yayılıp yatma hardan gelii?Sen aslan mısın? Ben seni hep kova diye sevdiydim
Eki Görüntüle 3623209
Ne diyon kız gözünün yağını yiyim ya. Sen burcunu bilmiyon mu?Tamam beni seviyomuşun sıcaktan onu seviyosun sandım bi an
Sıcak diyorum anlasanaNe diyon kız gözünün yağını yiyim ya. Sen burcunu bilmiyon mu?
Burcu Kova ama yükseleni Aslan diyo ki ikisi de benim bebeklerim gibiNe diyon kız gözünün yağını yiyim ya. Sen burcunu bilmiyon mu?
Üzgünüm ama aklıma ilk akrep geldi.Burcu Kova ama yükseleni Aslan diyo ki ikisi de benim bebeklerim gibiama ben sana küsüm onu bil
Ben alışkınım anam bizi kimse sevmiyoÜzgünüm ama aklıma ilk akrep geldi.
Eki Görüntüle 3623215
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?