Sen nasıl sorunlu bir insansınki herkesi böyle kendin gibi görüyorsun yazık sanaÇevremde ne kadar sinsi oyun çeviren insan varsa balık burcu. Kadını çok şerli, kıskanç. Sürekli masuma yatar manipüle ederler ama tüm her şey onun başının altından çıkmıştır. Birde ağlarlar masum gözükmek için. Yılan gözyaşlarıyla. Siz çevrenizde bunlarla nasıl başa çıkıyosunuz
Bu profilde çok insan tanıdım , hiçbirinin burcunu bilmiyorumÇevremde ne kadar sinsi oyun çeviren insan varsa balık burcu. Kadını çok şerli, kıskanç. Sürekli masuma yatar manipüle ederler ama tüm her şey onun başının altından çıkmıştır. Birde ağlarlar masum gözükmek için. Yılan gözyaşlarıyla. Siz çevrenizde bunlarla nasıl başa çıkıyosunuz
Laf sokamamışsın kiNeden, onlar da mı arkadaşlarını burcuna göre seçiyor?
TamamdırBu profilde çok insan tanıdım , hiçbirinin burcunu bilmiyorum
Bir kere insanları kuş ya da balık gibi sınıflara ayırmıyoruz. Karşımızdakini birey olarak kabul edip bize uyup uymamasına göre hayatımıza alıyoruz ya da almıyoruz.Çevremde ne kadar sinsi oyun çeviren insan varsa balık burcu. Kadını çok şerli, kıskanç. Sürekli masuma yatar manipüle ederler ama tüm her şey onun başının altından çıkmıştır. Birde ağlarlar masum gözükmek için. Yılan gözyaşlarıyla. Siz çevrenizde bunlarla nasıl başa çıkıyosunuz
Evet kaç tane balık burcu kadın tanıdıysam hem çok sinsiler hem de orta yolcular, sürekli iyimsermiş gibi bir çizgileri vardır ama sizinle işi bitene kadardır.Çevremde ne kadar sinsi oyun çeviren insan varsa balık burcu. Kadını çok şerli, kıskanç. Sürekli masuma yatar manipüle ederler ama tüm her şey onun başının altından çıkmıştır. Birde ağlarlar masum gözükmek için. Yılan gözyaşlarıyla. Siz çevrenizde bunlarla nasıl başa çıkıyosunuz
Ben de balıkla anlaşamıyorum ama kimsenin içine dert olduğumu düşünmüyorum.Yo duruyorum uğraşıyolar , neyi kıskanıyolar bu kadar bilmiyorum . İçlerine dert oluyorum sürekli
İlginçÇevremde ne kadar sinsi oyun çeviren insan varsa balık burcu. Kadını çok şerli, kıskanç. Sürekli masuma yatar manipüle ederler ama tüm her şey onun başının altından çıkmıştır. Birde ağlarlar masum gözükmek için. Yılan gözyaşlarıyla. Siz çevrenizde bunlarla nasıl başa çıkıyosunuz
evet ya evet hayatımda tanıdığım en kötü sinsi kişi balık burcu ama ne kötülük yapıyorsa ağzından kaçırıyor açık açıkÇevremde ne kadar sinsi oyun çeviren insan varsa balık burcu. Kadını çok şerli, kıskanç. Sürekli masuma yatar manipüle ederler ama tüm her şey onun başının altından çıkmıştır. Birde ağlarlar masum gözükmek için. Yılan gözyaşlarıyla. Siz çevrenizde bunlarla nasıl başa çıkıyosunuz
akrep tahmin edilebilir bence. soğukkanlılar boş boş dikleniyorlar bi laf sokuyorlar gölge çalıştıranlar, sonra o lafı dürüp büküp kendine söylüyorsun geçiyorAkrebim deyince herkesin tüyü diken diken oluyor. Nedense sevimsizlerde ilk akla gelen burç. Balıkların bu kadar göze battığına ilk kez denk geldim.
Gölge çalıştırmak ne demek?akrep tahmin edilebilir bence. soğukkanlılar boş boş dikleniyorlar bi laf sokuyorlar gölge çalıştıranlar, sonra o lafı dürüp büküp kendine söylüyorsun geçiyorama balık oyun kurar tabi gölge çalıştıranlar
Yükselen ve ay burcuda var, dogruHerkes hangi burçtan nefret ediyorsa nefretini kusmuş gitmiş. Arkadaşlar karakter özelliklerini belirleyen yalnızca Güneş burcu olabilir mi soruyorum size.
burcun kötü yönlerini çalıştırmak kötü niyetle gelen kötü özelliklerGölge çalıştırmak ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?