Balık kadınlarının sinsiliğinden bıktım artık

Sen nasıl sorunlu bir insansınki herkesi böyle kendin gibi görüyorsun yazık sana

Bu profilde çok insan tanıdım , hiçbirinin burcunu bilmiyorum

Bir kere insanları kuş ya da balık gibi sınıflara ayırmıyoruz. Karşımızdakini birey olarak kabul edip bize uyup uymamasına göre hayatımıza alıyoruz ya da almıyoruz.

Evet kaç tane balık burcu kadın tanıdıysam hem çok sinsiler hem de orta yolcular, sürekli iyimsermiş gibi bir çizgileri vardır ama sizinle işi bitene kadardır.

Ben de içimi döktüm ya oh be

Yo duruyorum uğraşıyolar , neyi kıskanıyolar bu kadar bilmiyorum . İçlerine dert oluyorum sürekli
Ben de balıkla anlaşamıyorum ama kimsenin içine dert olduğumu düşünmüyorum.

Biri kötüyse kendiliğinden kötü.

Beni çekemiyor diye değil.

Haşa ben de peygamber değilim çekilmeyecek meziyetlerim olsun.

Hiçbir sarraf gel vatandaş gel en iyi altın bende diye bağırmaz.

Kalite kendini gösterir, tevazu da iyidir.

Sizin bu tavrınızdan ötürü sorunun sebebi olduğunuzu düşünüyorum.

Akrebim deyince herkesin tüyü diken diken oluyor. Nedense sevimsizlerde ilk akla gelen burç. Balıkların bu kadar göze battığına ilk kez denk geldim.

İlginç

evet ya evet hayatımda tanıdığım en kötü sinsi kişi balık burcu ama ne kötülük yapıyorsa ağzından kaçırıyor açık açık

Akrebim deyince herkesin tüyü diken diken oluyor. Nedense sevimsizlerde ilk akla gelen burç. Balıkların bu kadar göze battığına ilk kez denk geldim.
akrep tahmin edilebilir bence. soğukkanlılar boş boş dikleniyorlar bi laf sokuyorlar gölge çalıştıranlar, sonra o lafı dürüp büküp kendine söylüyorsun geçiyor ama balık oyun kurar tabi gölge çalıştıranlar

Kimse yengeç ve terazi kadınlarından bahsetmemiş… benim bunlardan çok dilim yandı arkadaşlar. Balık yanında melek kalıyo. Balıklar duygusal ama yengeç ve terazi kadını pata küte kırıyo yani

Insanlari sadece burclari adina degerlendirmek ne kadar dogru bilmiyorum ama bir aslan burcu olarak bana göre baliklar genelde gayet iyimser oluyor gibi :). Yani, birazcik hayal perestler ama kimseye de pek bir zararlari oldugunu görmedim. Su burclarindan en anlasdigim burc: Akrepler. Bilmiyorum neden herkes kaciyor ki onlardan? Gayet karizmatik oluyor cogu ahahaha. Ama...söylemeden gecemem: Yengecler gayet manipülatif geliyor bana. Ne yazik ki tanidigim hepsi böyle cikti. Tabi tesadüf olabilir...

Gölge çalıştırmak ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…