Nasıl bidin evet belığım hemen doğum tarihimi değiştiriyorumBalık olabilir misiniz?
Doğum tarihinizi bi teyit edin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bidin evet belığım hemen doğum tarihimi değiştiriyorumBalık olabilir misiniz?
Doğum tarihinizi bi teyit edin.
SorarakHerkesin burcunu nerden biliyonuz ya![]()
Bütün kaynanalar kıskançtır burçla alakası yok onunKaynanam balık![]()
Slm nbr burcun neSorarak
Balık olan ben hsjdjdjd kaynana yada görümce eltiden darbe yemiş kadın konusu buÇevremde ne kadar sinsi oyun çeviren insan varsa balık burcu. Kadını çok şerli, kıskanç. Sürekli masuma yatar manipüle ederler ama tüm her şey onun başının altından çıkmıştır. Birde ağlarlar masum gözükmek için. Yılan gözyaşlarıyla. Siz çevrenizde bunlarla nasıl başa çıkıyosunuz
Teessüf ederim ben böyle bet miyimTahmin ediyorum aslan.![]()
Eksik kaldı mı diye saydım, yok kalmamış mfnfnDoğru diyor arkadaş ya bazı burçlarla ben de anlaşamıyorum.Akrep,balık,yengeç ikizler,başak,yay,oğlak,koç,kova,boğa,aslan başı çekiyor anlaşamadıklarım arasında.kendim Terazi olmama rağmen inar mısınız Terazi kadınları bile anlaşamıyorum for ekzampıl kaynanam.
Eksik kaldı mı diye saydım, yok kalmamış mfnfn
Beni biyenmiyo musun bebeyim
Hayir kovalarla anlasiyosun yalan beyan bu.Doğru diyor arkadaş ya bazı burçlarla ben de anlaşamıyorum.Akrep,balık,yengeç ikizler,başak,yay,oğlak,koç,kova,boğa,aslan başı çekiyor anlaşamadıklarım arasında.kendim Terazi olmama rağmen inar mısınız Terazi kadınları bile anlaşamıyorum for ekzampıl kaynanam.
Üzdün beniBeni biyenmiyo musun bebeyim![]()
Anlaşamıyosun yani benle öyle miÜzdün beni
Beyenmek başka anlaşmak başka
Anlaşamıyosun yani benle öyle mi![]()