Balık kadınlarının sinsiliğinden bıktım artık

Her burcun kıskanç ve sinsi olanina denk geldim şimdiye kadar. Böyle insanlardan uzak durabilirsiniz. Ama sizin yazınızdan sanki siz balık kadınlarını kıskanıyormussunuz gibi anlaşılıyor.

Çevremde ne kadar sinsi oyun çeviren insan varsa balık burcu. Kadını çok şerli, kıskanç. Sürekli masuma yatar manipüle ederler ama tüm her şey onun başının altından çıkmıştır. Birde ağlarlar masum gözükmek için. Yılan gözyaşlarıyla. Siz çevrenizde bunlarla nasıl başa çıkıyosunuz
Balık olan ben hsjdjdjd kaynana yada görümce eltiden darbe yemiş kadın konusu bu😂😂😂ağlama kızzzzz

Bir balık burcu olarak şunu söylemeliyim ki hepimiz şahaneyiz bizi beğenmeyen kıtbeyinlilere az bile yapıyoruz :olamaz: :KK45: Gayet dobrayımdır ayrıca, bakın yazdım açık açık sdhdfhdfhfdhfd balık dediğin alık düşmanıdır sen en iyisiZodyağın akıllı burçlarından arkadaş bul ona yaman hanım abla bu kafayla zorrrrrrrrrrrr

Doğru diyor arkadaş ya bazı burçlarla ben de anlaşamıyorum.Akrep,balık,yengeç ikizler,başak,yay,oğlak,koç,kova,boğa,aslan başı çekiyor anlaşamadıklarım arasında.kendim Terazi olmama rağmen inar mısınız Terazi kadınları bile anlaşamıyorum for ekzampıl kaynanam.
Eksik kaldı mı diye saydım, yok kalmamış mfnfn

Bi yerde haklısın aslında. Manipüle diyince su gruplarının eline kimse su dökemez. Neden? Çünkü su grubu 😜 velhasıl balıklar amiyane tabirle salak olarak görünürler ama asla değillerdir. 😌

Doğru diyor arkadaş ya bazı burçlarla ben de anlaşamıyorum.Akrep,balık,yengeç ikizler,başak,yay,oğlak,koç,kova,boğa,aslan başı çekiyor anlaşamadıklarım arasında.kendim Terazi olmama rağmen inar mısınız Terazi kadınları bile anlaşamıyorum for ekzampıl kaynanam.
Hayir kovalarla anlasiyosun yalan beyan bu.

Anlaşamıyosun yani benle öyle mi😑
1000010696.webp

Back
X