- 23 Ocak 2016
- 35.007
- 51.008
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Aynen en güzeli piknik masrafa bence hiç girmeyelimDefalarca gidip elimiz bos döndük ustune birde kac kez oltanin ucu suda kaldi bosa masrafpiknik yapiyoruz en azından iyi yönü bu
Ben daha hic görmedim maalesef balik tuttuğunuAynen en güzeli piknik masrafa bence hiç girmeyelimkaç kez biz de eşim de gittiğinde boş döndükleri de oluyor ama tuttuklarındaki sevinç
Aa tutmadı mı zamanla olur inşallah geçen kardeşim gitmiş yeni başladı o sosyal medyada tüm gün bunu yakaladık diye paylaşmış koptum gülmektenBen daha hic görmedim maalesef balik tuttuğunubanada olta almis atip atip çekiyoruz saatlerce insanin kolu ağrıyor o tutarken ben oturup pasta borek yiyorum o zaman keyifli oluyor
Bizim zilleri var oltaların balık gelince zil çalıyorBen daha hic görmedim maalesef balik tuttuğunubanada olta almis atip atip çekiyoruz saatlerce insanin kolu ağrıyor o tutarken ben oturup pasta borek yiyorum o zaman keyifli oluyor
Olur canım olur gidersinizBzide aldık oltayı ama beş senedir gideceğizay tutmayıda bilmiyoruz
Evet her pazar su kenarında olmak bizde de mevcut peki tutuyor musunuz balıkEşimde çok sever bizde her pazar bir su kenarında oluruz muhakkakama doğayı bende çok severim oturuyorum kitap okuyorum müzik dinliyorum semaverde çayımız olur piknigimizi yaparız ben çok seviyorum ama tutmam eşlik ediyorum sadece
Bazen tutuyoruz bazen de boş dönüyoruz ama sıkılmak pes etmek falan yok eşimde maşallah çok sabırlı o balık buraya gelecekEvet her pazar su kenarında olmak bizde de mevcut peki tutuyor musunuz balıkben de deniz, göl kenarında kitap okuyup çay kahve içmeyi seviyorum.
Pes etmiyorsa süper o zaman oltanız boş dönmez tabi bazen boş da dönülüyor en azından stres atıyorlar sandalye zaten en güzeli otur izle tutmak sabır işiBazen tutuyoruz bazen de boş dönüyoruz ama sıkılmak pes etmek falan yok eşimde maşallah çok sabırlı o balık buraya gelecekhiç olmadı akşam iskeleye gideriz hafta içi ben yine sandalyemi atar takılırım artık havalar soğuyor ama
Aa Göksu parktaki gölde mi tutuyor orada balık tutulduğunu bilmiyordumBenimki şuan balıkta mesela Ankarada olanlar bilir Göksu dakimi zaman iyi de tutuyor maşallah 50 60 cm buluyor tuttuğu balıklar ama çoğu zamanda eli boş geliyor yazın sıcak havada göç çekilmiyor güneşin altında beklemek ama akşam üstü Olunca serin havada gölün karşısında sıcak çay ve uzanmanin keyfini başka bisey vermez sanırım
Aynen stres atıyor olmaları çok iyi ve çok güzel yerler keşfediyoruz resmen mapsi açıp şurada su var gidelim dediğimiz çok olduPes etmiyorsa süper o zaman oltanız boş dönmez tabi bazen boş da dönülüyor en azından stres atıyorlar sandalye zaten en güzeli otur izle tutmak sabır işihavalar soğuyunca daha çok balık çıkıyor ama hele yağmurdan sonra daha çok çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?