- Konu Sahibi Niloyatospikk
Şimdi uyuttum şimdilik yaniÇok normal 3yaşında ve diğeri de küçük Allah yardımcın olsun canım benimki de 3 yaşında ikinciye hiç cesaretim yok şuan tahmin edebiliyorum istediğin dinginliği![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi uyuttum şimdilik yaniÇok normal 3yaşında ve diğeri de küçük Allah yardımcın olsun canım benimki de 3 yaşında ikinciye hiç cesaretim yok şuan tahmin edebiliyorum istediğin dinginliği![]()
Evet renkli balıkları bizimkinin de varBaska bir sey desek yapmazlar islerine gelince hamur bile yapıyorlarbenimkide ekmek içini mincirip hamur yapiyor
bazen misir takiyor renkli baliklari var onlari takiyor eğleniyor oyle
kisin daha guzel bence kimse olmuyor battaniye alıp gidiyoruz hava kararincada ates yakiyoruz misss
Hangisini şimdi uyuttun benimki de hiç uyumayı sevmiyor gündüz azcık uyudu hadi erken uyur bu akşam dedim nerde az önce uyuduŞimdi uyuttum şimdilik yaninapcagimi şaşırıyorum genelde uyuyorum
![]()
Sonra o ateşte sucuk pisiriyoruz hshshshsEvet renkli balıkları bizimkinin de varçuvalla mısır alıyorlar göle dökmek için
balıkları doyuruyorsunuz gelirler mi hiç oltaya diyorum
sizin çok romantikmiş ateş falan yakıyorsunuz dur ben de bi eşime söyliyim
![]()
Canım çekti sucuk azcık kilo vereyim diye aç yattımSonra o ateşte sucuk pisiriyoruz hshshshsbalıkları yemliyolar guya gelsinler diye bizim baliklar yiyip sagol kardes diyip gidiyor
![]()
Bir de göle girip bildiğin gölün baya içerisine girip gölü yemliyorlarSonra o ateşte sucuk pisiriyoruz hshshshsbalıkları yemliyolar guya gelsinler diye bizim baliklar yiyip sagol kardes diyip gidiyor
![]()
İkisinide ayni anda uyutuyorum. Yoksa birbirlerini uyandiriyorlarHangisini şimdi uyuttun benimki de hiç uyumayı sevmiyor gündüz azcık uyudu hadi erken uyur bu akşam dedim nerde az önce uyudu
Aynen uyandırırlar büyüğü kardeşimi sevicem der durur ya çok tatlıdırlar kıskanıyor mu kardeşini benim de cesaretim pek yok aslında hayali çok güzel ama hamileliğim de çok zor geçmişti benim 5 aya yakın istifra sonra şiddetli bel ağrısı hiç cesaretim yokİkisinide ayni anda uyutuyorum. Yoksa birbirlerini uyandiriyorlar
Benim 2. İsteyerek olmadi. Yoksa beklerdim bir muddet. Buyuk olan zor bir cocuktu hâla da öyle. Cok kiskancliklar oldu cok seyler yasadik. Ama suan daha iyi cok şükür. Benimde iki gebeligimde dogumumda zor olduAynen uyandırırlar büyüğü kardeşimi sevicem der durur ya çok tatlıdırlar kıskanıyor mu kardeşini benim de cesaretim pek yok aslında hayali çok güzel ama hamileliğim de çok zor geçmişti benim 5 aya yakın istifra sonra şiddetli bel ağrısı hiç cesaretim yok
Benimki yuzme bilmiyor girmez o yüzdenBir de göle girip bildiğin gölün baya içerisine girip gölü yemliyorlar![]()
Yok göle zaten yüzme bilsen de girilmezBenimki yuzme bilmiyor girmez o yüzden![]()
Olsun birbirlerine arkadaş olurlar aslında çok istiyorum birlikte büyüsünler ama kolay değil ki normal doğum muydu zor oldu?Benim 2. İsteyerek olmadi. Yoksa beklerdim bir muddet. Buyuk olan zor bir cocuktu hâla da öyle. Cok kiskancliklar oldu cok seyler yasadik. Ama suan daha iyi cok şükür. Benimde iki gebeligimde dogumumda zor oldu