Neden Balıkesir ?Evet arkadaşlar,
Senelerdir eşim söylerdi cesaret edemezdim ama ciddi ciddi düşünüyorum özellikle sabahtan beri bu fikir cazip geliyor ama balıkesir de yaşayanların fikrini almak istiyorum?
Yada zamanında İstanbul da oturup böyle bir karar alıp Balıkesir e taşıyanlardan?
İstanbul da artık pahalılaşma ev vs gibi mal mülk alma hayal bile değil ki imkansız bize göre. Kenarda birikmiş bir miktar paramız var. Öyle iş kariyer değil de geçinecek kadar iş imkanı olsa, eşimle şimdiye kadar ikimiz de çalıştık hep
Oğlumu iyi yetiştirebilmek en azından temiz bir ortamda biraz daha doğal biraz daha ucuz ve kaliteli yaşabilmek adına..
Şu kışı geçirip ciddi ciddi baharda düşünüyoruz. Ama fikir almak istiyorum? Fikirleriniz çok önemli.
Neden Balıkesir ?
Neden Balikesir?
Ne is yapacaksiniz orda?
Balıkesirde 4 sene okudum. Öğrenci ya da memur için güzel yer. Küçük ve insana yeten bir şehir. Altında araba, elinde para varsa gezmek için tam orta noktada. İlçeleri tam gezmelik. Haftasonu atlar arabaya güzel güzel gezersiniz. Ama İstanbula göre gerçekten çok küçük ve imkanlar kısıtlı buna da hazırlıklı olun. Bana da büyükşehirde yaşadıktan sonra çok iyi gelmişti, kalabalık yok, sakin, öğrenci ve memur nüfusu fazla, merkezde oturursan çoğu yere yürüyerek gidebiliyorusun ya da otobüse filan binsen bile yol 10-15 dk sürüyor...Evet arkadaşlar,
Senelerdir eşim söylerdi cesaret edemezdim ama ciddi ciddi düşünüyorum özellikle sabahtan beri bu fikir cazip geliyor ama balıkesir de yaşayanların fikrini almak istiyorum?
Yada zamanında İstanbul da oturup böyle bir karar alıp Balıkesir e taşıyanlardan?
İstanbul da artık pahalılaşma ev vs gibi mal mülk alma hayal bile değil ki imkansız bize göre. Kenarda birikmiş bir miktar paramız var. Öyle iş kariyer değil de geçinecek kadar iş imkanı olsa, eşimle şimdiye kadar ikimiz de çalıştık hep
Oğlumu iyi yetiştirebilmek en azından temiz bir ortamda biraz daha doğal biraz daha ucuz ve kaliteli yaşabilmek adına..
Şu kışı geçirip ciddi ciddi baharda düşünüyoruz. Ama fikir almak istiyorum? Fikirleriniz çok önemli.
Edit: neden balıkesir diye soracak olursanız, daha önce tatil yapma şansımız olmuştu. Birkaç arkadaşımızın ailesi de orada yaşıyorlar. Ve istanbul a yakın olması sebebiyle balıkesir i düşündük.
Meslekleriniz nedir?Ben tatil amaclı birkaç ilçeye gittim.kısın baya sakin.is bulabilir mısınız bilmiyorum.
Istanbul gibi büyük bi yerden sonra belki sıkılabilirsiniz.
Valla hemen is bulabilir misiniz bilmiyorum su an ki sartlarda?Icra ettiğimiz mesleğimiz yok eşim özel bir şirkette yöneticilik yapıyor bende yönetici asistanlığı yaptım. Şuanda da bir firmada ön muhasebe yapıyorum hastanelerde de çalıştım. Öyle sakin bir hayatımız var.
Valla hemen is bulabilir misiniz bilmiyorum su an ki sartlarda?
Nasil guveniyorsunuz mevcut islerinizi birakip yeni bir hayata baslamaya?
Ama is konusunu halledebilirseniz olur tabii .
Istanbula gore daha sakin bir sehirdir Balikesir bildigim kadari ile
Bandırma ilçesinde yaşıyorum. Burada kiralar acayip yüksek ama Balıkesir Merkez yada Erdek, Gönen gibi ilçelerde çok daha uygun kiralar. Bandırma Balıkesir merkeze göre daha gelişmiş. Balıkesir biraz daha yobaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?