Selamlarkomşuyuz galiba selamlar
Bandırma çarşıya yakınım:)Selamlarsiz nereden ?
Ben de öyle Avmye de çok yakınım :)Bandırma çarşıya yakınım:)
Gezmeye değil yaşamaya gidiyorsunuz, Türkiye de iş imkanı bir kaç şehir dısında dogru düzgün hiç bir yerde yok. Memursanız gidin de, diğerini düşünmeyin bile. Sonuçta günün sonunda masaya koyacak bir kap yemek için de, barınmak için de paraya ihtiyacınız olacak. Şehir şirinmiş falan hikaye.
Ayrıca istanbul’dan sonra sıkılabilirsiniz, ben sevmem kücük sehirleri, herkesin gözü birbirinin üstünde özellikle gençler için sorun.
tatil yapıp beğendiğinize göre herAlde tatil bölgelerinde yaşamak stiyosunuz. oralar küçük yerler iş imkanı az olur. merkezdede ev fiyatları uçmuş durumda, hiç bi özelliğide yok. istanbul kadar kalabalık olmasada son 2-3 yılda burasıda kalabalık olmaya başladı çarşıda rahat rahat yürüyemiyosun kalabalıktan. ama istanbulun karmaşasından sonra çok sakin ve huzurlu bi hayat yaşarsınız
8 sene Balıkesir'in merkeze yakın bir ilçesinde yaşadım...insanlarına pazardaki meyve sebzesine hasretim şu an...yalnız çok ucuz bi şehir olduğunu söyleyemem,kiralar ve ev fiyatları istanbul ile yarışır bence.....yeni yerleşim yerlerinde ve yeni binalar için söylüyorum.biz memurduk aileme uzak olduğu için tayin istedik ama şu an çok çok özlüyorum orayı...ben Ankara'dan gitmiştim oraya,insallah bi gün ben de oraya tekrar dönerim...Allah sizin de gönlünüze göre versin,mutlu olacağınız bir karar verirsiniz umarim
Adalar nasıl acaba? Paşa limanı, avşa,ekinlik? Yaşam şartları nasıldır? Yazın canlı ama kışın çokmu ıssız.tatil yapıp beğendiğinize göre herAlde tatil bölgelerinde yaşamak stiyosunuz. oralar küçük yerler iş imkanı az olur. merkezdede ev fiyatları uçmuş durumda, hiç bi özelliğide yok. istanbul kadar kalabalık olmasada son 2-3 yılda burasıda kalabalık olmaya başladı çarşıda rahat rahat yürüyemiyosun kalabalıktan. ama istanbulun karmaşasından sonra çok sakin ve huzurlu bi hayat yaşarsınız
valla biz bu yaz tura katıldık ordan gördük akcay ören edremit harika yerler siz neresini düsünüyosunuz havası temiz hersey yesil uygun organık valla bide ev alır oturusan ooooo ömrün 120 olur vallaEvet arkadaşlar,
Senelerdir eşim söylerdi cesaret edemezdim ama ciddi ciddi düşünüyorum özellikle sabahtan beri bu fikir cazip geliyor ama balıkesir de yaşayanların fikrini almak istiyorum?
Yada zamanında İstanbul da oturup böyle bir karar alıp Balıkesir e taşıyanlardan?
İstanbul da artık pahalılaşma ev vs gibi mal mülk alma hayal bile değil ki imkansız bize göre. Kenarda birikmiş bir miktar paramız var. Öyle iş kariyer değil de geçinecek kadar iş imkanı olsa, eşimle şimdiye kadar ikimiz de çalıştık hep
Oğlumu iyi yetiştirebilmek en azından temiz bir ortamda biraz daha doğal biraz daha ucuz ve kaliteli yaşabilmek adına..
Şu kışı geçirip ciddi ciddi baharda düşünüyoruz. Ama fikir almak istiyorum? Fikirleriniz çok önemli.
Edit: neden balıkesir diye soracak olursanız, daha önce tatil yapma şansımız olmuştu. Birkaç arkadaşımızın ailesi de orada yaşıyorlar. Ve istanbul a yakın olması sebebiyle balıkesir i düşündük.
İstanbul’un keşmekeşinden sonra Balıkesir huzur dolu şirin bir yer gibi gelebilir ama bir süre sonra beklentiler ve imkanlar biribirini dengelemediğin de pişmanlık insanın yüzüne tokat gibi gibi çarpıyor ,en azından biz de öyle oldu. İş imkanı çok sınırlı sosyal hayat yok denecek kadar az,alışveriş vb seçenekler vasat ,kıyafet alişverişim için bile Bursa’ya yada İzmir e gidiyorum varın gerisini siz hayal edinbu arada ev fiyatları uçuyor kiralar nezih bir semtte 1500 TL’den aşağı değil ....
Paşalimanında yemek yiyecek restorant bile yoktu 7 8 yıl önce. O kadar diyeyim anlayinAdalar nasıl acaba? Paşa limanı, avşa,ekinlik? Yaşam şartları nasıldır? Yazın canlı ama kışın çokmu ıssız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?